css03057 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 όσοι έχετε την GT-8 έχετε δοκιμάσει να την χειριστήτε μέσω midi! αν βρείτε το κατάλληλο software θα είστε σε καλύτερη θέση για να πειραματιστείτε με τους ήχους και από κει και μετά θα μπορέσετε να καταλάβετε και τι ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνεται πάνω στην πεταλιέρα! εγώ έχω ένα πρόγραμμα για το ρακ Boss GX-700 και απλά μου δείχνει τα εφέ στην αλυσίδα και κάνοντας διπλό κλικ τα χειρίζομαι σαν εφεδάκια από κει και μετά live περνάνε σε δέκατα του δευτερολέπτου η κάθε ρύθμιση στην πεταλιέρα και την ακούω! Μην είστε απόλυτοι και μην κατηγορείται τα πολυεφέ, αφού είναι ο ευκολότερος τρόπος να έχεις στην κατοχή σου αν πάσα χρονική στιγμη πάρα πολλούς ήχους "ζυγισμένους" ως προς την ένταση...μένει μόνο να τους φτιάξεις! Από κει και μετά θα πρέπει ήδη να γνωρίζεται όλοι οτι τα rack που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι ανά τον κόσμο κιθαρίστες είναι και αυτά μια κατηγορία πολυεφέ, η διαφορά τους έγκειται στην μορφή η οποία όντως αλλάζει αλλά ο χειρισμός γίνεται και σε αυτά με μια midi πεταλιέρα! my name is Brachos C. Evangelos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Μην είστε απόλυτοι και μην κατηγορείται τα πολυεφέ, αφού είναι ο ευκολότερος τρόπος να έχεις στην κατοχή σου αν πάσα χρονική στιγμη πάρα πολλούς ήχους "ζυγισμένους" ως προς την ένταση...μένει μόνο να τους φτιάξεις! Από κει και μετά θα πρέπει ήδη να γνωρίζεται όλοι οτι τα rack που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι ανά τον κόσμο κιθαρίστες είναι και αυτά μια κατηγορία πολυεφέ, η διαφορά τους έγκειται στην μορφή η οποία όντως αλλάζει αλλά ο χειρισμός γίνεται και σε αυτά με μια midi πεταλιέρα! φιλε μου δεν ειναι ετσι οπως τα λες ακριβως....αυτοι που παιζουν (επαγγελματιες γαρ) σε live και λοιπα δεν παιζουν με gt-10 και λοιπα gti αλλα με rack που η τιμη τους ξεφευγει εντελως τον προυπολογισμο της gt και το καθε rack ειναι ενα εφφε και μονο....οπως επισης η ποιοτητα τους δεν εχει καμια σχεση με την ποιοτητα της gt-10 μην τρελαθουμε κιολας...ενταξει καλα τα delay και τα chorus της αλλα μεχρι εκει και τιποτα παραπερα...ουτε προενισχυση καλη εχει ουτε simulator καλο εχει ουτε τιποτα.....ενα παιχνιδι για αυτους που ξεκινανε τωρα και ενα εργαλειο για αυτους δεν θελουν ειτε να χρησιμοποιουν τον καλο εξοπλισμο τους ειτε δεν μπορουν... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Μην είστε απόλυτοι και μην κατηγορείται τα πολυεφέ, αφού είναι ο ευκολότερος τρόπος να έχεις στην κατοχή σου αν πάσα χρονική στιγμη πάρα πολλούς ήχους "ζυγισμένους" ως προς την ένταση...μένει μόνο να τους φτιάξεις! Από κει και μετά θα πρέπει ήδη να γνωρίζεται όλοι οτι τα rack που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι ανά τον κόσμο κιθαρίστες είναι και αυτά μια κατηγορία πολυεφέ, η διαφορά τους έγκειται στην μορφή η οποία όντως αλλάζει αλλά ο χειρισμός γίνεται και σε αυτά με μια midi πεταλιέρα! φιλε μου δεν ειναι ετσι οπως τα λες ακριβως....αυτοι που παιζουν (επαγγελαμτιες γαρ)σε live και λοιπα δεν παιζουν με gt-10 και λοιπα gti αλλα με rack που η τιμη τους ξεφευγει εντελως τον προυπολογισμο της gt και το καθε rack ειναι ενα εφφε και μονο....οπως επισης η ποιοτητα τους δεν εχει καμια σχεση με την ποιοτητα της gt-10 μην τρελαθουμε κιολας...ενταξει καλα τα delay και τα chorus της αλλα μεχρι εκει και τιποτα παραπερα...ουτε προενισχυση καλη εχει ουτε simulator καλο εχει ουτε τιποτα.....ενα παιχνιδι για αυτους που ξεκινανε τωρα και ενα εργαλειο για αυτους δεν θελουν ειτε να χρησιμοποιουν τον καλο εξοπλισμο τους ειτε δεν μπορουν... μπορεις να μου αναφερεις ενδεικτικα ποια ρακ χρησιμοποιουν οι επαγγελματιες και ειναι ενα εφφε κ μονο??? (δεν αναφερομαι σε delay) Και ενταξει μην εισαι απολυτος οι opeth χρησιμοποιουσαν gt-6 και gt-8 κ ειχαν τις laney κεφαλες μονο για poweramp απ οσο ξερω (εκτος κ αν ξεκινανε τωρα τα παιδια :P) Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι κ με αυτα τα μηχανηματα μπορεις να βγαλεις αρκετα καλο ηχο κ δεν ειναι μονο για οσους ξεκινανε η δεν θελουν να χρησιμοποιησουν τον καλο εξοπλισμο τους -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 μπορεις να μου αναφερεις ενδεικτικα ποια ρακ χρησιμοποιουν οι επαγγελματιες και ειναι ενα εφφε κ μονο??? (δεν αναφερομαι σε delay) Και ενταξει μην εισαι απολυτος οι opeth χρησιμοποιουσαν gt-6 και gt-8 κ ειχαν τις laney κεφαλες μονο για poweramp απ οσο ξερω (εκτος κ αν ξεκινανε τωρα τα παιδια :P) Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι κ με αυτα τα μηχανηματα μπορεις να βγαλεις αρκετα καλο ηχο κ δεν ειναι μονο για οσους ξεκινανε η δεν θελουν να χρησιμοποιησουν τον καλο εξοπλισμο τους ρε φιλε μου το ειπες και μονος σου ειχαν τις κεφαλες για το μεγαλο κολπο....κατα τα αλλα εχω πει εγω δεν θελω harmonizer δεν θελω phaser δεν θελω pitch schifter μου ειναι αχρηστα τι να την κανω τη gt RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 ρε φιλε μου το ειπες και μονος σου ειχαν τις κεφαλες για το μεγαλο κολπο....κατα τα αλλα εχω πει εγω δεν θελω harmonizer δεν θελω phaser δεν θελω pitch schifter μου ειναι αχρηστα τι να την κανω τη gt την τοποθετηση σου αυτη την δεχομαι τοτε για σενα ειναι οντως περιττη η gt ποιο ειναι το μεγαλο κολπο ομως??? το οτι χρησιμοποιουν λαμπτατη τελικη ενισχυση? ??? εδω ο sf εχει σκυλιασει να το λεει σε καθε θρεντ για πολυεφφε οτι για να ζωντανεψουν πρεπει να μπουν μπροστα απο λαμπατο (αν κ καποιες φορες βγαζεις καλο αποτελεσμα κ με frfr) ;) -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 μα σωστό είναι αυτό που λες...Το πολυεφέ θα δικαιωθεί (αυτή τη λίγη δικαίωση που παίρνει), μόνο αν μπει μπροστά από λάμπα...Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί διαφωνείτε....αφού και οι δύο σωστά μιλάτε 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 μα σωστό είναι αυτό που λες...Το πολυεφέ θα δικαιωθεί (αυτή τη λίγη δικαίωση που παίρνει), μόνο αν μπει μπροστά από λάμπα...Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί διαφωνείτε....αφού και οι δύο σωστά μιλάτε 8) Η διαφωνια μας ειναι στην πρωτη τοποθετηση του ignantios ...5 posts παραπανω... -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 μα σωστό είναι αυτό που λες...Το πολυεφέ θα δικαιωθεί (αυτή τη λίγη δικαίωση που παίρνει), μόνο αν μπει μπροστά από λάμπα...Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί διαφωνείτε....αφού και οι δύο σωστά μιλάτε 8) εγω απλα βροντοφωναζω οτι τα πολυεφφε ειναι μονο για τα delay ,chorus και για τιποτα αλλο οχι για τα overdrive και για τα distortion ....ακομη και αλλο distortion να χρησιμοποιεις μπροστα απο αυτα ο ηχος δεν θα εχει καμια μα καμια σχεση εαν χρησιμοποιουσες το πεταλι σκετο....αν παιρνεις τη εφφεδιερα για τα delay και λοιπα εχει καλως....αν την παιρνεις ομως και για τα γκαζια εχασες και προκειμενου να δωσω 600 για μια gt δινω 600 και παιρνω το delay,το chorus και το wah wah της αρεσκειας μου αυτα και δεν τσακωνομαι με κανενα....απλα δεν γινεται να με πεισει κανενα gt και λοιπα οτι εχει φυσικα και καλα ηχητικα και παικτικα γκαζια.. RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Περα απ τα γκαζια υπαρχουν : 1. ενα σωρο delays 2. envelope filters 3. wah, auto wah 4. chorus 5. vibrato 6. rotary 7. univibe 8. tremolo 9. pitch shifter 10. phaser 11. flanger 12. reverb κλπ κλπ. εφοσον εστιαζεις στα drives καλα κανεις και δεν θες πεταλιερα, αλλα απο κει και περα τα drives ειναι απλα ενα μικρο μερος της παλεττας των effects που υπαρχουν και προσφερονται ειτε απο πεταλια ειτε απο καποιο πολυεφφε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Περα απ τα γκαζια υπαρχουν : 1. ενα σωρο delays θελω μονο ενα 2. envelope filters δεν θελω 3. wah, auto wah εχω 4. chorus εχω 5. vibrato δεν θελω 6. rotary δεν θελω 7. univibe δεν ξερω τι ειναι 8. tremolo δεν θελω 9. pitch shifter δεν θελω 10. phaser δεν θελω 11. flanger δεν θελω 12. reverb εχει ο ενισχυτης κλπ κλπ. γιάυτο ειμαι κατα....οσοι ομως χρησιμοποιουν εφφε καλα κανου και παιρνου εφφεδιερες απο το να εχου μια ατελειωτη αλυσιδα απο πεταλι παρε εφφεδιερα... ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση