whiteNoise Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 δεν προκυπτει απο καπου αυτο. πράγματι, θεωρητικά και αόριστα δεν προκύπτει δεν είναι μουσικός κάποιος όμως που ισχυρίζεται πως ακούει την συχνοτικη διαφορά των maple η δεν παραδέχεται κιθάρα αν δεν γράφει fender η αν δεν κοστίζει πάνω απο 1500 ευρω ενώ στην ουσία δεν μπορεί να παίξει σωστά ούτε το riff του smoke on the water(που λέει ο λόγος) η μήπως αυτό το σενάριο δεν το βλέπεις συχνά μπροστά σου να διαδραματίζεται? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 δεν προκυπτει απο καπου αυτο. πράγματι, θεωρητικά και αόριστα δεν προκύπτει δεν είναι μουσικός κάποιος όμως που ισχυρίζεται πως ακούει την συχνοτικη διαφορά των maple η δεν παραδέχεται κιθάρα αν δεν γράφει fender η αν δεν κοστίζει πάνω απο 1500 ευρω ενώ στην ουσία δεν μπορεί να παίξει σωστά ούτε το riff του smoke on the water(που λέει ο λόγος) η μήπως αυτό το σενάριο δεν το βλέπεις συχνά μπροστά σου να διαδραματίζεται? Βλέπουμε όμως και το ανάποδο: Σημαντικοί κιθαρίστες να έχουν εντυπωσιακές συλλογές. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Βλέπουμε όμως και το ανάποδο: Σημαντικοί κιθαρίστες να έχουν εντυπωσιακές συλλογές. :) πολυ φυσιολογικο να εχει εξαιρετικες και πανακριβες κιθαρες ενας σημαντικος κιθαριστας.(και ιδιαιτερα οταν ειναι πλουσιος) μονο η συλλογη του malmsteen απο rolex κοστιζει οσο το σπιτι μου και τα 2 μου αυτοκινητα(για να μην πω και το εμπορευμα του μαγαζιου μου ;D ;D) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Εννοώ ότι θα μπορούσε να αδιαφορέι. Να έχει μία και καλή. Ή μία από κάθε "ράτσα". Μην την ψάχνετε: Είναι δύο παράλληλα πράγματα. Το πάθος για τη μουσική και οτο πάθος για τα ίδια τα όργανα (σαν αντικείμενα). Σαφώς αλληλοεπικαλύπτονται σε κάποιο βαθμό (καθώς προσεγγίζουν στο κοινό τους σημείο: στην ερμηνεία) αλλά κατά βάση είναι διαφορετικά. Για ένα είναι τελείως ξεκάθαρο. Για άλλο λόγο ενθουσιάζομαι όταν ακούω μια ωραία κιθαριστική ιδέα σε ένα τραγούδι και για άλλο λόγο όταν κρατάω τη strat που μόλις συναρμολόγησα / αγόρασα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 συμφωνώ μαζί σου. σε γενικές γραμμές θεωρώ λογικότατο κάποιος που έχει υπερβολικές ικανότητες με την ακοή του ;D ;D και τρομερές απαιτήσεις στην αίσθηση που του δίνει ένα μπράτσο, θα έπρεπε να είχε τις ανάλογες απαιτήσεις και απτά δάχτυλα του, κοινώς αν αγαπάει τόσο πολύ την κιθάρα θα έπαιζε και ανάλογα. αυτά τα λέω για να τα ακούσω πρώτος από όλους εγώ, μην με παρεξηγείτε. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 ..... αυτά τα λέω για να τα ακούσω πρώτος από όλους εγώ, μην με παρεξηγείτε. Καλά.... κι εγώ που έλεγα για τους μεγάλους κιθαρίστες με τις εντυπωσιακές συλλογές.... δεν έλεγα για μένα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 ..... αυτά τα λέω για να τα ακούσω πρώτος από όλους εγώ, μην με παρεξηγείτε. Καλά.... κι εγώ που έλεγα για τους μεγάλους κιθαρίστες με τις εντυπωσιακές συλλογές.... δεν έλεγα για μένα ;D και δεν χαίρεσαι? αντίσκηνο θα είχα στήσει στο σαλόνι σου ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Ωπ! Έλειψα λίγη ώρα και έχασα το χαμό που έγινε. Από τα διάφορα που μόλις διάβασα, απομονώνω την ατάκα Από εκεί και πέρα, χοντρικά και ενδεχομένως λίγο μηδενιστικά, το Lada κάνει την ίδια δουλειά με το Audi και η Squier την ίδια δουλειά με την Huber. γιατί μου θυμίζει έναν παλιό γνωστό μου που έλεγε "Κοίτα το μ@λ@κ@! Έδωσε 40000 ευρώ και πήρε Audi. Αν τα είχα εγώ θα έπαιρνα 5 Lada, σε διαφορετικά χρώματα! Αφού έτσι κι αλλιώς στην Αθήνα οδηγώ, οπότε δεν χρειάζεται να τρέξω." Ακόμα γελάω με αυτή τη δήλωση. Ξαναγυρίζουμε στα χιλιοειπωμένα. Η ψυχρή λογική λέει ότι μία καρασεταρισμένη (απ τον Αι-Σεταπ που λέει και ο fenderiarhs) και καραμονταρισμένη φτηνή κιθάρα μπορεί να παίζει εφάμιλλα με μία ακριβότερη. Όμως όταν η ακριβότερη έχει αυτό το κάτι - το οποίο μπορεί να είναι εντελώς ασήμαντο και όχι ζήτημα ουσίας - μπορεί να σε εμπνέει να παίζεις ΠΟΛΥ περισσότερες ώρες και συνεπώς να βελτιώνεσαι μουσικά. Και αυτό από μόνο του αξίζει τα έξτρα χρήματα. Είπαμε, ότι τον φτιάχνει τον καθένα. Άλλος γουστάρει βιντατζιές, άλλος γουστάρει ακριβά όργανα, άλλος τη βρίσκει μόνο με Johnson και Cort και άλλος έχει ανάγει όλα τα λάθη του Leo σε απαραίτητα συστατικά μίας κιθάρας. Περί ορέξεως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Ξαναγυρίζουμε στα χιλιοειπωμένα. Η ψυχρή λογική λέει ότι μία καρασεταρισμένη (απ τον Αι-Σεταπ που λέει και ο fenderiarhs) και καραμονταρισμένη φτηνή κιθάρα μπορεί να παίζει εφάμιλλα με μία ακριβότερη. Όμως όταν η ακριβότερη έχει αυτό το κάτι - το οποίο μπορεί να είναι εντελώς ασήμαντο και όχι ζήτημα ουσίας - μπορεί να σε εμπνέει να παίζεις ΠΟΛΥ περισσότερες ώρες και συνεπώς να βελτιώνεσαι μουσικά. Και αυτό από μόνο του αξίζει τα έξτρα χρήματα. αυτό το κάτι(που λέει και η καιτουλα) εγώ το προσδιορίζω στο τέλειο fretwork,στους κορυφαίους μαγνήτες,στην ασφάλεια που σου προσφέρουν ενα σετ locking tuners και στο radius που βολεύει τον καθένα. ίσως είναι θέμα ζωδίου ;D αλλά εμένα μου αρέσει να θαυμάζω και να εκτιμώ χειροπιαστά πράγματα προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 ...στο τέλειο fretwork,στους κορυφαίους μαγνήτες,στην ασφάλεια που σου προσφέρουν ενα σετ locking tuners και στο radius που βολεύει τον καθένα.... Αν αγοράζαμε κιθάρες με τα ίδια κριτήρια με τα οποία αγοράζουμε πλυντήρια, οι μισές συζητήσεις στο "Guitars, Bass and Amps" δεν θα είχαν γίνει ποτέ. Τώρα, καλό ή κακό είναι αυτό, δεν ξέρω. :-\ 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση