Jasemeister Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 μια hollow body κιθαρα θα εχει παντα λιγοτερο sustain απο μια hollow body ;) Eδώ κάτι ξέχασες μάλλον. +1 πάντως για το θέμα sustain στη jazz ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Κάτι τελευτάιο είναι ότι επιτέλους γλιτώνεις απο τα σκασίματα των φεντεροκατασκευών.Τσίνγκ και τσούγκ κάντρι πενιές τέρμα... Άλλος ένας είδε το φώς, εύγε νέε μου. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Με αυτή την προοπτική kwstaκη το έγραψα. Εγλίτωσα απο τον βούρκο της bold on μπανάνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 παίδες όταν μιλάτε για sustain τι εννοείται ? Πόσο διαρκεί η κύρια νοτα / συχνότητα , δηλ.για πόση η ώρα μένει η νότα "γεμάτη" ? Γιατί μετά μένουν μόνο οι αρμονικές (η οκτάβα δηλ.) , right ? https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 οπως ειπαν ολοι καθε κιθαρα κανει για ολα τα ειδη αρκει να ξερεις να παιζεις αυτο το ειδος! ;) τωρα για τις gretch γενικα! πολλα λεφτα ρε παιδια! αρκετα κακη κατασκευη(πολλα προβληματα με ποντεσιομετρα κ διακοπτες που φευγουν) κακα βαψιματα κ λουστρα, ταστα να κοβουν. το μονο που τις σωζει για μενα ειναι οι μαγνητες TVjones οι οποιοι ειναι απλα καταπληκτοι! δεν εχω ακουσει πιο γλυκο ξερο ηχο! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Δεν μιλας προφανως για τις γιαπωνεζικες Reissue οι οποιες ειναι ισως οι καλυτερα κατασκευασμενες κιθαρες (μαζι με τις Rickenbacker) που παραγονται στο κοσμο αυτη τη στιγμη.....ΚΑΜΜΙΑ σχεση με τις παλιες αμερικανικες οι περισσοτερες απο τις οποιες ηταν οντως τραγικες ... (για τις κορεατικες δεν ξερω οσες εχω παιξει ηταν καταπληκτικες και καλοφτιαγμενες ειδικα αυτες με τους αμερικανικους De Armond) ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...! ΔΕΝ εχουν σκασιμο οι Gretsch? ΔΕΝ εχουν Twang οι Gretsch? ΔΕΝ εχουν picking οι Gretsch? http://www.youtube.com/watch?v=jWf8XTGXbFw&rel=1" Aνοιξτε λιγο τα αυτακια σας και μην αναπαραγετε οτι μαλακια σας λενε χωρις να την ελεγξετε... Αnd by the way....τι σημαινει "γλυκος ξερος ηχος;;;;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Πάνω στο θέμα του sustain το ξαναρώτησα πάλι σήμερα στον δάσκαλο μου και μου είπε αυτό που σας είπα στην αρχή.Το σύγκρινα και με την στρατοδιονυσίου που έχω και όντως το σκάφος κρατάει περισσότερη ώρα και σε νότα κ σε ακόρντο. Αν έχετε κάποιο άρθρο ή κάτι να διαβάσω να δώ που παίζει το λάθος γιατί τα αυτιά μου μου λένε άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Αnd by the way....τι σημαινει "γλυκος ξερος ηχος;;;;" πως να το πω....(δεν ειμαι καλος σε αυτα...) εεεεεεεεεε φαντασου να παιζεις κ η νοτα να σκαει με ωραια γλυκα πριμα με αποτελεσμα να μην θελουν να φυγουν οι γυρω σου κοντα απο τον ενισχυτη! ελπιζω να καταλαβες.... :P A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Aρα πως και γιατι αυτος ο ηχος χαρακτηριζεται ξερος;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση