studio54GR Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Κάθε Τετάρτη έχει φροντηστήριο (έρχετε Dobermann που σκαμπάζει και από Hard Rock) και μας μαθαίνει. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Ψιτ ο τζαζμπαντίστας (όπως Σαντινίστας???) είναι στην διάλεχτο μας ο καλαπόρτσης που παίζει με του φιούτσιμπαλ... ντε??? Ναι ρε το γνωριζω αυτο,δεν σου εχω πει την ιστορια που ημουν σε ενα χωριο στα Βαρδουσια και ειχε παρατησει ο..παικτης των πανηγυρτζιδων την..ντραμς του (ο θεος να την κανει ντραμς...) στη μεση της πλατειας? Παω και εγω κοντα να την περιεργαστω και ακουω μια αγριοφωναρα απο το καφενιο: "ιιιιεεεε,παλκαρ μη(ε) πραζεις τιε τζαζμπαντ!" ;D ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Trigga, μη το χάσεις το φροντιστήριο που σου τάζει ο Studio54gr ;) Το καλοκαίρι (στο γάμο μου) σε θέλω να παίζεις έτσι και τον Surperfunk να τραγουδάει "age lemou"! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 ολο το τσαντήρι μαζεμένο. Ο τυπος Ηλια ειναι πυροβολο τρελό.Παιζει παπάδες κ τσιφτετελοφάνκ για το καλημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Ο τυπος Ηλια ειναι πυροβολο τρελό.Παιζει παπάδες κ τσιφτετελοφάνκ για το καλημέρα. Στείλε μήνυμα στον Τζίμη Μπρούνο και πες του ότι θες να σου μάθει να παίζεις έτσι ;) Θα ψαρώσει ο πάπς ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 ολο το τσαντήρι μαζεμένο. Ο τυπος Ηλια ειναι πυροβολο τρελό.Παιζει παπάδες κ τσιφτετελοφάνκ για το καλημέρα. Τσάμπα πήγαν τα Dvds φροντηστήριο... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pollo91 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά για σας και από εμενα πρώτο ποστ (!!) Κατ αρχην συγχαρητήρια για την κιθάρα και το παίξιμο είσαι πολύ καλος συνέχισε έτσι ;) Τώρα ξέθαψα το θέμα γιατί θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με εκμάθηση jazz κιθάρας Ξέρω τα πολύ βασικά στην κιθάρα ,ειμαι 19 έκανα δυο χρονια ακουστική με έναν φίλο μου ιδιαιτερα σε δάσκαλο (όχι στην Θεσσαλονίκη) αλλα τώρα πηρα ηλεκτρική γιατι θέλω να ασχοληθώ με την jazz Μένω Θεσσαλονίκη και θέλω να μου πείτε πιες είναι οι επιλογές που έχει κάποιος που θέλει να jazzαρει με την κιθάρα του 8) Θενκς προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Thanks man Σου στειλα πληροφοριες με μηνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση