Guru Alter Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 ενας απο τους αγαπημενους μου κιθαριστες απο τα 60'ς με πολυ ξεχωριστο ηχο.... ειχε ερθει και στην θεσσαλονικη λιγο πριν πεθανει για ενα live και ιδου το rig του: :o :o :o YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zoo Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Μπραβο ρε Alter! 8) It's only Rock 'n' Roll ..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 thanx for the video! το μονο που εχω απο Q.M.S είναι το happy trails. πολυ ξεχωριστος ηχος https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 ευγε! φοβερος μουσικος! κ πολυ μεγαλο group! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 OP Guru Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 το μονο που εχω απο Q.M.S είναι το happy trails. βρες και το ομωνυμο ειναι απ τα πλεον κλασσικα αλμπουμ των sixties (αυτο και το Love - Forever Changes μου ρχονται στο νου)..... YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zestair Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 Απίστευτος εξοπλισμός. :o Πρεπει να φτιάχνεσαι πολύ με τις ντουντούκες απο πίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 το μονο που εχω απο Q.M.S είναι το happy trails. βρες και το ομωνυμο ειναι απ τα πλεον κλασσικα αλμπουμ των sixties ... Πράγματι, το ομώνυμο και το Happy Trails είναι - μακράν - τα καλύτερά τους. Βρίσκεις και το "Fresh Air" από καμία συλλογή και είσαι πλήρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση