lambrosgg Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Μια χαρά τα λέει. Σωστά, με τακτ και στύλ. Εγώ για την τζαζ λέω: Είναι σαν τη σούπα. Τρως, τρως, τρως, φουσκώνεις για 10 λεπτά και μετά ξαναπεινάς. (δικό μου αυτό, δεν το κοπιαρα) Ξαναπεινας γιατι το φαι δεν ειχε κατι να σε κρατησει η γιατι σου αρεσε τοσο που θελεις γρηγορα να το ξαναγευτεις?? Επειδή το φαί δεν είναι χωνευτικό. Μενεις με την όρεξη στον αέρα. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Μια χαρά τα λέει! Εγώ τον συμπάθησα λίγο.. :P :P feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Μια χαρά τα λέει! Εγώ τον συμπάθησα λίγο.. :P :P Μα κι εγω το ιδιο!...απλα δεν αντεχω να τον ακουω!!.. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση