elavd Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Έπεσα τυχαία πάνω σε ένα video στο YouTube όπου ένας τύπος (με φάτσα και ύφος για σφαλιάρες κατά τη γνώμη μου), μάλλον τσακώθηκε με τη γυναίκα του ένα βράδυ και βγήκε μια βόλτα με το αμάξι για να χαλαρώσει... Άραξε λοιπόν το αμάξι κάπου, άναψε το τσιγαράκι του, έβαλε ένα CD με Larry Carlton να παίζει και άρχισε να λέει τις σκέψεις του για τη Jazz... Δείτε το video αν σκυλοβαριέστε και δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε...Έχει γέλιο ο τρόπος που τα λέει (αν και αχώνευτος) ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Εγω Ηλια αντεξα μεχρι το 3:10.... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Εγω Ηλια αντεξα μεχρι το 3:10.... :) Και πολύ άντεξες!!! ;D Είναι βίντεο για ..."καμμένους" σαν κι εμένα ... :-X www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Εγώ ακόμα λιγότερο... ;D Αλλά το 'πε ο ανθρωπος... Δείτε το video αν σκυλοβαριέστε και δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Εγώ το 'δα μέχρι τέλους, μέχρι τελικής πτώσεως που λένε. Ο άνθρωπος τα λέει όμορφα, έχει μια ποιότητα στην σκέψη του, τέλος. Τον χλευάζετε επειδής τον φθονείτε θανάση-μα και χωρίς ένσημα, παραδεχτείτε το. Επίσης ο τρόπος που προφέρει το "jazz" είναι ερεθιστικός, δεν ξέρω κανένα δίποδο ή τετράποδο θηλυκό που θα μπορέσει να του αντισταθεί. Αυτά είχα να πω, και επίσης ακούστε το τελευταίο Arkhon Infaustus. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Εγώ το 'δα μέχρι τέλους, μέχρι τελικής πτώσεως που λένε. Ο άνθρωπος τα λέει όμορφα, έχει μια ποιότητα στην σκέψη του, τέλος. Τον χλευάζετε επειδής τον φθονείτε θανάση-μα και χωρίς ένσημα, παραδεχτείτε το. Επίσης ο τρόπος που προφέρει το "jazz" είναι ερεθιστικός, δεν ξέρω κανένα δίποδο ή τετράποδο θηλυκό που θα μπορέσει να του αντισταθεί. Αυτά είχα να πω, και επίσης ακούστε το τελευταίο Arkhon Infaustus. Πόσες ξανθιες με μπανανες εχεις μαζέψει??? ;D ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 εχει πιει απ ολα το παληκαρι..... ;) :D ;D YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Μια χαρά τα λέει. Σωστά, με τακτ και στύλ. Εγώ για την τζαζ λέω: Είναι σαν τη σούπα. Τρως, τρως, τρως, φουσκώνεις για 10 λεπτά και μετά ξαναπεινάς. (δικό μου αυτό, δεν το κοπιαρα) http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Μια χαρά τα λέει. Σωστά, με τακτ και στύλ. Εγώ για την τζαζ λέω: Είναι σαν τη σούπα. Τρως, τρως, τρως, φουσκώνεις για 10 λεπτά και μετά ξαναπεινάς. (δικό μου αυτό, δεν το κοπιαρα) Ξαναπεινας γιατι το φαι δεν ειχε κατι να σε κρατησει η γιατι σου αρεσε τοσο που θελεις γρηγορα να το ξαναγευτεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 με φάτσα και ύφος για σφαλιάρες κατά τη γνώμη μου και κατά τη δικιά μου γνώμη επίσης... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση