Superfunk Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Αντε να σου πω και εγω ενα ανεκδοτο...το ROTO SIM που προτεινεις ειναι...ψηφιακο.. ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 ΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Ο.Κ τότε δεν ακούγεται, έχεις δίκιο. Δεν πάω να πάρω μια tonelab ο βλάκας :P :P :P :P :P :P www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Ετσι απο περιεργεια με κανονικη καμπινα Leslie εχει παιξει ποτε? Γιατι για να κρινεις αν ενα simulation ακουγεται σωστα γενικα...βοηθαει να εχεις παιξει και με το real thing..... ;D Επειδη τυγχανει να ΕΧΩ μια καμπινα leslie... (απο τις εποχες που ημουν ....χαμοντας....) :) :) απλα λεω στον φιλο μου Elavd (ο οποιος εχει TL ....) οτι πρεπει να ψαξει λιγο το simulation του leslie που εχει η συγκεκριμενη πεταλιερα γιατι σε συγκριση με το real thing ειναι παρα πολυ καλο (και ναι το καλυτερο που προσωπικα εχω ακουσει.....) & ειναι κριμα να το αφηνει να πηγαινει χαμενο... το δικο σου προβλημα δεν εχω καταλαβει ακομα πιο ειναι... ::) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Δεν ξέρω αν είπα κάπου οτι έχω παίξει το real thing, although έχει τύχει να παίξω. Δεν έχει τη γλύκα και την έγλη του original, αλλά είναι πάρα πολύ κοντά και είναι άριστο. Αν ήταν vintage και ξύλινο με σκόνη θα μου άρεσε περισσότερο. Ακούω με τα αυτιά ;D ;D ;D ;D ;D www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Αυτο ειναι καλο...keep it this way.... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 [move]spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam[/move] εχω ενα LINE 6 modulation modeler που δεν το παιζω και εχει Leslie.... το θελει κανεις? [move]spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam[/move] wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Oτι είναι τζάμπα και έχει την παραμικρή κιθαριστική χρησιμότητα το παιρνω εγώ. Επιτελώ κοινωνικό εργο δηλαδις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
incal Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 To rotovibe της Dunlop δεν θεωρείται Rotary speaker simulator ή κάνω λάθος ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Αν και ήταν απόπειρα να βγει ο ίδιος ήχος, το ευτύχημα είναι ότι... ΔΕΝ τα κατάφεραν!! Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοστ... ;) Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 To rotovibe της Dunlop δεν θεωρείται Rotary speaker simulator ή κάνω λάθος ??? το εχω κι αυτο... αλλα το εχω re-housed σε αλλο κουτι γιατι το πεταλι το εκανα wah-wah... ;D EDIT: ειναι κατι μεταξυ univibe και leslie sim. Ιδιως αν πειραξεις τα δυο trimmer_ακια που εχει μεσα, μπορεις να αλλαξεις τον ηχο του πεταλιου. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση