floyd85 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 λοιπον εχω active monitor,fast track pro καρτα ηχου,midi controller,και ενα μικτη με 2 πικ απ.θα ηθελα να ρωτησώ: 1.με το midi ξερω την συνδεση midi in/out.για να χρησιμοποιω και τα knobs θα πρεπει να κανω και κατι αλλο?midi through?πως γινεται? 2.η καρτα ηχου εχει 2 trs outputs εκει πανε τα monitor αν δεν κανω λαθος.πως μπορω να συνδεσω και τον μικτη για να ακουω απο τα monitor μιας και θελω να παιζουν τα πικ απ και με timecode μεσω software?μεσω καρτας ηχου?πως? Thanks.. ::) :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
floyd85 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 λιγη βοηθεια παιδια.. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 1.Για τα knobs δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα παραπανω εκτος απο το να τους αναθεσεις καποιον #cc controller για να ελεγχεις καποιο software .αυτο συνηθως γινεται απο καπoioν editor που θα εχει το midi keyboard.το midi through ειναι αλλο πραγμα μαλλον δεν σου χρειαζεται προς το παρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
floyd85 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 μιας και το ανεφερες τι ακριβως κανει το Midi through?ξερει κανεις πως θα συνδεσω μικτη και monitor μαζι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 to midi through:ας πουμε οτι το midi out της καρτας ηχου το στελνεις σε ενα συνθ και θελεις να συνδεσεις μαζι και ενα δευτερο συνθ το οποιο να δεχεται και αυτο τα midi messages του sequencer...οποτε βαζεις ενα καλωδιο μιντι στο midi thru του πρωτου συνθ και το συνδεεις στο midi in του αλλου.με τον ιδιο τροπο μπορεις να συνδεσεις και περισσοτερα απο 2. για μικτη καλυτερα να μην σου πω γιατι θα σε μπερδεψω,δεν εχω ασχοληθει καθολου με μικτες τα εχω συνδεσει στη καρτα ηχου ολα και τα χειριζομαι με τον εικονικο μικτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
floyd85 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 thanks.κανενας αλλος για μικτη και μονιτορ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
floyd85 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 κανεις δεν μπορει να βοηθησει? :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 γραψε μου ποιος ειναι ο μικτης και τα μονιτορ να κοιταξω μηπως βρω κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
floyd85 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 m-audio studiophile bx-5 και ο μικτης gemini umx-5..πραγματικα ευαχαριστω πολυ..εχω ψαξει και γω αλλα δεν καταφερα να βρω κατι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Moυ φαίνεται περίεργο πώς δεν σου δόθηκε ήδη η απάντηση από κάποιον μέχρι στιγμής γιατί είναι πολύ απλή... Nα δούμε πάλι τι έχεις: λοιπον εχω active monitor,fast track pro καρτα ηχου,midi controller,και ενα μικτη με 2 πικ απ. Αctive monitors στα trs outputs της κάρτας, midi controller στο midi in της κάρτας (ή αν έχει USB κατευθείαν στο pc)... ... και το master left out του μίκτη στο ένα από τα δυο ins, ας πούμε στο 1 (με καρφί και όχι με κατάληξη με 3 pins!!), και το master right out του μίκτη στο άλλο, πχ στο 2. Το κουμπάκι που λέει inst/line θα το έχεις πατημένο μέσα, κι αν "μπουκώνει" η είσοδος επειδή έχεις δυνατά τον μίκτη θα τον χαμηλώνεις ή θα πατάς το κουμπί pad μέσα. Το κουμπάκι που λέει στην κάρτα σου stereo/mono, θα το έχεις στο stereo. Με αυτήν την συνδεσμολογία θα μπορείς να παίζεις και το midi σου, και όταν παίζεις με τα δυο πικάπ πάνω στο μίκτη σου, θα ανοίγεις το πρόγραμμα ηχογράφησής σου, θα ανοίγεις ένα στερεοφωνικό κανάλι (κι όχι δυο mono) και θα δηλώνεις τα 2 in της κάρτας σαν στέρεο. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση