tugito Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Μια μπάντα που οφείλουν όλοι να την μάθουν. Μπάσο φανκ, στοιχεία τζαζ, ήχος punk και επιρροές system of a down. Να προσθέσω και μια γυναίκα ντράμμερ... Α! και γιαπωνέζοι!!!! [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=Od5v7f67J4o To συγκεκριμένο κομμάτι ειναι καθαρά Numetal αλλά γενικώς παίζουν τα πάντα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Σαν τρελος φαν των Soad εχω να πω: πολυ καλο... :)Αν δεν ηταν και ο στιχος στα γιαπωνεζικα... :-\ What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Μπάσο φανκ, στοιχεία τζαζ, ήχος punk και επιρροές system of a down. Να προσθέσω και μια γυναίκα ντράμμερ... Α! και γιαπωνέζοι!!!! Μηπως τα παραλές?Που είναι το φανκ και το τζάζ εδώ περά οεο???Ακουσα το κομματι αλλά το μόνο που είχε ήταν σλαπ σε οκταβα.Δηλαδη τπτ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 To συγκεκριμένο κομμάτι ειναι καθαρά Numetal αλλά γενικώς παίζουν τα πάντα.. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Αταβισμός !!! ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Ok τότε αλλά θέλω τώρα να τους ακούσω σε φανκτζαζίλες που είπες.Βάλε τπτ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Τι νουμερα ειναι αυτα ρε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starscream Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2008 εμένα πιο πολύ για ξεχαρβαλωμένοι soulfly μου φέρνουν... btw το τραγούδι έπαιζε στα opening titles του anime "deathnote" και με μέρος των στίχων στα αγγλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 Πάρτε κι άλλο ένα [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=bjDncfH6Co8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 Παρτε και την κομματαρα απο το death note.. [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=97gbsWsqhjI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση