dkall Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Με επιασε μια gazιτιδα σημερα και λεω να παρω αυτα http://cgi.ebay.com/FENDER-BIRDSEYE-MAPLE-EBONY-STRAT-NECK-w-JUMBOS-ABALONE_W0QQitemZ160197687229QQihZ006QQcategoryZ41423QQtcZphotoQQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/NEW-FENDER-STRAT-TRANS-RED-QUILT-MAPLE-ASH-GUITAR-BODY_W0QQitemZ160197379458QQihZ006QQcategoryZ41406QQtcZphotoQQcmdZViewItem για πεστε καμμια γνωμη , (λιγο επιπλο το σωμα) , πως παιζει ο εβενος σε strat? ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 αν σε ενδιαφερει να μαθεις λεπτομεριες για την ποιοτητα των mighty mite pats,πηγαινε εδω.. http://www.noiz.gr/index.php?topic=153195.0 προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 αν σε ενδιαφερει να μαθεις λεπτομεριες για την ποιοτητα των mighty mite pats,πηγαινε εδω.. http://www.noiz.gr/index.php?topic=153195.0 Ααα το διαβασα αυτο , να μην σου πω κιολας οτι απο αυτο Gazοθηκα :-\ ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Μαλλον κάτι είχε η μπύρα χτες.. Και εγώ το ίδιο e-bay store κοίταγα για σώμα και μπράτσο σήμερα... Που να το συζητάγαμε κιόλας... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Ααα το διαβασα αυτο , να μην σου πω κιολας οτι απο αυτο Gazοθηκα :-\ :) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Ψιλο-off topic... White Noise κοίτα λίγο τα π.μ. σου, γιατί είμαι στην πρίζα... ;) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Ψιλο-off topic... White Noise κοίτα λίγο τα π.μ. σου, γιατί είμαι στην πρίζα... ;) οπ...εχεις δικιο,σου απανταω αμεσως :-* προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Μαλλον κάτι είχε η μπύρα χτες.. Και εγώ το ίδιο e-bay store κοίταγα για σώμα και μπράτσο σήμερα... Που να το συζητάγαμε κιόλας... λες ?.. :o πως παιρνουμε δυο πραγματα απο το ιδιο μαγαζι στο ebay? δεν εχει cont.shopping , για πεστε γιατι δεν εχω ξαναψωνισει ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν, έστειλα μύνημα στον τύπο ώστε να μου πει πως θα γίνει να μου στείλει σωμα και μπράτσο μαζί (δε σας λέω ακόμα ποια διάλεξα, έτσι για το σορπραϊζ), και πόσο θα πάνε τα ταχυδρομικά. Σε κάτι faq που είχε, έλεγε ότι στέλνει και παραπάνω από ένα item μαζί στο ίδιο πακέτο, και τα ταχυδρομικά διαμορφώνονται ανάλογα. Μένει να μου απαντήσει πως γίνεται και θα προχωρήσει το πράμα. Επίσης τον ρώτησα αν "ξέρει κάποιον τρόπο ώστε να περάσει το πακέτο από το τελωνείο χωρίς να πληρώσω έξτρα φόρους"... ;) Ελπίζω να μου απαντήσει άμεσα και να προχωρήσει γρήγορα το πορνοδιασροφικό project που μου προέκυψε κατόπιν ώριμης σκέψεως μετά την μπυροποσία. 8) 8) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Καφροτέλε ετοιμάζεις ,σε ξέρω εγώ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση