Προς το περιεχόμενο

ProTools Vs Logic Studio 8

Holystone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σημ.: ίσως και λίγο outsider η προηγούμενη μου απάντηση, μιας και δεν συμπεριλαμβάνει η Steinberg σε καμιά της έκδοση λίγο-πολύ 40GB με sample banks και synths...

Κανένα σοβαρό μουσικό πρόγραμμα δεν κρίνεται από τέτοιες βλακείες, ακόμη και αν τα 40 GB ήταν της προκοπής, που ΔΕΝ είναι. Αν σκέπτεσαι έτσι, πάρε Logic και κάτσε να μετράς τα GB, άσε τους χαζούς να τρέχουν Gigastudio (με όποιο Daw θέλουν ΚΑΙ σε PC ΚΑΙ σε ΜΑC.)

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 70
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Να σου πω την αλήθεια φίλε Wow!, ποτέ δεν συμπάθησα: τις τηλεοράσεις που είχαν και ενσωματωμένη υποδοχή για VHS, τα Compact mini ή midi  HiFi  με CD κτλ, και γενικά ό,τι πάει μαζί με το βασικό λόγο για να αγοράσεις το προϊόν...

Απλά πιστεύω πως σε αυτό που έχουμε μπλέξει (γιατί, πίστεψέ με στο μικρόβιο που κολλάς -που δεν έχει βρεθεί ακόμα από την Ιατρική Επιστήμη- την ηχοληψίας, παραγωγής ή ό,τι άλλο συνεπάγεται της δημιουργίας μουσικής...)

ό,τι μαθαίνεις καλό είναι...

Πάντα θα υπάρχει και το Fiat-ακι αλλά και η ferrari... Δεν θα πω εγώ ποιο είναι καλύτερο, είτε γιατί το πρώτο μπορεί να πουλάει 1.000.000 κομμάτια ή γιατί το δευτερο 50 το χρόνο!

Απλά, στην συγκεκριμένη περίπτωση του thread, τι επιλέγεις;;

Your Ear Rulez!

Ναι, απλα κάτι που δεν έχει πει κανένας μέχρι τώρα είναι ότι η φήμη των προ τουλς ως industry standard, αφορά στην tdm(professional) έκδοση και οχι στα le. Δε θέλω να πω σε καμία περίπτωση ότι δεν είναι καλό πρόγραμμα(κι εγώ le χρησιμοποιώ, χωρίς να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος βέβαια), απλά ψάξ'το λίγο γιατί σε διάφορα συγκριτικά που έχουν γίνει μεταξύ logic kai pt tdm το logic τα έχει πάει καλύτερα σε ότι αφορα το ηχητικό κομματι

Ναι, απλα κάτι που δεν έχει πει κανένας μέχρι τώρα είναι ότι η φήμη των προ τουλς ως industry standard, αφορά στην tdm(professional) έκδοση και οχι στα le. ..

Δεν του το έχει πει κανένας γιατί μπήκε το Logic στη συζήτηση και κατέβασε το πύχη στον αστράγαλο. Εννοείται ότι ο jimmy έχει δίκιο, αλλά επίσης ισχύει ότι ξεκινώντας με le μπορείς με το καιρό να περάσεις σε ProTools M-Powered και αργότερα (γιατί όχι) σε TDM ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να ξαναμάθεις το πρόγραμμα.

Και βέβαια εννοείται ότι έχουμε σκοπίμως περιορίσει τη συζήτηση σε αυτά τα δύο και μόνο, διότι αυτό ζήτησες αγαπητέ Holystone.

Mea Culpa

Νομίζω ότι το ProTools Le δεν έχει automatic delay compensation. Πράγμα, όχι τραγικό, αλλα... λίγο σπαστικό. Γιατί δεν δοκιμάζεις Samplitude (ο κολλημένος με την μπάλα! ;-) )

I'll follow the signal to the end...

Αγαπητοί κύριοι... (ας το πάμε αλλιώς...)

Τελικά ΤΙ είναι εκείνο που κάνει το ένα πρόγραμμα καλύτερο από το άλλο;

ΤΙ θα πρεπει αντικειμενικά να ζητάς από ένα τέτοιο πρόγραμμα;

ΤΙ θα είναι εκείνο που θα σε κάνει να δώσεις τα ωραία σου ευρουλάκια σε κάποιο από αυτά για να πείς :"ώπα, τώρα πήραμε ένα ΚΑΛΟ προγραμματάκι, ας στρωθούμε στη δουλειά" και ο τελευταίος αποδέκτης -ο ακροατής δηλ.- που δεν θα ξέρει με τί καλούδια έφτιαξες το ωραίο σου τραγουδάκι θα πει: ΤΕΛΕΙΟ!

(προυπόθεση βέβαια να έχεις κάνει ΕΣΥ καλή δουλειά, γιατί έτσι κι αλλιώς το Τζίνι δεν είναι :D να στο σερβίρει στο πιάτο...)

Your Ear Rulez!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου