gto234 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2005 Μιάς και βλέπω ότι τα περισσότερα κομπιουτεροφόρουμ οργανώνουν συναντήσεις μελών πως σας φαίνεται η ιδέα να γίνει και μια συνάντηση των μελών του noiz για να γνωριστούμε και ίσως γίνει και κάνα jam. Τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2005 φιλε gto234 :wink: καλη φαση αλλα ειναι και το αλλο...αλλοι ειναι αθηνα,αλλοι προς θεσσαλονικη μερια(οπως εγω...),και αλλοι αλλου...ειμαστε λιγο διασκορπισμενοι.οποτε και εγω προτεινω στα μελη που ειναι απο θεσσαλονικη ή εδω γυρω αν θελουν να κανουμε κατι αντιστοιχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2005 Δίκιο έχεις...εγώ αναφέρομαι σε αυτούς που βρίσκονται Αθήνα.Σαφώς και μπορεί να οργανωθεί ανα περιοχές αν υπάρχουν άτομα :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2005 Συναντήσεις έχουν γίνει κανα δυο παλιότερα στην Αθήνα. Νομίζω και εγώ ότι έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για την τρίτη. Για πείτε κι οι υπόλοιποι... Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2005 εγώ είμαι μέσα πάντως...ας προτείνει κάποιος μέρα-ώρα και μέρος,μην χρονοτριβούμε (Αθήνα) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2005 Ας μας πει ο Yameth τη γνώμη του, κι αν θέλει να αναλάβει πρωτοβουλία. Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2005 Καλη φαση να βρεθουμε, και γιατι οχι ατομα απο αθηνα συναντηση με ατομα απο αλλες περιοχες. Υπαρχουν ακομα τρεις θεσεις κενες στο saxακι μου!!! κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 Ψάχνω για το κατάλληλο μέρος... :D Σύντομα θα τα πούμε! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tuff_P Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2005 Είμαι μέσα Νοιζαδες μου !!!!! :mrgreen: Για Θεσσαλονίκη πάντως μπορώ να κάνω τα κονε για ένα ωραίο μέρος που είναι στη φάση του νοιζ ο gerasimos ξέρει τη εννοώ :wink: Τα σέβη μου :) and MAKE SOME NOOOOOOOIZE! uff P. *Μάγος* ~Hip-Hop Salonika~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2005 εσυ απο θεσσαλονικη εισαι δηλαδη;παιδια οποιος ειναι απο θεσσαλονικη και γουσταρει ας το πει να συννενοηθουμε και εμεις οι...περιθωριακοι :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση