SPYROID Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Βασικά δεν ήξερα που να βάλω το θέμα. Αν δεν κάνει εδώ αλλάχτε το. http://www.behringer.com/REV2496/virt_gear.html For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sergei Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 ενδιαφέρον... αλλα θα ήταν πιο χρησιμο να ξέρουμε τον αλγόρυθμο... https://www.facebook.com/destroear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Πολύ ενδιαφέρον! Thanx for sharing! Ο αλγόριθμος δεν είναι κάτι περίπλοκο... Σκέψου ότι αν είσαι στα 240 bpm σημάινει ότι σε ένα λεπτό έχεις 240 τέταρτα, δηλαδή 240/4=60 ολόκληρα. Άρα το κάθε ολόκληρο έχει διάρκεια 1 sec, το μισό 0,5 sec. κοκ. Έτσι προκύπτουν οι διάρκειες που υπολογίζει για κάθε tempo. Αν θες βάλε το μετρονόμο στα 240 και δες τι βγάζει από κάτω, μετά στα 120 κτλ... The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 ενδιαφέρον... αλλα θα ήταν πιο χρησιμο να ξέρουμε τον αλγόρυθμο... 240 / tempo x beats x 60 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
db Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Αν σε ενδιαφέρει ο υπολογισμός του χρόνου καθυστέρησης (time delay), μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον τύπο : t.d. = 60000/tempo όπου t.d. : είναι ο χρόνος καθυστέρησης σε ms (millisecond) για τέταρτα και tempo : το tempo του κομματιού σε bpm (beats per minute) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 ενδιαφέρον... αλλα θα ήταν πιο χρησιμο να ξέρουμε τον αλγόρυθμο... Καλά. Όταν θα κάνεις εσύ τους υπολογισμούς σου εγω θα το βρίσκω με ένα κλικ. Φιλικά ε! For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Εδω αξιζουν καποια ψηφιακα delay που εχεις tap tempo και δεν χρειαζεται η λύση εξισώσεων..... Τουκ Τουκ.... παρά.... αx+β=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sergei Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 ενδιαφέρον... αλλα θα ήταν πιο χρησιμο να ξέρουμε τον αλγόρυθμο... Καλά. Όταν θα κάνεις εσύ τους υπολογισμούς σου εγω θα το βρίσκω με ένα κλικ. Φιλικά ε! οταν θα κάνω όμως τουςυπολογισμούς μου στο live εσυ θα ψαχνεις για internet cafe :P φιλικα κι εγω ε! https://www.facebook.com/destroear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση