Προς το περιεχόμενο

Nεα Stratocaster u.s.a.-->>H Ρ Θ Ε Ε Ε !

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πέραν της πλάκας, αυτό που πιστεύω ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση, είναι ότι ο Σπύρος δεν έχει ξεκάθαρο μέσα του τι ακριβώς ψάχνει (πέραν του μαύρου σώματος και του maple neck).

Απόλυτη strat δεν υπάρχει! Ο καθένας θέλει και κάτι διαφορετικό ;)

ακριβώς έτσι είναι. ;)

η μόνη λύση είναι να δοκιμάσει καμια 10αρια στρατ και ζυγίζοντας τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε μιας να διαλέξει :-*

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 216
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ισως να χετε και δικιο.παντως ψαχνω εναν διαφορετικο ηχο απο αυτον που εχω συνηθισει μεχρι σημερα και

(- ξεχωρα απο το look - και οτι τυχον "υλικα" που εχω μαθει απο τους noiz-experts)

δεν μπορω να επιλεξω διοτι ΔΕΝ ΕΧΩ τα πρεποντα ακουσματα και εμπειρια....

τωρα τι να πω...

παντως μετραω πολυ το οτι συγκεκριμενες κιθαρες δεν αξιζουν την αγορα σε σχεση με τον ηχο τους , γι αυτο και πελαγωνω...

whitenoise , πως να ζυγισω και τι να ζυγισω αν δεν εχω καποιον "ειδικο" μαζι μου.το μοναδικο πραγμα που μπορω να εκτιμησω μονος μου σε μια ηλεκτρικη κιθαρα ειναι η αισθηση και ο ηχος της κατω απο τις συγκεκριμενες συνθηκες παιξιματος εκεινη τη στιγμη.

τι να πω...δε ξερω... :-\

Mesa/Boogie & Strato

Γενικα Σπυρο μου μπερδευεσαι χωρις λογο..

Τα πραγματα ειναι απλα....A STRAT IS A STRAT no matter what!! :)

Δηλ. πανω-κατω ο ηχος ολες στρατ τον ιδιο βασικο ηχο  εχουν (αποκλειεται δηλ. να αγορασεις μια κιθαρα φτιαγμενη απο ash/alder με βιδωτο maple λαιμο,πλαστικο pickguard & 3 μονους low output μαγνητες και οταν χτυπησεις το πρωτο ακκορντο να βγει ηχος Les Paul....!! :))

Απο εκει και περα τα γουστα διαφερουν...σε καποιους που παιζουν τρελλα γκαζοσολιδια με το gain τσιτα σιγουρα θα αρεσει περισσοτερο μια...μοντερνα (λεμε τωρα..) στρατ με flat radius,noiseless μαγνητες και 2 point tremolo,σε αλλους οι οποιοι παιζουν του....Αιγαιου τα μπλουζ :) :) θα αρεσει μια vintage style κιθαρα με πιο hot μαγνητες ενω σε αλλους που παιζουν ...funk θα αρεσει μια καραβιντατζ στρατ...)

Η αληθεια ειναι οτι το 99% του κοσμου αν τους εδενες τα ματια και τους εβαζαν να ακουσουν στον ιδιο ενισχυτη τα ....παραπανω μοντελα ΠΟΛΥ αμφιβαλω αν θα ΑΚΟΥΓΑΝ καμμια ΣΟΒΑΡΗ διαφορα... ;D

Εχω ΠΕΘΥΜΗΣΕΙ ρε παιδι μου τον καιρο που η Fender εβγαζε ΕΝΑ μοντελο στρατ & ΕΝΑ μοντελο τελε.... :) ρε παιδι μου...τοτε και ο κοσμος δεν μπερδευονταν και ηταν και τα πραγματα απλα...: ηθελες ΣΤΡΑΤ ..επαιρνες στρατ :),ηθελες Tele...επαιρνες τελε.. :)ηθελες Les Paul επαιρνες...Les Paul... :) :)

(απλα εμπαινες σε ενα μαγαζι και δοκιμαζες κιθαρες μεχρι να βρεις αυτη που θα σου καθησει καλυτερα....)

ΕΙΧΕΣ λοιπον και ΕΧΕΙΣ strat...οποτε μη πολυσκας..κανε το κομματι σου,αφου αυτο θες,και αγορασε μια ΑΚΡΙΒΗ Fender να εχουν τα παιδια σου και κατι απο τον πατερα τους... :) :) :)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

ΑΝ υποθεσουμε οτι δεν εχει το boost ....

αυτο ειναι το clean και το σκασιμο που γυρευω...αυτη τη χροια....αλλα χωρις να crunch-ιζει.

Α Υ Τ Ο Σ    Ο    Η Χ Ο Σ    Μ Ε  Τ Ρ Ε Λ Α Ι Ν Ε Ι !!!

δεν ξερω αν ειναι vintage mondern η death metal :P :P :P

αλλα......Α Υ Τ Ο    Θ Ε Λ Ω  να ακουσω στα αυτια μου!!

να ναι καλα ο ανθρωπος.θα του στειλω μαντολατο ;D ;D ;D

Mesa/Boogie & Strato

Για τον ηχο αυτο Σπυρο μου κατα 90% ευθυνεται ο ενισχυτης και τα πεταλια..... ;)

παντως η κιθαρα που παιζει ο τυπος το πολυ 500 ευρω κανει....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Για τον ηχο αυτο Σπυρο μου κατα 90% ευθυνεται ο ενισχυτης και τα πεταλια..... ;)

παντως η κιθαρα που παιζει ο τυπος το πολυ 500 ευρω κανει....

ναι ε?? δεν κοιταξα τι μοντελο ειναι...μμμ...εχεις δικιο νικο μου ::).μονο τον ηχο ακουσα. :Pπως τον κρινεις εσυ αυτον τον ηχο? ???

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως παιζουν και αυτα ρολο. εγω οπως ξερεις θα την δουλευω με τον πολυαγαπημενο σου μαρκο και dynassor-waterfall-cry baby -gt2.αρα ξερεις ακριβως τις θα "βγαζει"....και αν μπορω να βγαλω ισως καικαλυτερο ηχο απο αυτον το βιντεο.

Mesa/Boogie & Strato

Ο τυπος που παιζει εχει απ' οτι φαινεται εναν καλο ενισχυτη και φοραει ενα πολυ καλο σετ απο δαχτυλα!!... ;D ;D                                                                                                                                                          Ο συγκεκριμενος συνηθιζει να παιρνει αρκετα φτηνες κιθαρες και να τις αναβαθμιζει...

Γενικα Σπυρο μου μπερδευεσαι χωρις λογο..

Τα πραγματα ειναι απλα....A STRAT IS A STRAT no matter what!! :)

Δηλ. πανω-κατω ο ηχος ολες στρατ τον ιδιο βασικο ηχο  εχουν (αποκλειεται δηλ. να αγορασεις μια κιθαρα φτιαγμενη απο ash/alder με βιδωτο maple λαιμο,πλαστικο pickguard & 3 μονους low output μαγνητες και οταν χτυπησεις το πρωτο ακκορντο να βγει ηχος Les Paul....!! :))

Απο εκει και περα τα γουστα διαφερουν...σε καποιους που παιζουν τρελλα γκαζοσολιδια με το gain τσιτα σιγουρα θα αρεσει περισσοτερο μια...μοντερνα (λεμε τωρα..) στρατ με flat radius,noiseless μαγνητες και 2 point tremolo,σε αλλους οι οποιοι παιζουν του....Αιγαιου τα μπλουζ :) :) θα αρεσει μια vintage style κιθαρα με πιο hot μαγνητες ενω σε αλλους που παιζουν ...funk θα αρεσει μια καραβιντατζ στρατ...)

Επειδη τα παραπανω ισχυουν και επειδη εχεις τοσες απαιτησεις (και καλα κανεις και εχεις) γιατι δε τη παραγγελνεις (Warmoth ή USACG) να την κανεις ΑΚΡΙΒΩΣ οπως θες εσυ και να ξεμπερδευεις? Πιο φθηνα θα σου βγει, ειδικα τωρα που το δολαριο παει κατα διαολου και θα γραφει και το ονομα σου αντι του Johnson...

μπορω να το κανω κι αυτο ,α λ λ α ηθελα κατι σε original fender.αρα παλι στον μονοδρομο καταληγω..

ρε παιδια μηπως παιζει κανα μπρατσο fender πουθενα.

maple kai 9.5 radius το θελω...τα υπολοιπα μπορω να τα φτιαξω.

(μα καλα , τα μπρατσα που πουλαει η fender δεν εχουν το logo πανω..??)

Mesa/Boogie & Strato

σπυρο αυτο που ψαχνεις δεν εχει ανακαληφθει ακομη ;D ;D

Πέραν της πλάκας, αυτό που πιστεύω ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση, είναι ότι ο Σπύρος δεν έχει ξεκάθαρο μέσα του τι ακριβώς ψάχνει (πέραν του μαύρου σώματος και του maple neck).

Απόλυτη strat δεν υπάρχει! Ο καθένας θέλει και κάτι διαφορετικό ;)

Γι αυτό σου λέω Σπύρο αγόρι μου πάρε από τώρα μιά Gibson Junior με wrap arround bridge και ένα P90, να τελειώνουμε 11 σελίδες thread! Αφού εκεί που ψήνεσαι γυρνάς πλευρό, και καταλήγεις σε κάτι ώς συνήθως παντελώς άσχετο...  σου θυμίζω το θέμα με την σούπερστρατ ή κάτι τέτοιο που έψαχνες κλπ πρίν κάνα δίμηνο....και κατέληξες πάλι σε κάτι άσχετο στυλ Gibson..

Άσε τις στρατοκάστερ EJ για άλλους, χτύπα κάτι ξεκάρφωτο να τελειώνουμε!!!

χιχιχιχιιχιχιχιχιχιχιχιιχιχιχιχιχιχιχιχιιχιχιχιχιχιχιιιιι ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

In Fender Strat we trust!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου