KOTS Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας και παλι! Θα κανω μια αγορα στο αμεσο μελλον (στις επομενες 2 βδομαδες) ενα ζευγαρι monitor για το home studio που ετοιμαζω. Μπορω να διαθεσω μεχρι 800 ευρω. Με αυτα τα λεφτα παιρνω κατι αξιολογο και πολυ καλο? μου προτεινανε ή Tannoy ή Yamaha. Εσεις τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 An και έχει απαντηθεί άπειρες φορές στο φόρουμ σου προτείνω μερικα. MACKIE 824 KRK ROCKIT 8 TASCAM VL-A8 (δεν ειναι δοκιμασμένα ακόμα αλλά οι φήμες οργιάζουν και ειναι πολύ φτηνά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnnyk Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας και παλι! Θα κανω μια αγορα στο αμεσο μελλον (στις επομενες 2 βδομαδες) ενα ζευγαρι monitor για το home studio που ετοιμαζω. Μπορω να διαθεσω μεχρι 800 ευρω. Με αυτα τα λεφτα παιρνω κατι αξιολογο και πολυ καλο? μου προτεινανε ή Tannoy ή Yamaha. Εσεις τι λετε? ADAM A7 δαγκωτό ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KOTS Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Παιδια εμενα μου ειχαν προτεινει Tannoy και θυμαμαι εντονα οταν τα ειχα ακουσει οτι ηταν καταπληκτικα. Ειναι δυνατο με αυτα τα λεφτα να βρω κατι σε 8"? Αυτες τις μαρκες που μου προτεινετε που τις πουλανε? εκτος Νακα εννοω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τη σειρά precision της tannoy, αλλά θα πρέπει να ανέβεις κανα 200ρι ακόμα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parou Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2008 Δοκίμασε και τα yamaha msp5 , τα έχω 3 χρόνια , εξαιρετικά ηχεία , ουδέτερα (ότι πρέπει για mix) , ισορροπημένα και μέσα στον προϋπολογισμό σου. Universally Unknown Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2008 Η γνώμη μου είναι πως αν έχεις τελικό ενισχυτή ποιότητας τότε δες τα παθητικά Tannoy precision 8. Άκου και τα Adam που σου είπε ο φίλος και αποφάσισε. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPEEDHEEL Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2008 genelec,PMC,Focal απλα και δυστηχως ολα τα αλλα απλα δεν παιζουν Φιλικα Νικος http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=searc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnnyk Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2008 genelec,PMC,Focal απλα και δυστηχως ολα τα αλλα απλα δεν παιζουν Φιλικα Νικος τι δε παίζουν? δε παιζουν τα adam ,τα dynaudio,τα mackie? :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KOTS Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Παιδια πηγα χτες στο Νακα και ακουσα τα Τannoy precision 8D και τα Yamaha HS-80M. Το Tanoy ηταν εξαιρετικα χρωματισμενο. Κανενας λογος για flat ακουσμα. To Υamaha ηταν ξερο. Γενικα μου αρεσε πολυ το Yamaha και κινηται μεσα στα πλαισια του badget που διαθετω. 650 ευρω στοιχιζει. Η γνωμη σας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση