alderbody Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 ε οχι και να χαλαστουμε για τη ...γεωμετρια, ρε bloody!... ;D γενικως δε λεει να χαλιομαστε. το να συζηταμε ζωηρα αλλα και πιθανα να κοντραριζομαστε, ειναι υγειες και γονιμο. και τα οποια "πειραγματα" ειναι μεσα στο κολπο. (οταν ειναι καλοπροαιρετα) μην ξεχναμε οτι στο συγχρονο ποδοσφαιρο οι διαιτητες επιτρεπουν το δυνατο, αλλα Καθαρο παιχνιδι... ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Είμαι εις την ευχάριστον θέσιν να σας ανακοινώσω ότι μόλις χθες ολοκλήρωση την κατασκευή του BYOC Mouse (κοινώς RAT) ;D ;D 8) 8) (Sorry για τη μάπα photo ... ) Πρώτες εντυπώσεις ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ!!! Η αλήθεια είναι ότι μόνο μια φορά έχω παίξει με αυθεντικό RAT και η γνώμη μου δεν μπορεί να είναι αντικειμενική καθώς δε μπορώ να κάνω άμεση σύγκριση... Παρόλα αυτά έχω μείνει (για μια ακόμη φορά) εντυπωσιασμένος από την ποιότητα της BYOC ;D ;D ;D Το συγκεκριμένο πετάλι έχει 6 επιλογές: Position 1: "Vintage" Symmetrical Distortion Position 2: "Turbo" Distortion Position 3: Asymmetrical Distortion Position 4: Symmetrical O.D. Position 5: Asymmetrical O.D. Position 6: MOSFET O.D. Τα OD που προσφέρει είναι tubescreamer-οειδή και μου κίνησαν πάρα πολύ το ενδιαφέρον!!! Σήμερα που θα το δοκιμάσω σε κανονικές συνθήκες (μιας και το τελείωσα χθες το βράδυ και δεν μπορούσα να παίξω πολύ δυνατά), θα σας πω αναλυτικές εντυπώσεις ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 χαχαχαχα.... Ηλια, you should 'ave taken the red pill.... ;D ;D ;D τωρα το κολλησες το Bug.... καλωσηρθες στη χωρα του DIY!... ;) ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 χαχαχαχα.... Ηλια, you should 'ave taken the red pill.... ;D ;D ;D τωρα το κολλησες το Bug.... καλωσηρθες στη χωρα του DIY!... ;) ;D ;D ;D ;D Εδώ που τα λέμε...Δεν είναι 100% DIY... Πιο πολύ "φασόν" κατάσταση θα το έλεγα, αλλά παρόλα αυτά, όπως έχω πει, έχει πολύ ενδιαφέρον η κατάσταση, συν του ότι νιώθεις τη χαρά της δημιουργίας έστω κι αν δεν το φτιάχνεις "από το μηδέν" το πετάλι...;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 σιγα σιγα Ηλια..... ολα θα ερθουν... θα κανεις και δικα σου καποια στιγμη.... παντως αν θες καμια "μοντα", καμια βοηθεια σε κατι, εδω ειμαστε... ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 παντως αν θες καμια "μοντα", καμια βοηθεια σε κατι, εδω ειμαστε... ;D Αυτό που παρατήρησα λίγο που έπαιξα, είναι ότι το Tone control έχει σχετικά μικρή χρήσιμη διαδρομή. Από το 0-12 o' clock είναι αρκετά μπάσο (και πρακτικά άχρηστο), και από εκεί και μετά αρχίζεις να καταλαβαίνεις την επίδρασή του στον ήχο. Βέβαια, όπως είπα, το πετάλι το δοκίμασα σε χαμηλές εντάσεις, οπότε αυτό που γράφω παραπάνω ίσως να οφείλεται σε ψυχοακουστικό φαινόμενο (σε ένταση να ακούγεται αλλιώς) ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 παιξ'το λιγο καιρο, ψαξ'το και θα δεις τι σε βολευει κ τι πρεπει να "πειραχτει"... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Ωραίος!!! Πρόσφατα απέκτησα ένα Original rat κι έχω ενθουσιαστεί μαζί του, απορώ πως μου διέφευγε τόσο καιρό! [off topic] Βλέπω την καρτέλα με τα presets την έχεις ακόμη μπροστά στον tech!! :) :) Εγώ την είχα πάνω 2 χρόνια ;D [/off topic] http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Ωραίος!!! Πρόσφατα απέκτησα ένα Original rat κι έχω ενθουσιαστεί μαζί του, απορώ πως μου διέφευγε τόσο καιρό![/size] Ανάμενε κλιπάκια και από το BOYC ;) Πιστεύω ότι θα σου αρέσει εξίσου!!! [off topic] Βλέπω την καρτέλα με τα presets την έχεις ακόμη μπροστά στον tech!! :) :) Εγώ την είχα πάνω 2 χρόνια ;D [/off topic] Ναι όντως...Βαριέμαι να το βγάλω...:P www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Ανάμενε κλιπάκια και από το BOYC ;) Πιστεύω ότι θα σου αρέσει εξίσου!!! Mην ξεχασεις και του large beaver :P :P :P 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση