Silot Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Ωραίο για να χρησιμοποιείς ακόρντα πάνω απο το 12ο τάστο.. ΤΙ????Παιζονται και ακκορντα πανω απο το..12ο ταστο???? ::) ::) ::) Κατα Edge, Nocentelli, Buckingham, Greenwood και Buckland.....ΝΑΙ ;D ;D Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Δεν παιζεις ακορντα μετά το 12 ταστο???Εισαι και superfunk...... ;D ;D ;D ;D Φιλικά πάντα, Μάκης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Κατσε λιγο να...μετρησω...1,2,3,4.....ααααα ενταξει ειμαι ρε!παιζω μεχρι το 16ο!!!!! οκ τωρα??? :) :) :) :) :) ;D :P :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Το παράκανες ! Τώρα είσαι shredder ;D ;D Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Superfunk... ασ' τους να λένε. Εμείς θα πάρουμε 2 τέτοιες: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=uZSATmujHqo :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Η διαφορά του Εarvana ακούγεται και σε ακκόρντα πιο κάτω από το 12 (σε μένα, τουλάχιστον...) Δεν το έχω βάλει σε δικές μου αλλά θα μπει σε μια ηλεκτρική μου σε 1-2 μήνες. (Βέβαια, ας μην πιάσουμε την συζήτηση για το τι ακούω και τι όχι γιατί νιώθω κάπως άβολα. Ας υποθέσουμε ότι έχω μια εντύπωση ότι έχω τρομερή ευαισθησία.) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Πέραν της πλάκας, στην tele μου to intonation το ρυθμίζω στο 5o τάστο. Με αυτά που παίζω, (και με τη χρήση της συγκεκριμένης κιθάρας) είναι για μένα πιο σημαντικό να ακούγονται πολύ καλά "κουρδισμένες" οι συγχορδίες που παίζονται εκεί.... 3ο, 5ο, 7ο) μαζί με ανοικτές χορδές παρά να έχω σωστό intonation γύρω στο 12o. Στις strat ρυθμίζω στο 12o όπως συνηθίζεται. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Ετσι κι αλλοιως το να μιλας σε εναν τελειωμενο τελεκαστερα για intonation ειναι σα να μιλας σε εναν βεδουϊνο για...χιονι.... :) εδω τοσα χρονια παιζουμε με τριαρα γεφυρα χωρις intonated saddles & δεν μας πειραζει.....ειμαστε πραγματικοι αντρες εμεις... :) το bf ειναι για φλωρους... :) :) :) ;D ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 αυτα ειναι του σατανα! χαχαχαχα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση