Cocoon Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2005 Gnwrizei kapoios an to KAOSS PAD parusiazei kanena provlima?exw diavasi se kapoio forum oti to pad tu meta apo ligo xrono katastrefetai.An iparxei kapoios pu to xrisimopoiei as apantisi........ :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korgy Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2005 έχω φιλους που το έχουν τουλ. 2 χρόνια και ποτέ δεν άκουσα παράπονο....Για δώσε την μηγή να το δουμε και εμεις.. http://www.myspace.com/korgyatopon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Cocoon Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2005 Μπορεις να βρεις τις πληροφοριες στο http://www.harmony-central.com/Effects/Data/Korg/Kaoss_Pad-01.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mpampouras Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2005 Έχω την εντύπωση ότι (τουλάχιστον το καινούργιο kp2) είναι άκρως γερό και αξιόπιστο. Και το χρησιμοποιούν λογής λογής άνθρωποι από όλα τα είδη μουσικής. Γενικώς για τα λεφτά του, πρέπει να λέει πολύ. Αλλά θα πρεπε να το είχαν κάνει να λειτουργεί και σαν send εφε, και φυσικά να του είχανε βάλει balanced εισόδο για το μικρόφωνο, αν όχι και μεγάλο καρφί για εξόδους. Αλλά και έτσι τα παράπονα είναι λίγα και εξαρτώνται από το τι θέλεις να κάνεις ακριβως με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2005 Cocoon δεν διάβασα το παραπάνω άρθρο αλλά δεν έχω ακούσει για προβλήματα. Πολύ πιθανό βέβαια, να υπάρξουν … αν το παίζεις με το πόδι! Κατα τα άλλα ένα ωραίο effect της κατηγορίας noiz! Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση