konio Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 ξερετε μηπως καποιον τροπο ή καμια ιστοσελιδα για να αγορασω ενα 8' τομ και ενα 16' τομ sonor 3005 sunburst? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pk Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Έχω την εντύπωση πως μπορείς να τα δώσεις παραγγελιά στον Thomann, Τουλάχιστον εγώ για ένα σετ Perl παρήγγειλα 8,10,14 στο χρώμα του σετ που είχα αγοράσει πριν 10 χρόνια, τα έκανε παραγγελία για μένα στην Pearl. Βέβαια τα παρέλαβα μετά από 6 μήνες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
illussion Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 ξερετε μηπως καποιον τροπο ή καμια ιστοσελιδα για να αγορασω ενα 8' τομ και ενα 16' τομ sonor 3005 sunburst? Ο ένας τρόπος προτάθηκε από τον φίλτατο pk. Ο άλλος τρόπος είναι να το παραγγείλεις μέσω τοπικού εμπόρου αν είσαι Αθήνα μέσω Drumstore. Εγώ έτσι είχα παραγγείλει ένα set με 18αρα κάσα γιατί δεν υπήρχε στα τυποποιημένα σετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση