ax1ss Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 ? MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Είιιιιμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε... http://www.noiz.gr/index.php?topic=151784.msg158382#msg158382 Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ τέτοια threads αλλά βαριέμαι να ψάξω... ::) ΚΑΙ ΝΑΙ!!! ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ!!!!! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panka Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 για αυτο τραβα παρε ενα κοντρα πλακε (που ειναι και οτι πιο ελαφρυ)και φτιαξε την κιθαρα σου!!! (εκεινα τα εργαλεια πιο πανω θα βοηθησουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Είιιιιμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε... http://www.noiz.gr/index.php?topic=151784.msg158382#msg158382 Aυτό το topic έκλεισε με πόστ μου. Επίσης, το πρωτο μου ποστ εδώ μέσα έκλεισε την 25 σελιδων ξυλομάχη που ξεκίνησε απο τους μαγνητες της 52 tele του deadendmind. Εν ολίγοις απαιτώ την ιδιότητα "Πισσμεικερ" αντί του Addict. E ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Ένα είναι το peacemaker Οπότε θα πρέπει να αλλάξεις και avatar :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 δυστηχως εχω χασει τις μονομαχιες για τις οποιοες λετε. η προσωπικη μου αποψη απο αυτα που εχω δει ακουσει κ φτιαξει ειναι οτι μα ολα παιζουν το ρολο τους! ξυλα, hardwear, μαγνητες τα παντα! σε αυτο ομως που δινω την μεγαλυτερη βαση ειναι ο "μαστορας" αμα αυτος που κανει την κιθαρα ξερει πραγματικα να φτιαχνει η ακομα κ να συναρμολογει οργανα τοτε κ την ντουλαπα μου την κανει να κελαηδαει! εχω ακουσει κ παιξει με χειροποιητα οργανα(οχι μονο ηλεκτρικα) τα οποια ηταν φτιαγμενα απο τα καλυτερα υλικα(ξες βραζιλιανικος παλισανδρος μαονι ονδουρας κ κλαι μαι) αλλα οταν τα ακουγες δεν σου λεγαν τπτ! ειχα διαβασει μια πολυ ωραια ιστορια ενος κατασκευαστη κλασικων κιθαρων(γαμωτο δεν θυμαμε ονομα) τον οποιο τον πριζαν συνεχεια για τα ξυλα του σκαφους ο ιδιος πιστευε οτι το μονο που παιζει ρολο ηταν το καπακι. ΜΙα μερα λοιπον φωναζει κοσμο κ κ κοσμακι να τους δειξει μια κιθαρα που εφτιαξε. την ακουνε κ ολοι κανουν κακακια! σε μια φαση ομως τους λεει για ελατε μαζι μου! τον ακολουθουν παει αυτος σε μια κορδελα κ κοβει στην μεση την κιθαρα! κ τι να δουν? το σκαφος της κιθαρας ηταν απο πεπιεσμενο χαρτι! :P A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Ο τίτλος του θρεντ τα σπάει πάντως! Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 η προσωπικη μου αποψη απο αυτα που εχω δει ακουσει κ φτιαξει ειναι οτι μα ολα παιζουν το ρολο τους! ξυλα, hardwear, μαγνητες τα παντα! σε αυτο ομως που δινω την μεγαλυτερη βαση ειναι ο "μαστορας" αμα αυτος που κανει την κιθαρα ξερει πραγματικα να φτιαχνει η ακομα κ να συναρμολογει οργανα τοτε κ την ντουλαπα μου την κανει να κελαηδαει! +1000000000 :) :) :) Ο τίτλος του θρεντ τα σπάει πάντως! Ε....μαλλον ηθελε να πει ο συμφουριτης "επιδραση του ξυλου στον ηχο της κιθαρας" :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Ο σωστός ήχος του ξύλου είναι αυτός που ακούγεται στο παρακάτω βιντεάκι... http://www.youtube.com/watch?v=0kI5IeAJJBQ Μόνο ο Chuck Norris μπορεί να βγάλει τέτοιο ήχο σε κιθάρα. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση