deadendmind Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Είιιιιμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε... http://www.noiz.gr/index.php?topic=151784.msg158382#msg158382 Aυτό το topic έκλεισε με πόστ μου. Επίσης, το πρωτο μου ποστ εδώ μέσα έκλεισε την 25 σελιδων ξυλομάχη που ξεκίνησε απο τους μαγνητες της 52 tele του deadendmind. Εν ολίγοις απαιτώ την ιδιότητα "Πισσμεικερ" αντί του Addict. E ? Eιδες;;; Αντι το thread να ληξει ετσι: ετσι: η στην χειροτερη ετσι: Εληξε με το ποστ σου...βλακεια ε; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Νατος πάλι... Αυτός ο ντεντενντμάινντ όλο μες τη νύχτα εμφανίζεται και ποστάρει ακατάλληλες εικόνες για GASοπαθείς. Το κάνει επειδή οι admins αναπαύονται αυτές τις ώρες, οπότε διαφθείρει τον κόσμο ανενόχλητος. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα αρχίσει να ανεβάζει τις εν λόγω εικόνες τα σαββατα το πρωί πριν ανοίξουν τα μαγαζιά ώστε να παρασύρει εμάς τους δύσμοιρους GASοπαθείς στον οικονομικό όλεθρο. Ολα είναι επιμελώς σχεδιασμένα. Με λίγα λόγια... θέλω και εγώ περτικαλί gibson. ;D ;D ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Metallic Bronze σε παρακαλω..! Vrass, you read me like open book..! Χτυπαω σε ανυποπτο χρονο! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 αμ δε τη γλυτωνεις εσυ... :) :) κανε ενα search στο φορουμ και θα...βαρεθεις να διαβαζεις τις διαφορετικες γνωμες του καθενα εδω μεσα,στο εγγυωμαι (θα βρεθεις αλλωστε και μπροστα σε απιστευτες σκηνες...απειρου καλους,ευγενειας και καλοσυνης.... :P) αυτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μετραει φιλε μου ειναι αυτο που ΕΣΥ ακους και αυτο που εσυ με τη δικη σου λογικη αξιολογεις και πιστευεις...ασε τους υπολοιπους να πλακωνονται για μπουρδες......(γιατι μπουρδες ειναι ολα αυτα και δεν αξιζει τον κοπο να χαλαμε τις καρδιες μας για....ξυλα...) Συμφωνω απολυτα. Με ποσο Gain παιζεις?Μαγνητες?Τι ενισχυτη εχεις? Ολα αυτα ειναι συναρτωμενα,εαν παιζεις τσιτα στο 11 τι ξυλο να ακουσεις!Απλα κοιτα να ειναι ελαφρυ,τι αλλο χαρακτηριστικο του μπορεις να λαβεις υποψην? Αυτα μετρουν περισσοτερο στις ακουστικες και σε αυτους που εχουν το gain απο το 5 και κατω. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Deadendmind ,αν ποτε η κιθάρα σου βρεθει σε -ξερεις-ποιο-μαγαζι-στο-σαλονικα-για-σεταπ πές μου ,να πάω να τη χαιδεψω με τα μάτια μπας και ηρεμήσω και σταματήσουν να μου μπαινουν περιεργες ιδέες του τύπου πόσο να πιανει το νεφρό μου στο ebay.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
heretic Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Κατα τα αλλα η τιμη της κιθαρας εξαρταται απο τις οικονομιες κλιμακας ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση