Προς το περιεχόμενο

Εντυπωσεις απο αναλογικα

harisexp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μμμμμμ, αν το πουλας το prodigy, ενημερωσε με πρωτο πρωτο !!!

εγω πηρα το moog voyager και απλα εχω παθει πλακα. καμια σχεση με κανενα απο τα αλλα μονοφωνικα. ειναι φωτια!! κι εγω progressive γραφω και με ικανοποιει, αλλα παντα σε συνδυασμο με ενα roland jp-8000 που εχω για pads, chords και γενικα οταν χρειαζομαι πολυφωνια. μπορεις να βρεις το moog voyager rack (rme) μεταχειρισμενο και να ξοδεψεις βαρια 1500 ε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το moog prodigy που εχω βγαζει αυτον τον βαθυ ογκωδη βαρυ ηχο μπασου που τρυπαει το στομαχι...ικανοποιουμαι μονο και μονο πατωντας μια νοτα χαμηλα και να νιωθω να τρεμει ολο το σπιτι

Prodigy1.jpg

Μπορεί να μην έχει καλή ακουστική ο χώρος σου(πλάκα κάνω)

Όλα τα σύνθ που έχουν αναφερθεί καλά είναι σε γενικές γραμμές, απλά στην τιμή που ψάχνεις επειδή όπως είπε και ο ourdarkness ψιλοδύσκολο να βρείς καινούργιο κάποιο από τα analog που έχεις πει, και επειδή το ms2000 δε νομίζω να υπάρχει πια στο εμπόριο, θα σου πρότεινα το nord lead το οποίο είναι μια χαρά ειδικά αν είναι το πρώτο σου, ή το  radias για το οποίο όμως δε μπορώ να μιλήσω με σιγουριά γιατί δεν το έχω. Άν πάντώς πάρεις μεταχειρισμένο(που δε θα σου το πρότεινα αν δεν έχεις ιδέα), πρόσεξε μην ενθουσιαστείς με την πρώτη και πάρεις χρέπι.

Φιλικά

εγω θα σου ελεγα Ναι στο nord lead 2 και ναι στο ms2000  τα εχω και τα 2 και ειμαι υπερευχαριστημενος ειδικα με το nord lead ειναι και τα 2 μεσα στα λεφτα σου και θα σου περισεψουν και 500e να παρεις και ενα sh 101 :)

Το ΜS εχει στο bon με κλαβιε 900ευρα νομιζω και με 1000e βρησκεις ανετα nl 2.Τα υπολοιπα δεν τα εχω δεν ξερω !!! Αλα ενοηται οτι πρεπει να πας να τα ακουσεις ολα !!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου