jmone Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 με πιάνεις ;) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Cool ,guys..It's all for the fun of it.. Make love, not war. 8) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Μόνο αν πρόκειται για πόλεμο σε 4 τοίχους "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos76 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά , να πω κάτι ? Κι εγώ είμαι υπέρ των νόμιμων-αγορασμένων προγραμμάτων .Είμαι επαγγελματίας και αγοράζω ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ προγράμματα που χρησιμοποιώ .Κάποτε ΟΛΑ τα προγράμματα που είχα ήταν σπασμένα ! Δεν το λέω με περηφάνια – κάθε άλλο!!! Όμως . . . Εγώ δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑ (χωρίς να λέω ότι δεν υπάρχει ,απλά εγώ δεν τον έχω γνωρίσει!!!) ερασιτέχνη που να έχει αγορασμένο software πάνω απ το 20 % αυτών που χρησιμοποιεί και δεν ξέρω και ΚΑΝΕΝΑ (χωρίς να λέω ότι δεν υπάρχει ,απλά εγώ δεν τον έχω γνωρίσει!!!) επαγγελματία που αν και τα χει σκάσει σε logic ,Pro(k)tools , Nuendo ,Samplitude κλπ να μην έχει και ένα 20 % σπασμένα !!! Δεν λέω ότι έτσι πρέπει να είναι ! Λέω όμως ότι μάλλον Έτσι Είναι . . . Πολλοί οι λόγοι ,πολλές οι αιτίες κι ακόμα πιο πολλές οι ενστάσεις . www.myspace.com/nikosksidis www.nikosxidis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 ... Εγώ δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑ ... Δεν λέω ότι έτσι πρέπει να είναι ! Λέω όμως ότι μάλλον Έτσι Είναι . . . Ειναι κλασσικο ζητημα στατιστικης. Το δειγμα σου δεν ειναι αντιπροσωπευτικο, αμεροληπτο και τυχαια διαλεγμενο και τα συμπερασματα στα οποια σε οδηγει δεν ειναι και πολυ ασφαλη. Το οτι στον κυκλο σου δηλαδη ειναι ετσι τα πραγματα δεν τα κανει ΜΑΛΛΟΝ ετσι για ολους. Τα κανει απλα ΣΙΓΟΥΡΑ ετσι για τον κυκλο σου. Πχ στο Λουκι Λουκ, οι αδερφοι Νταλντον ξερουν ο ενας τον αλλον, ξερουν τους αλλους φυλακοβιους και διαφορους αλλους παρανομους. Γνωριζουν και τη μαμα τους που οπλοφορει και ληστευει τραπεζες στον ελευθερο χρονο της και αυτη... Αν κρινει ενας απο αυτους με βαση τον κυκλο του, ειναι 100% σιγουρος οτι ολος ο κοσμος τα απογευματα μετραει κλοπιμαια στο τραπεζι της κουζινας του... Υπαρχει κοσμος και εκτος Λουκι Λουκ παντως, just for the record... Εγω ας πουμε δεν εχω καν Windows. Εχω και πολλους αλλους τετοιους τρελους γυρω μου με το ιδιο βιτσιο. Αυτο δεν σημαινει οτι ΜΑΛΛΟΝ κανεις στον κοσμο δεν εχει windows. Σημαινει απλα οτι εγω και ο κυκλος μου ειμαστε Linuxαδες. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 ... Εγώ δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑ ... Δεν λέω ότι έτσι πρέπει να είναι ! Λέω όμως ότι μάλλον Έτσι Είναι . . . Ειναι κλασσικο ζητημα στατιστικης. Το δειγμα σου δεν ειναι αντιπροσωπευτικο, αμεροληπτο και τυχαια διαλεγμενο και τα συμπερασματα στα οποια σε οδηγει δεν ειναι και πολυ ασφαλη. Το οτι στον κυκλο σου δηλαδη ειναι ετσι τα πραγματα δεν τα κανει ΜΑΛΛΟΝ ετσι για ολους. Τα κανει απλα ΣΙΓΟΥΡΑ ετσι για τον κυκλο σου. Πχ στο Λουκι Λουκ, οι αδερφοι Νταλντον ξερουν ο ενας τον αλλον, ξερουν τους αλλους φυλακοβιους και διαφορους αλλους παρανομους. Γνωριζουν και τη μαμα τους που οπλοφορει και ληστευει τραπεζες στον ελευθερο χρονο της και αυτη... Αν κρινει ενας απο αυτους με βαση τον κυκλο του, ειναι 100% σιγουρος οτι ολος ο κοσμος τα απογευματα μετραει κλοπιμαια στο τραπεζι της κουζινας του... Υπαρχει κοσμος και εκτος Λουκι Λουκ παντως, just for the record... Εγω ας πουμε δεν εχω καν Windows. Εχω και πολλους αλλους τετοιους τρελους γυρω μου με το ιδιο βιτσιο. Αυτο δεν σημαινει οτι ΜΑΛΛΟΝ κανεις στον κοσμο δεν εχει windows. Σημαινει απλα οτι εγω και ο κυκλος μου ειμαστε Linuxαδες. LOL ;D Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Ειναι κλασσικο ζητημα στατιστικης. Το δειγμα σου δεν ειναι αντιπροσωπευτικο, αμεροληπτο και τυχαια διαλεγμενο και τα συμπερασματα στα οποια σε οδηγει δεν ειναι και πολυ ασφαλη. αρα δεν υπαρχει πειρατεια αφου η αποψη του nikos76 εχει διαμορφωθει απο ενα στατιστικο δειγμα που δεν ειναι αντιπροσωπευτικο, αμεροληπτο και τυχαια διαλεγμενο. καμια φορα ολοι χανουμε την μπαλα οταν προσπαθουμε να υποστηριξουμε τις αποψεις μας,κι εγω μεσα φυσικα. Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 Ειναι κλασσικο ζητημα στατιστικης. Το δειγμα σου δεν ειναι αντιπροσωπευτικο, αμεροληπτο και τυχαια διαλεγμενο και τα συμπερασματα στα οποια σε οδηγει δεν ειναι και πολυ ασφαλη. αρα δεν υπαρχει πειρατεια αφου η αποψη του nikos76 εχει διαμορφωθει απο ενα στατιστικο δειγμα που δεν ειναι αντιπροσωπευτικο, αμεροληπτο και τυχαια διαλεγμενο. καμια φορα ολοι χανουμε την μπαλα οταν προσπαθουμε να υποστηριξουμε τις αποψεις μας,κι εγω μεσα φυσικα. Μα η πειρατια δεν ειναι θεμα αποψης του Νικου. Ειναι αληθινη κατασταση και στηριζεται σε τιμολογια αγορας. Η εχεις πληρωσει για αυτα που εχεις η οχι. Το να λες ομως οτι ολοι οι ερασιτεχνες ειναι ξερω γω κατα 20% η 80% πειρατες επειδη εσυ ξερεις τετοιους ειναι συμπερασμα ψιλοαυθαιρετο που στηριζεται μονο σε προσωπικη αποψη. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 Μα η πειρατια δεν ειναι θεμα αποψης του Νικου. Ειναι αληθινη κατασταση και στηριζεται σε τιμολογια αγορας. Η εχεις πληρωσει για αυτα που εχεις η οχι. Το να λες ομως οτι ολοι οι ερασιτεχνες ειναι ξερω γω κατα 20% η 80% πειρατες επειδη εσυ ξερεις τετοιους ειναι συμπερασμα ψιλοαυθαιρετο που στηριζεται μονο σε προσωπικη αποψη. παιζεις με τις λεξεις ρε c evris. η λογικη λεει πως εφοσον ο ερασιτεχνης δεν υποκειται στον ελεγχο που εχει ενας επαγγελματιας και το γεγονος πως ενα σηματικο ποσοστο της κοινωνιας δεν ειναι ανετο οικονομικα ειναι ο κατεξοχην χρηστης σπασμενου λειτουργικου. που βλεπεις το παραλογο? το δικο μου στατιστικο δειγμα παντως περιλαμβανει και επαγγελματιες.... Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 η λογικη λεει πως εφοσον ο ερασιτεχνης δεν υποκειται στον ελεγχο που εχει ενας επαγγελματιας και το γεγονος πως ενα σηματικο ποσοστο της κοινωνιας δεν ειναι ανετο οικονομικα ειναι ο κατεξοχην χρηστης σπασμενου λειτουργικου. που βλεπεις το παραλογο? το δικο μου στατιστικο δειγμα παντως περιλαμβανει και επαγγελματιες.... Δεν βρισκω τιποτα παραλογο στο οτι οι ερασιτεχνες ειναι οι κατεξοχην χρηστες των παρανομων. Ετσι υποθετω και εγω... (Δεν ηταν αυτο το προβλημα μου με τα στατιστικα δειγματα που ανεφερα, αλλα τεσπα δεν εχει σημασια....). My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση