menelaos Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Έλα;;;; Έχασα τη μπάλα με τα δύο τελευταία posts....... Τι παίχτηκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 τίποτα απλά ο φίλος Room είχε ένα ''ξεσπασματάκι'' (που λέει και ο Σπυρόπουλος) και τα έβαλε με όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν αυτά που υπερασπίστηκες και εσύ Μενέλαε και εγώ και όλοι οι άλλοι.... 8) Τα ''χριστιανόπουλα'' όπως αποκαλεστήκαμε... ::) ::) ε ρε μαρμάγκα που τους χρειάζεται... 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 τίποτα απλά ο φίλος Room είχε ένα ''ξεσπασματάκι'' (που λέει και ο Σπυρόπουλος) και τα έβαλε με όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν αυτά που υπερασπίστηκες και εσύ Μενέλαε και εγώ και όλοι οι άλλοι.... 8) Τα ''χριστιανόπουλα'' όπως αποκαλεστήκαμε... ::) ::) ε ρε μαρμάγκα που τους χρειάζεται... 8) Αμην My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Εγώ νομίζω καλά τα είπε ο Ζακ. :) Πολύ καλά, έως άριστα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Room101 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 σιγά ρε ''άθεε'' Room....σιγά πήγαινε με το μαλακό γιατί θα αφορηστείς!!! ::) ::) σιγά ρε μαγκήτη σου φταίξανε τα χριστιανόπουλα. ::).. ε ρε μια ζωή τετριμμένα μονοπάτια...τα ''καλά'' χριστιανόπουλα και οι μάγκες ''άθεοι''....ε ρε μαρμάγκα που σας χρειάζεται αλλά ποιος σας τη δίνει... τέλοςπα... 8) Έλα μου??? Άλλο, εννουσα!!! Πρωτον, δηλωσα και γω στα προηγουμενα ποστ οτι ειμαι κατα τις κλοπης για ανθρωπιστηκους λογους όμως!!! Δευτερον, με ξερεις προσωπικα??? Πως ξέρεις οτι μια επιλογή είναι απλα τετριμενη και όχι συνειδητή απόφαση??? Που ξέρεις πόσο μορφωμένος μπορει να είμαι ή από που έχω επηρεαστεί??? Τέλος πάντων αυτο που εννοούσα είναι οτι ο αυτοσκοπός καθε στασης ζωης και κοσμοθεωριας πρέπει να είναι ο αγάπη για τον συνανθρωπο, και όχι καποια εννομη ταξη, αυτο απλα είναι αμεση συνεπεια του προηγουμενου!!! Έσβησ' αέρας το κερί που κράτουνα στη χέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Τέλος πάντων αυτο που εννοούσα είναι οτι ο αυτοσκοπός καθε στασης ζωης και κοσμοθεωριας πρέπει να είναι ο αγάπη για τον συνανθρωπο, και όχι καποια εννομη ταξη, αυτο απλα είναι αμεση συνεπεια του προηγουμενου!!! Μεγάλες κουβέντες λές !!! και σε κόβω ψαχμένο ... Είπον !!! ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Room101 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Τέλος πάντων αυτο που εννοούσα είναι οτι ο αυτοσκοπός καθε στασης ζωης και κοσμοθεωριας πρέπει να είναι ο αγάπη για τον συνανθρωπο, και όχι καποια εννομη ταξη, αυτο απλα είναι αμεση συνεπεια του προηγουμενου!!! Μεγάλες κουβέντες λές !!! και σε κόβω ψαχμένο ... Είπον !!! Φίλε δε σε πιανω αλλα σε παω λογω συνταξης!!! Έσβησ' αέρας το κερί που κράτουνα στη χέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Χρησιμοποιώ νόμιμα για λόγους ηθικής και ισορροπίας. Βγάζω λεφτά με τη βοήθεια ενός εργαλείου (logic-apple) και του δίνω πίσω τα λεφτά που του αναλογούν. Τώρα για τους ανθρώπους που πραγματικά δεν έχουν καθόλου χρήματα, αλλά έχουν τόσο πολύ μεράκι, ας είμαστε ανεκτικοί. Και σαφώς μιλάμε για χρήση ερασιτεχνική. Και εγώ νομίζω καλά τα είπε ο Ζακ...Πολύ καλά, έως άριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 η υποκρισία πάει σύννεφο μέσα εδώ τέσπα για ακόμη μία φορά καταλήγουμε στο ότι όλοι είναι κλέφτες είτε με τα προγράμματα είτε με τη μουσική μπράβο όταν η συζήτηση γίνει ακόμα 50000000000 φορές μπορεί να σταματήσει η επανάληψη ΈΧΟΥΜΕ ΠΌΛΕΜΟ >:( edit: έλεγα να βάλω και το ανάλογο βιντεάκι απ το σπιρτόκουτο αλλά με τόσο μπινελίκι και τόση υποκρισία . . . ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2008 ΈΧΟΥΜΕ ΠΌΛΕΜΟ >:( edit: έλεγα να βάλω και το ανάλογο βιντεάκι απ το σπιρτόκουτο αλλά με τόσο μπινελίκι και τόση υποκρισία . . . ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΟΜΕΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεεεεεε!! ;D Αυτό δεν εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση