whiteNoise Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2005 Το ψιλοσκέφτομαι και εγώ αυτές τις μέρες αλλά μόνο να φτιάξω το σώμα της κιθάρας και να πάρω έτοιμο το μπράτσο που θέλει ακρίβεια και λεπτομέρεια στο μέτρημα… προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Horrified Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2005 Καλή φάση εγώ τώρα αγόρασα κατι templates απο το ebay και τις περιμενω να βάλω μπροστά! :P pla mpla
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2005 Administrator Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2005 Πριν ξεκινήσεις διάβασε το Make Your Own Electric Guitar ή το Building Electric Guitars: How to Make Solid-Body, Hollow-Body and Semi-Acoustic Electric Guitars and Bass Guitars. Θα σε βοηθήσουν απεριόριστα. Live and let Live.
Horrified Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2005 Το περιμενω το εχω παραγγειλει απο ebay και υπαρχει και αλλο ενα βιβλιαρακι που σταμπαρα που θα το χτυπησω και αυτο. pla mpla
whiteNoise Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 λοιπον?καταφερες τιποτα φιλε?για πες μας να γουσταρουμε... :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Dexter Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 Παιδιά συγνώμη αν ξεμυτίζω λίγο απο το θέμα , αλλά μήπως έχει κανένας κάποιο Strat σώμα για πούλημα?Συνεχίστε τώρα. :wink: endrix was a tweaker...
mechmg93 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2005 ξερει κανεις τα guitar kits της saga?? ειναι πολυ φτηνα και στο harmony central διαβαζω πολλα καλα σχολια :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση