exarhos Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2008 δηλαδη χρειαζεται οπωσδηποτε εσωτερικη καρτα ηχου? :-\ www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2008 όχι νομίζω γίνεται και με firewire. Αν και με το usb διαφωνώ, έχω μια tascam us 122 (την παλιά) και παίζει μιά χαρά το guitar rig 3 Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2008 χμ.. τοτε τι μπορω να κανω να βελτιωθει το latency? ::) η καρτα ειναι μια lexicon lambda studio. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insomniac Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 χμ.. τοτε τι μπορω να κανω να βελτιωθει το latency? ::) η καρτα ειναι μια lexicon lambda studio. exarhe χωρις να ξερω καν τις προδιαγραφες της Lambda (αλλα για να εχεις latency μαλλον δεν υποστηριζει ASIO drivers) - εχεις δοκιμασει το ASIO4ALL??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Παιξε βρε...τσολια μου :) και κατι με ΚΑΘΑΡΟ ηχο για να δω και εγω ο γεροντας αν αξιζει να αναβαθμιστω απο το GR2... :) :) (Σα γεροντας που ειμαι εμενα ολες οι κιθαρες και ολοι οι ενισχυτες με τοσο γκαζι ιδιοι μου ακουγονται!! :) :) :) :) ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Παιξε βρε...τσολια μου :) και κατι με ΚΑΘΑΡΟ ηχο για να δω και εγω ο γεροντας αν αξιζει να αναβαθμιστω απο το GR2... :) :) (Σα γεροντας που ειμαι εμενα ολες οι κιθαρες και ολοι οι ενισχυτες με τοσο γκαζι ιδιοι μου ακουγονται!! :) :) :) :) ) Δεν κατεβάζεις το demo? Εγώ με αυτό παίζω στο σπίτι και την έχω καταβρει αν και μου άρεσαν περισσότερο τα presets του 2, ειδικά το Holly Grail στο καθαρό ;) Στο 3 για μένα το ατού είναι external controller και το live view. Θέλω να δω όμως ποιός θα τολμήσει να βγει live με το laptop και στη μέση του τραγουδιού να πει στο κοινό " ε περιμέντε να κάνω ένα restart γιατί κόλλησε" :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Ναι ρε γμτ... θα ήταν φανταστική λύση να βγαίναμε με λάπτοπ αλλά πράγματι ποίος εμπιστεύεται τα μηχανάκια του διαβόλου! Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 όχι νομίζω γίνεται και με firewire. Αν και με το usb διαφωνώ, έχω μια tascam us 122 (την παλιά) και παίζει μιά χαρά το guitar rig 3 H συγκεκριμένη κάρτα δεν έχει χαμηλό latency δυστυχώς. Α και το guitar rig που χρησιμοποιεί ο έξαρχος είναι το 2 δεν είναι το 3 http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 να το κομματι ρυθμισμενο-ξαναγραμενο πια. εκανα λιγη επεξεργασια και ξαναεγραψα μερικα μερη. :) http://www.box.net/shared/hlt9bzqosk το guitar rig 3 ειναι παρη μολις το τσεκαρα. απο οτι μου ειπαν οι Insomniac και TSege (ευχαριστω!) χρειαζεται ASIO4ALL για latancy στο 7 περίπου το in και το out. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 it works! thanx. :) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση