Προς το περιεχόμενο

My custom Shop Strat

marathon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...για τους μαγνήτες...δεν με ενδιαφέρει το κόστος, το δολλάριο να είναι στα 1,45 και δεν με νοιάζει!

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

bluezlick αυτο που λες δεν ειναι τιποτα.εμενα που ηρθε στο μαγαζι ενα παληκαρακι κ μου λεει ειχα παρει απο σας μια ηλεκτρακουστικη sevendays...σκεφτομαι κ εγω τι μου λεει τωρα αυτος κ γυρναει κ μου κανει,να το γραφει επανω σε εκεινον τον ενισχυτη και μου δειχνει το logo της φεντερ...

xaxaxaxaxa καλα μιλαμε ελιωσα!

βασικα εγω το ειπα γιατι το μεντες σε παραπεμπει στο "κλανει μεντες" :P

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Τουναντιον, οι Lollar (tweed) τους οποιους και εχω (...), τους βρισκω super.

Οχι επειδη υποστηριζω την επενδυση μου... Απλα ειναι πολυ καλοι μαγνητες!

Οι Fralin (vintage hot/real 54's/blues special) δεν με συγκινησαν ιδιαιτερα, πaρολο που ειναι πολυ καλοι ηχητικα.

Alderbody θα με ενδιέφερε μια σύγκριση μεταξύ Lollar tweed και Fralin (vintage hot)... Τι σου άρεσε στο 1 σετ και τι δε σου άρεσε στο άλλο;

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Τουναντιον, οι Lollar (tweed) τους οποιους και εχω (...), τους βρισκω super.

Οχι επειδη υποστηριζω την επενδυση μου... Απλα ειναι πολυ καλοι μαγνητες!

Οι Fralin (vintage hot/real 54's/blues special) δεν με συγκινησαν ιδιαιτερα, πaρολο που ειναι πολυ καλοι ηχητικα.

Alderbody θα με ενδιέφερε μια σύγκριση μεταξύ Lollar tweed και Fralin (vintage hot)... Τι σου άρεσε στο 1 σετ και τι δε σου άρεσε στο άλλο;

βασικα υπαρχουν θεμελιωδεις διαφορες, οπως το οτι οι tweeds ειναι Α2 ενω οι fralins Α5. Αυτο λεει πολλα σε πρωτη φαση...

Οι lollar ειναι εκπληκτικα καθαροι, με αερατα/γλυκα πριμα και λιγα σχετικα μεσαια, ενω τα μπασσα ειναι στακατα και τσιμπητα...

Οι fralin μου φανηκαν συγκριτικα πιο "blunt". Εχουν σαφως μεγαλυτερη εξοδο, πιο τονισμενα τα μεσαια τους, και λιγοτερο "αερα"...

Επ'ουδενι δεν ειναι "κακοι", αλλα στην δικη μου αναζητηση για τον απολυτα καθαρο και αερατο strat ηχο, τα μωρα του jason κερδισαν κατα κρατος.

Ομολογουμενως, χρειαστηκα λιγο χρονο για να τους συνηθισω, αλλα τωρα που τους "εμαθα", δεν τους αλλαζω με τιποτα...

το link για το acme guitarworks site που εχει κλιπακια απο πολλους μαγνητες το ποσταρα?

θα το ριξω αυριο γιατι τωρα ειμαι σε μηχανακι αλλου.

wood matters

• Guru

ωραιοι παιδια ευχαριστω για το link μια που ψαχνομαι για παραγγελια warmoth αυτο τον καιρο και δεν εχω και μεγαλη πειρα σε μαγνητες

αλλα στην δικη μου αναζητηση για τον απολυτα καθαρο και αερατο strat ηχο

και γω γι αυτο τον ηχο ακριβως ψαχνω, αλλα σε tele version.

Σε τελε Version για αυτο τον ηχο θα πας στον LINDY (το μοντελλο STOCK TELE),οι τελε μαγνητες του Lollar καλοι ειναι αλλα δεν φτανουν στο επιπεδο του Lindy (ουτε στο επιπεδο των SD Antiquities,οι οποιοι ομως ειναι τοσο παραδοσιακοι που ισως σε ξενισουν....) ,εχουν (οι Lollar) μια "γκαζατη" και "μεσαια" φυσιογνωμια που δεν με ξετρελλαινει στα καθαρα... παντως αν δεν θες να δωσεις πολλα λεφτα το κλασσικο Fender Vintage RI tele set θα σε..φτιαξει μαγκα για τον ηχο που ζητας (μπορεις αλλωστε να το ακουσεις σε οποιαδηποτε αμερικανικη 52 RI)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

βασικα υπαρχουν θεμελιωδεις διαφορες, οπως το οτι οι tweeds ειναι Α2 ενω οι fralins Α5. Αυτο λεει πολλα σε πρωτη φαση...

Οι lollar ειναι εκπληκτικα καθαροι, με αερατα/γλυκα πριμα και λιγα σχετικα μεσαια, ενω τα μπασσα ειναι στακατα και τσιμπητα...

Χμμμμ με μπέρδεψες περισσότερο τώρα...Πάντα πίστευα ότι οι A5 έχουν τα πιο "τσιμπητά"/σκαστά/twangy μπάσα...

Με βάζεις σε σκέψεις τώρα για τους Tweed... ::)

Από quack (στις θέσεις 2 & 4) πώς πάνε; Επίσης έχουν έντονο volume drop σε αυτές τις θέσεις?

Αλήθεια τους Blackface τους έχεις ακούσει; Διαφορές στον ήχο σε σχέση με τους Tweed?

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Χμμμμ με μπέρδεψες περισσότερο τώρα...Πάντα πίστευα ότι οι A5 έχουν τα πιο "τσιμπητά"/σκαστά/twangy μπάσα...

δεν εχεις αδικο σ'αυτο.

Αλλα οι tweed εχουν πολυ καλο σκασιμο και ωραια tight μπασσα.

Με βάζεις σε σκέψεις τώρα για τους Tweed... ::)

Από quack (στις θέσεις 2 & 4) πώς πάνε; Επίσης έχουν έντονο volume drop σε αυτές τις θέσεις?

Απο quack, να φαν κι οι ...παπιες!...  ;D

Volume drop δεν ειδα. Μη σου πω οτι σαν να ακουγονται και λιγο πιο δυνατα οι "lisp" θεσεις...

Αλήθεια τους Blackface τους έχεις ακούσει; Διαφορές στον ήχο σε σχέση με τους Tweed?

Blackface μονο στα κλιπακια του acme ακουσα. Συγκριτικα πολυ πιο dark υφος και rounded πριμα. Εκει ειναι 60's Strat ηχος. Δε μπορω να πω οτι με συγκινησε ιδιαιτερα...

Αλλα για 60's Strat ηχο εχω τους WCR που δε σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους....

τι να μας πουν κι οι blackface σε 'κεινα τα λημερια...  ;D

Ειχα πει οτι θα ηχογραφουσα (κουτσα-στραβα) κανα κλιπακι αλλα ακομα δεν αξιωθηκα... (τι να κανω? εφαγα πολυ χρονο τον τελευταιο καιρο για να φτιαξω αυτο το ρημαδι το sparkle drive)

Καποια στιγμη θα το κανω ομως...  ::)

wood matters

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου