creep7 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 www.myspace.com/punchdrunkrebelband.... Το καινουργιο μου κομματι λεγεται Lost...Περιμενω κριτικες.... Carpe Diem!!Memento Mori Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BillTheEmperor Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Ατμοσφαιρικότατο, αλλά πολύ βαρύ, κάποια στιγμή κουράζεσαι. Μπορεί να είναι το στυλ σου, δεν ξέρω αλλά αυτό ένιωσα. Πάντως αυτά τα αργόσυρτα κομμάτια μου αρέσουν(αρκεί να βάζεις κάτι μέσα τους που να τα κορυφώνουν κάποια στιγμή). Συγχαρητήρια πάντως συνέχισε και δώσε κι άλλες δουλειές σου να ακούσουμε. Αν θές άκου και κανά δικό μου www.myspace.com/elenisband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2008 Και εγώ περίμενα να κορυφωθεί το κομμάτι αλλά δεν έγινε... Αν είχε συμβεί θα μου άρεσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nizz Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2008 Το Lost μου άρεσε... αν και περίμενα να τα σπάσει σε κάποιο σημείο αλλά δε με χάλασε που δεν ήρθε η κορύφωση... το άλλο κομμάτι όμως μου έφερε σε λίγο χαζοχαρούμενο (no offence) και δε ταιριαζε καθόλου με το ύφος του πρώτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konstantine Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2008 πολύ καλο!!! πραγματικά μ άρεσε πολυ!! ενα δυνατό ξέσπασμα θα το έκανε ακόμα καλύτερο αλλά δεν μου "έλειψε"!!! keep the good work up!! κωστας www.soundclick.com/konstantine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση