Προς το περιεχόμενο

100% handmade electric guitars (πολλα videos)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό ήταν τελείωσε ?

Κρίμα και τι θα κάνουμε τώρα χωρίς βαρβάρους ?  ;D

Είμαστε όλοι κολλημένοι με την κιθάρα .\

αλλά πως?  8)

Στις αρχές του 80 που υπήρχαν ακόμη οι πειρατικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί , υπήρχαν δυο ειδών ραδιοερασιτέχνες ,Οι πρώτοι δεν είχαν απολύτως καμιά ιδέα πως και γιατί δουλεύει το μηχάνημα τους (ο πομπός) και κινδύνευαν να γίνουν κάρβουνο , αλλά ...έπαιζαν συνέχεια μουσική. Οι δεύτεροι ξεκινούσαν από μια βίδα και τις λυχνίες και έφτιαχναν μηχανήματα , που πάντα κάτι τους έλειπε για να είναι τέλεια και όλο ψάχνονταν, αλλά ποτέ δεν έπαιζαν μουσική.

Συμπέρασμα δικό σας. ???

Για να επανέλθουμε στο θέμα μας

ΠΡΟΤΕΙΝΩ

BLIND TEST

Και φυσικά όχι για να αποδείξουμε τίποτα , αλλά για την πλάκα της φάσης αυτής, και για να σκάσουμε στα γέλια , μόλις κάποιος ενθουσιαστεί με μια κιθάρα 99Ευρω .

Δεν ξέρω μήπως πρέπει να ανοίξουμε νέο τοπικ αλλά από τώρα σας λέω ότι , διαθέτω τον χώρο τα ροφήματα και μερικές κιθάρες (30), από 99  έως 2999 ευρώ .

Αν υπάρχει ενδιαφέρον , ακούω προτάσεις για το πως θα το οργανώσουμε.

Τα αποτελέσματα βεβαίως θα δημοσιευτούν εδώ , και ας γίνουμε μερικοί ρόμπες.

;)

one more pls ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 116
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

H κατασκευη κιθαρων δεν ειναι πυρηνικη φυσικη,πανω κατω ολοι τα ιδια κανουν,οι τιμες ειναι θεμα μοναχα εργατικου κοστους και οικονομιων κλιμακας.

+1000

"Έχεις πάρει τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά..."

Αυτό ήταν τελείωσε ?

Κρίμα και τι θα κάνουμε τώρα χωρίς βαρβάρους ?   ;D

Είμαστε όλοι κολλημένοι με την κιθάρα .\

αλλά πως?   8)

Στις αρχές του 80 που υπήρχαν ακόμη οι πειρατικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί , υπήρχαν δυο ειδών ραδιοερασιτέχνες ,Οι πρώτοι δεν είχαν απολύτως καμιά ιδέα πως και γιατί δουλεύει το μηχάνημα τους (ο πομπός) και κινδύνευαν να γίνουν κάρβουνο , αλλά ...έπαιζαν συνέχεια μουσική. Οι δεύτεροι ξεκινούσαν από μια βίδα και τις λυχνίες και έφτιαχναν μηχανήματα , που πάντα κάτι τους έλειπε για να είναι τέλεια και όλο ψάχνονταν, αλλά ποτέ δεν έπαιζαν μουσική.

Συμπέρασμα δικό σας. ???

Για να επανέλθουμε στο θέμα μας

ΠΡΟΤΕΙΝΩ

BLIND TEST

Και φυσικά όχι για να αποδείξουμε τίποτα , αλλά για την πλάκα της φάσης αυτής, και για να σκάσουμε στα γέλια , μόλις κάποιος ενθουσιαστεί με μια κιθάρα 99Ευρω .

Δεν ξέρω μήπως πρέπει να ανοίξουμε νέο τοπικ αλλά από τώρα σας λέω ότι , διαθέτω τον χώρο τα ροφήματα και μερικές κιθάρες (30), από 99  έως 2999 ευρώ .

Αν υπάρχει ενδιαφέρον , ακούω προτάσεις για το πως θα το οργανώσουμε.

Τα αποτελέσματα βεβαίως θα δημοσιευτούν εδώ , και ας γίνουμε μερικοί ρόμπες.

;)

Δεν έγινε τελικά το προηγουμενο? Κριμα..

Ημουν και αθηνα μες στις γιορτες αλλά έτρεχα συνέχεια.

Μου άρεσε το μερικές κιθάρες (30)

Το θεο σου δεν έχεις άτιμε.

θα ηταν +1

αν μου εδινε τελικα και ο superfunk την deluxe... ;D

alla...πηρα την LENY  :P

Οταν κατεβεις σε περιμενω οπωσδηποτε..

:)

one more pls ....

να κανω μια καλοπροαιρετη ερωτηση ?αν το δολλαριο σε σχεση με το ευρο παει

στο 1 ευρο = 5 δολλαρια  και αγοραζουμε τη στρατοκαστερ 250 ευρο η ποιοτητα της θα ειναι η ιδια με τη σημερινη η οχι ? κι αν το αντιστροφο συμβη με τα κινεζικα θα αγοραζουμε απο κινα για καλλιτερη ποιοτητα ¨? :) τοτε τιμη = ποιοτητα θα ισχυε ?

• Guru

αν ενα ευρω=5 δολλαρια θα μας βομβαρδισουν οι αμερικανοι οποτε δε θα μας απασχολουν οι κιθαρες τοτε  ;D ;D ;D

σε μια χώρα (και αγορά) στην οποία ουσιαστικός κανονας είναι το πώς θα φανώ εγώ εξυπνότερος και πονηρότερος απο όλους σας γιατί βρήκα πρώτος το καλύτερο στη μισή τιμή ...

Τι απωθημένα έχεις βρε αδερφάκι μου.

Κανε τον κόπο, πρώτον να μιλάς καλύτερα γιατί δεν γνωριζόμαστε και δεύτερον να ξαναδιαβάσεις αυτό που πόσταρα.

Sorry για το off-topic.

Καλό κι'αυτό, μάλλον δεν θυμάσαι τα ίδια σου τα ποστ και τον χαρακτήρα των απαντήσεών σου στο παρελθόν σε δικά μου ποστ. Τέλος πάντων μια απ'τα ίδια, δεν έχει νόημα.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Γιατι αφου οι τιμες εξαρτωνται απο το εργατικο κοστος και τις οικονομιες κλιμακας μια εταιρεια εχει 100 κιθαρες σε ολα τα μεγεθη τιμων και δεν εχει μια κιθαρα ? Μηπως και αυτο ειναι για λογους μαρκετινγκ?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου