Προς το περιεχόμενο

100% handmade electric guitars (πολλα videos)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οντως! Φτάνουν οι αηδιες του suhr...αφου ξεπατικώνουν ολόκληρη την κιθάρα ,το headstock τους μάρανε?

Οι κιθαρες του Suhr μονο αηδιες δεν ειναι. Ηχητικα, εμφανησιακα & παικτικα ειναι πολυ ψηλα. Για το γουστο μου.

Οχι ρε ,μιλάω για το headstock και μόνο,προς θεου..

Και νομίζω για το head συμφωνουμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 116
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εντυπωσιακή δουλειά πράγματι!!!

Μου κάνει εντύπωση που φτιάχνει strat, tele αλλά kai LP με ΣΩΣΤΑ headstocks!!!

Οντως! Φτάνουν οι αηδιες του suhr...αφου ξεπατικώνουν ολόκληρη την κιθάρα ,το headstock τους μάρανε?

Πάντως ο τύπος είναι φοβερός ,φτιαχνει όλα τα είδη,strat tele lp sg ,prs style ,jackson ,ibanez...τα πάντα.

Τα Headstocks της Fender και της Gibson είναι απο τα τέλη των 80's trademarks και η χρήση τους χωρίς άδεια απαγορεύεται. Είναι μέχρι να τον τσιμπήσουν οι δικηγόροι των αντίστοιχων εταιριών, και τότε θα αρχίσει κι αυτός τις "αηδίες" τύπου Suhr κτλ  ;)

Leo got it right the first time

Αν θυμαμαι καλα, τα trademarks ισχυουν για την αμερικανικη και την ιαπωνικη αγορα. Βασικα οπου το κυνηγανε δικαστικα. Στην Ευρωπη δεν νομιζω οτι εχει γινει κατι αναλογο.

Για την Ιαπωνικη?.....τοτε με τις tokai, burny, greco κλπ τι γινεται??

οσο για τις greco,εχουν σταματισει να παραγονται απτις αρχες 90

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Αν θυμαμαι καλα, τα trademarks ισχυουν για την αμερικανικη και την ιαπωνικη αγορα. Βασικα οπου το κυνηγανε δικαστικα. Στην Ευρωπη δεν νομιζω οτι εχει γινει κατι αναλογο.

Τα patents (οχι Trademarks τα οποια ειναι αλλου παππα ευαγγελιο)  ισχυουν μονο στις ΗΠΑ για αυτο αλλωστε χρονια τωρα οι Ιαπωνες (και πολλοι Ευρωπαιοι) αντιγραφουν χωρις προβλημα ....

θελεις να μας τεκμηριωσεις την αποψη σου φιλε panka?

Δεν χρειαζεται να τεκμηριωσει τιποτα... :) ο Suhr ειναι αμερικανος και οι αμερικανοι κανουν τα καλυτερα... οργανα  στον κοσμο.... :o (και βεβαια και τα καλυτερα σετ απ στον πλανητη...)τι να φτουρισει ο.....πρωην φτωχος κομμουνιστης μπροστα στον γκουρου των κουρδισμενων ξυλων??!! ;D ;D ;D ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Superfunk εδω υπαρχει ελληνας κατασκευαστης που πουλαει τις τυπου LP περισσοτερο απο τις γνησιες Les Paul, αναρωτιεμαι τι σχολιο θα εκανες γι αυτο. Φανταζομαι οτι και ο Ελληνας πανω κατω την ιδια δουλεια κανει με τον Πολωνο. Και κανω την εξης καλοπροαιρετη απορια. Ολοι αυτοι οι μικροι κατασκευαστες εχουν περισσοτερη τεχνογνωσια, ικανοτητα, brand name εστω, απο τα αντιστοιχα custom shop της Jackson, Les Paul, ESP και δε ξερω και εγω τι? Τι ειναι το κατι παραπανω που προσφερουν?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου