zithon Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Που μπορω να βρω κατι τετοιο στην θεσσαλονικη? μηπως ξερει κανεις? ??? http://www.thomann.de/gr/schaller_233.htm NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 σορυ που ρωτάω αλλά είναι τόσο ανάγκη να έχεις ένα τέτοιο; ποια η διαφορά του να το είχες στο τσεπάκι της θήκης της κιθάρας; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Γιατι δηλαδη να μην τα εχω μονιμως πανω στην κιθαρα? NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Γιατι δηλαδη να μην τα εχω μονιμως πανω στην κιθαρα? Πολύ εύλογο ερώτημα. :) Εγώ π.χ. έχω στην πίσω πλευρά της κιθάρας, το άλλεν για το truss rod, το ψιλο αλλενάκι για τα saddles, λίμες για το nut, ένα κατσαβίδι για το intonation, ένα κουρδιστήρι, ένα μολύβι, ένα κολλητήρι με 1 μέτρο καλάι και ένα σπρέϋ (clear coat) γα τις γρατζουνιές. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Γιατι δηλαδη να μην τα εχω μονιμως πανω στην κιθαρα? Πολύ εύλογο ερώτημα. :) Εγώ π.χ. έχω στην πίσω πλευρά της κιθάρας, το άλλεν για το truss rod, το ψιλο αλλενάκι για τα saddles, λίμες για το nut, ένα κατσαβίδι για το intonation, ένα κουρδιστήρι, ένα μολύβι, ένα κολλητήρι με 1 μέτρο καλάι και ένα σπρέϋ (clear coat) γα τις γρατζουνιές. ;D Να βαλεις και μια προκα. Εκει μπορεις να κρεμας 2-3 ανταλλακτικα σετ για χορδες. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Τσκ τσκ τσκ evris..... οι πραγματικοί άντρες δεν χρειάζονται τέτοια κόλπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 κλέβουν τις χορδές από τους άλλους κιθαρίστες ΑΜΣΤΕΛ γιατί γιουβέτσι μας αρέσει ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Herbert Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Πολύ εύλογο ερώτημα. Smiley Εγώ π.χ. έχω στην πίσω πλευρά της κιθάρας, το άλλεν για το truss rod, το ψιλο αλλενάκι για τα saddles, λίμες για το nut, ένα κατσαβίδι για το intonation, ένα κουρδιστήρι, ένα μολύβι, ένα κολλητήρι με 1 μέτρο καλάι και ένα σπρέϋ (clear coat) γα τις γρατζουνιές. Grin!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!sweet... ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 @jmone, Δεν εννοούσα που τις βρίσκουν, αλλά που τις κρεμάνε. :) Πέραν της πλάκας, @zithon.... δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να έχεις πάνω στην κιθάρα ένα εργαλείο που -στη χειρότερη περίπτωση- θα χρησιμοποιήσεις μία φορά το χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
illussion Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Την καλησπέρα μου σε όλους, Το αλλενάκι μπορεί να το χρησημοποιεί όταν θέλει να κουρδίσει, να αλλάξει χορδές άν έχει lock και floyd rose οπότε χρήσημο είναι ένα τέτοιο πραγματάκι. Θυμάμαι οι bareta κάποτε το είχαν όπως και κάποιες ibanez ( η δική μου δεν το έχει όμως >:( ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση