longshadow Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 εννοειτε... ;D ;D....εδω υπαρχουν transcriptions για solos του Clapton και του Santana για κομματια που φαινεται καθαρα οτι αυτοσχεδιαζαν μαζι και με τα λαθακια τους... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Γιατί μου κάτι μου λέει ότι σίγουρα υπάρχουν μουσικοί-διασκευαστές-"κασσετοφωνάκια" που θα το παίζουν ΑΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ αυτό το σημείο; εμενα παλι γιατι κατι μου λεει οτι ο Ηλιας νυσταζει φοβερα!?!? ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Γιατί το λες αυτό; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 εννοειτε... ;D ;D....εδω υπαρχουν transcriptions για solos του Clapton και του Santana για κομματια που φαινεται καθαρα οτι αυτοσχεδιαζαν μαζι και με τα λαθακια τους... ;D ;D Κάπου είχα δει transcription από την εκτέλεση του "The man who sold the world" από τους Nirvana, το οποίο είχε και το λάθος που κάνει στο 2:49 ο Cobain: http://www.youtube.com/watch?v=209ArurxVG4 www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 μιλαμε για ΤΟ λαθος!! ;D ;D................(ισως η νυστα να ηταν ιδεα μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 ισως η νυστα να ηταν ιδεα μου Οτι νυστάζω, νυστάζω...(ήπια και κάτι κρασάκια που βοήθησαν αρκετά), αλλά από πού το κατάλαβες; ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Γιατί μου κάτι μου λέει ότι σίγουρα υπάρχουν μουσικοί-διασκευαστές-"κασσετοφωνάκια" που θα το παίζουν ΑΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ αυτό το σημείο; τωρα καταλαβα!!....δεν ειναι μονο νυστα!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Γιατί μου κάτι μου λέει ότι σίγουρα υπάρχουν μουσικοί-διασκευαστές-"κασσετοφωνάκια" που θα το παίζουν ΑΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ αυτό το σημείο; τωρα καταλαβα!!....δεν ειναι μονο νυστα!! ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=XIIOPEGOQpc :) Τα λέμε αύριο με καθαρό μυαλό, και λιγότερα σαρδάμ ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Tωρα που το θυμηθηκα... 'Το καλοκαιρακι", εκτελεση απο Πορτοκαλογλου, Κατσιμιχα, κλπ.. Στα 2:35 ο πιανιστας κανει ενα κατεβασμα που "χανεται" ως δια μαγειας..Κανεις δεν το διορθωσε? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Tωρα που το θυμηθηκα... 'Το καλοκαιρακι", εκτελεση απο Πορτοκαλογλου, Κατσιμιχα, κλπ.. Στα 2:35 ο πιανιστας κανει ενα κατεβασμα που "χανεται" ως δια μαγειας..Κανεις δεν το διορθωσε? :D σε σενα φιλε freemind απο την αλλη θα συνιστουσα λιγοτερους καφεδες... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση