toneless Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 Μπλέξαμε στα γραφειοκρατικά... ;D Γειά σου ρε WhiteNoise! Καιρό έχουμε να τα πούμε... Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 Μπλέξαμε στα γραφειοκρατικά... ;D Γειά σου ρε WhiteNoise! Καιρό έχουμε να τα πούμε... οποτε θελεις Νικολα προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rokaaaki Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Φοβαιρο το αρθρο σου!!! Συγχαρητηρια και απο μενα!! "...η δυναμη βρισκεται στους δυναστες..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jester Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Στην Αθήνα ξέρεται αμα υπάρχει κανα μαγαζί που να πουλαέι Μαγνήτες τέτιους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Στην Αθήνα ξέρεται αμα υπάρχει κανα μαγαζί που να πουλαέι Μαγνήτες τέτιους? τσου.. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
George_Arvanitidis Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 το κορυφαίο αρθρο που έχω διαβάσει ως τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
riotshield Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Μπορεί αυτό να εφαρμοστεί σε humbuckers σε μέγεθος μονού όπως ο JB jr.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 πολυ δυνατο ωντος.δε περιμενα τοτοια μεθωδικοτητα.τελικα ολοι θελουμε συνεχεια κατι διαφορετικο και μ'αρεσει γιατι διχνει οτι υπαρχουν και ανησηχα πνευματα. papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lofring Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2008 πάρα πολυ καλό το θέμα σου !!!!!!!! Μπράβο !!! Να μπορούσα να βρώ και που πουλάνε τέτοια magnet bars καλά θα ήτανε !!! τζίφος στο ebay.... ;D Όλοι κάνουμε όνειρα........ (custom shoP & V.O.S) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2008 τους δικους μου τους επαιρνα απο εναν user στο ebay ονοματι sixstringcustoms, επισης εχει η rockinger, και η http://www.shop.wymoreguitars.com/category.sc?categoryId=29 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση