al0000 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2005 Ναι όντως υπάρχουν προ-πληρωμένες. Στο Village Park στο Ρεντη, υπάρχει μια υπηρεσία που κλείνεις εισητήρια για κάποιο έργο μέσω κάρτας. Μου είπαν οτι δέχονται ΜΟΝΟ Visa & Mastercard (δεν ανέφεραν τίποτα για Visa Electron). Κι όμως την δέχτηκε κανονικότατα την Visa Electron. Έχω την εντύπωση ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει το σηματάκι της Electron. Οπουδήποτε υπάρχει Visa (δηλαδή παντου!) μπορείς να χρησιμοποιήσεις ΚΑΙ την electron. Αυτά από ότι έχω δει ώς τώρα στην πράξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SocialNetUsr Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2005 Επειδή ήρθε η ώρα να κάνω και εγώ αγορές από το internet ξέρει κανείς τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω για να εκδοθεί ? Α και ποιας τράπεζας είναι? Κeep on F@$#<B>ing</b> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
the_smiths Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2005 Μια ωραία μέρα είπα να κλείσω κάτι εισητήρια με EASY JET στο internet, με την ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ μου visa electron και δεν ήταν εφικτό. Πηρα τηλέφωνο και μου είπανε πως δεν υποστηρίζει συναλλαγές από "απόσταση", για λόγους ασφαλείας. Σας κάλυψα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2005 Αφού λοιπόν είσαι τόσο σίγουρος για αυτά που λες' date=' για πες μου πως γίνεται να έχω Electron, που [b']δεν έχει ουδεμία σχέση με κανένα λογαριασμό[/b] και να κάνω αγορές ? Θα υπέθετα ότι εαν δεν έχει σύνδεση με λογαριασμό τότε πρέπει να είναι προπληρωμένη, αρα περιέχει ενα ορισμένο ποσο με το οποίο κάνεις αγορές μέχρι να εξαντληθεί. Ποιάς τράπεζας είναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jericho Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2005 Θα υπέθετα ότι εαν δεν έχει σύνδεση με λογαριασμό τότε πρέπει να είναι προπληρωμένη, αρα περιέχει ενα ορισμένο ποσο με το οποίο κάνεις αγορές μέχρι να εξαντληθεί. Ποιάς τράπεζας είναι ? Δεν είναι προπληρωμένη, (Δεν θυμάμαι ποτέ να μου έχουν ζητήσει λεφτά όταν την έβγαζα), έχεις ώς συνήθως λογαριασμό κάθε μήνα και έχει ένα ωραιότατο πιστωτικό όριο 2000 €... Είναι της Αγροτικής Τράπεζας... i] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kaisos Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2005 Συμφωνώ με Jeriho κ εγώ είχα μια της πειραιώς κ μια της alpha electron κ οι δυο οι οποίες με έιχαν καταστρέψει οικονομικα στην φοιτητική μου ζωή (Αφού είχα πληρώσει το big muff 40.000drx) Τώρα απο ότι είδα η Alpha ονόμασε μια Depit σαν Electron Visa(Βιτσια είναι αυτά....). Οπότε όλοι έχουμε δίκιο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2005 http://international.visa.com/ps/products/electron/ Δεν ήξερα ότι την εκδίδουν και σαν πιστωτική, ενδιαφέρον! (λεμε τώρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mpampouras Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2005 Προσωπικά έχω Visa electron της Alpha. Είναι χρεωστική καρτα, συνδεδεμένη με το λογαριασμό μου, και μπορεις να κάνεις αγορές ίσες με το ποσό που έχεις στο λογαριασμό σου. Περνάει και σαν Visa, και δεν έχω συναντήσει πρόβλημα σε κανένα site ως τώρα. Ούτε στα 'μεγάλα' ούτε στα μικρά, ούτε σε αγορές απο ιδιώτες στο δίκτυο. επίσης είναι 'συμβατές' και με το Paypal πράγμα που σας διευκολύνει πάρα πολύ ειδικά για αγορές απο ebay. Χρεώνει ακριβώς το ποσό που αγοράζεις χωρίς extra 'πιστωτικές' η 'μετατροπής συναλάγματος' χρεώσεις. Στην Alpha θέλει απλώς να κάνεις ένα λογαριασμό και στην βγάζουν. Μια ταυτότητα δηλαδή μόνο. Πολύ καλή περίπτωση και πιο ασφαλής από τη Visa καθως και να στην κλέψουν μπορούν να αγοράσουν πράγματα μέχρι το ποσό που έχεις μέσα, και όχι μέχρι το Χ όριο σου, όπως στην Visa. Αυτα. :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Baphomet Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2005 -H Visa electron μπορεί να χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως και στο ιντερνετ οπουδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μια κανονική visa. -H κάρτα ειναι χρεωστική και όχι πιστωτική που σημαίνει οτι μπορείς να αγοράσεις πράγματα το πολύ αξίας ίσης με τα χρήματα που εχει μέσα ο λογαριασμός σου. -Η κάρτα συνδέεται απαραίτητα με εναν λογαριασμό ή και περισσότερους (αναλογα με την τραπεζα) -Δουλεύει και σαν κάρτα αναληψης απο ΑΤΜ -Υπάρχουν σε καποιες τράπεζες (αττικής πχ) και οι προπληρωμένες electron (χωρίς λογαριασμό),οι οποιες δεν ανανεώνονται (οταν ξοδεψεις το ποσο που εχεις προπληρώσει τις πετάς) και τις οποίες δεν συνιστώ καθώς δεν γινονται δεκτές σε ολα τα site στο ιντερνετ. -Ο λογαριασμός που ειναι συνδεδεμένος με χρεωστική δεν τοκίζεται. Ειναι σταθερός. -Η εκδοση της κάρτας γινεται απλά,επιτόπου και απλά με την ταυτότητα σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SocialNetUsr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2005 .-Η εκδοση της κάρτας γινεται απλά' date='επιτόπου και απλά με την ταυτότητα σας.[/quote'] Αυτό που λές σε ποιές τράπεζες γίνεται? Κeep on F@$#<B>ing</b> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση