online79 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους! Ήθελα να σας ρωτησω κάτι αρκετά χαζό αλλα τι να κάνω έχω την απορία!!! 'Εχω έναν ενισχυτή μπάσου Ibanez SW20 και ένας φίλος έχει αυτη την καμπίνα http://www.thomann.de/gr/harley_benton_b410h.htm Υπάρχει τρόπος να συνδέσω αυτή την καμπίνα στον ενισχυτή μου? Και αν ναι θα δω κάποια διαφορά? Αξίζει το κόπο να κάνω κάτι τέτοιο και να προχωρησω στην αγορά μιας τέτοιας ή άλλης καμπίνας για αυτό τον ενισχυτή? Ευχαριστώ πολύ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
online79 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Τι έγινε κανένας????? Τίποτα??? Αν βοηθάει πρόσεξα ότι στην υποδοχή που μπαίνει το ηχείο του ενισχυτή λέει "Minimum 4 Ohm" ενώ η καμπίνα λέει 8 Ohm... Καμιά βοήθεια ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 ΑΝ λέει minimum 4ohm τότε γιατί να υπάρχει πρόβλημα στα 8(πιθανότατα να λέω βλακία γιατί δεν το πολυκα΄τεχω ;D)???Βασικά αφού φίλος σου είναι δεν μπορείς να πας σπίτι του να κάνετε μια δοκιμή??? ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
online79 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Η δοκιμή δεν είναι πολύ εύκολο να γίνει λόγο απόστασης (το παιδί είναι επαρχία). Από την άλλη με λίγο ψάξιμο στο net είδα ότι σε κάτι ίδιες περιπτώσεις υπήρξε πρόβλημα και κάηκε το ηχείο!!!??? :o Δεν ξέρω μπορεί να είμαι και τελείως λάθος για αυτό heeeeelp!! ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 αν το ηχειο σου ειναι μεγαλυτερης αντιστασης απο αυτο που θελει ο ενισχυτης , τοτε ο ενισχυτης δεν εχει προβλημα, απλα αποδιδει μικροτερη ισχυ. αν το ηχειο εχει μικροτερη αντισταση, ο ενισχυτης μπορει να σου καει. το ηχειο μπορει να καει αν ειναι λιγοτερα watt απο τον ενισχυτη, δεν εχει να κανει με αντιστασεις αλλα με τις εντασεις που σηκωνει. (στα γραφω πολυ πρακτικα) γενικα σε ενισχυτες συνδεεις μονο ηχεια με ιδια η μεγαλυτερη αντισταση, και δεν τους δουλευεις χωρις ηχειο YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση