gerasimos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Νομίζω ότι εκεί που λες: "Τα άστρα μελοστάλαχτα καταμεσής της νύχτας έπιναν και κέρναγαν τους καλικατζαρέους" δεν κάνει ομοιοκαταληξία... γνώμη μου βέβαια. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
muddygiorgos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 επιτελους η μουσικη δειχνει οτι εχει μελλον!go on markellos!!! 2+2=5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Πολύ φρεσκαδούρα!!!! :) Μπράβο! Καλή χρονιά παιδιά http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
st_eve Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 το κομματι σου τα σπαει!!! ακουγοντας το μου ηρθε αυτοματα στο μυαλο κατι απο muppet show!!! δειτε το και λογικα θα ξεραθειτε στο γελιο.επισης προτεινο να δυναμωσεται και τα ηχεια σας την ωρα που το ακουτε! http://www.youtube.com/watch?v=LCayacFcCX4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Πολύ δυνατό!!! Χιχιχι! Ο ντράμερ έχει απίστευτη κίνηση!!! Γεια σου ρε steve!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
markellos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Ο ντράμερ ήταν όλα τα λεφτά!!! Αλλά μιλόντας για μάπετ σόου μιλάμε για κάτι θρυλικό φίλε...! Τώρα που μιλάμε για μαριονέτες εχω αγοράσει ένα DVD της σειράς "Thumbs" το ThumbsWars, το οποίο δεν είχε τύχει μέχρι σήμερα να το δω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amorphosynth Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Το κλασικό όμως του Animal είναι αυτό όπου κονιορτοποιεί τον Buddy Rich! http://www.youtube.com/watch?v=uhbxN4NO38k&feature=related Σχετικά με το θέμα πάντως το τραγουδάκι είναι λίγο μπροστά για την εποχή του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Η "βλαβη" που εχεις μου αρεσει.. ;) Αρχικα ημουν λιγο σκεπτικος για την λεξη που χρησιμοποιησα μεσα στα εισαγωγικα........αφοτου ομως ειδα το νεο αβαταρ σου markellos, νιωθω δικαιωμενος!! ;D ;D ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 ....εποχη που τα Ludwig ηταν τα κορυφαια τυμπανα στον κοσμο (και πανακριβα) ...τωρα , made in china , αντε κανα 500ρικο ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Αρρωστημένα άρρωστο!!! ;D ;D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση