markellos Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν κύριοι και κυρίες, χρόνια σας πολλά με ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2200. Λέω να εγκαινιάσω ένα νέο μουσικό είδος: Λέγεται "Ο,τι νά'ναι". Ο τίτλος του τεμαχίου είναι "DeeBeeDeem". To έφτιαχνα από 2,5 χρονώνε, αλλά πιστεύω ότι θα το ολοκληρώσουν οι επόμενες γεννιές. Περιμένω τα επαινετικά σας σχόλια, τουλάχιστον :) Σκοπεύω να φτιάξω και ένα βιντεοκλιπάκι, τώρα αν θέλει κανεις να βοηθήσει... Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.markellos.gr/files/Markellos.gr-DeeBeeDeem.mp3 Σαν μεγάλος καλιειτένιειης που είμαι ξέσκισα λίγο το κομπρεσέρ )compressor(... Θα το αφήσω να διορθωθεί μόνο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Μπορείς να βασιστείς σε μένα για booman στο βίντεο.Έχω και κατι γνωστά 2 χρονα αν χρειαστείς κάτι σε αυτή την ηλικία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
markellos Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Εχω ένα ό,τι νάναι θέμα έτοιμο για shooting! Θα επανέλθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Η "βλαβη" που εχεις μου αρεσει.. ;) ;D.........τι βλαβη δηλαδη, πανεξυπνος εισαι!....το νεο ειδος δεν επιδεχεται καμμια λογοκρισια!!.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TSege Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Ωραίο! ;D I guess i' ll always be.. A Soldier Of Fortune. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
markellos Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Ανανεωμένο DeeBeeDeem... Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.markellos.gr/files/Markellos.gr-DeeBeeDeem.mp3 Νέος στίχος, βελτιωμένο feeling. O νέος στίχος είναι βαθιά πολιτικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Συγχορητήρια αδερφέ μου! Πολύ καλό ήχος και θέμα που ακούγεται αυθόρμητο και πηγαίο. Είσαι για να κατακτάς την υφήλιο και τις γαλάζιες φάλαινες! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 ...Θεός... :D :D :D Αυτό το λαλαλα το βεβιασμένο τα σπάει....! Σωστός, συνεχίζεις ακάθεκτος!!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
markellos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Σας ευχαριστώ πολύ. Μου δίνετε κουράγιο να συνεχίσω το μοναχικό και δύσκολο δρόμο του αυνανισμού τον οποίο έχω επιλέξει. Γι΄αυτό και εγώ α) γλύκανα λίγο τα κομπρεσέρια (compressor) για να μην μπουκώνει και πικάρει β) άλλαξα λίγο τα δραμς - τα έκανα πιο drumατικά. γ) έκανα ευχέλαιο στα Genelec για να ακούγονται καλύτερα με το νέο χρόνο και upgrade και install μια εικονίτσα της Αγ. Μαρκέλλας στο drive 3,5 που έτσι και αλλιώς είναι άχρηστο. Αυτά και περιμένω εντυπώσεις. Αααα, τι ήθελα να πω... Πέραν από αυτά τα σοβαρά και αριστουργηματικά μουσικά τεχνουργήματα, διαθέτω και άλλα, χαμηλότερου βέβαια επιπέδου κομμάτια, με κανονικό στίχο. Αυτούς που μιλάνε για έρωτες, πολιτική, σεξ, ξέρετε τώρα, βαρετά πράγματα. Αλλά αυτά δεν πρόκειται να τα ακούσετε ποτέ γιατί θα γίνουν γνωστά μετά θάνατον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 BRAVO RE MARKEELLE! AN EXEIS MYSPACE KANE ME ADD ! WWW.MYSPACE.COM/MARIOLAZ! www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση