alderbody Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 :) :) :) ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! :) :) :) wood matters
whiteNoise Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 καλη χρονια παντα με χαρα και υγεια. ευχομαι την νεα χρονια να κανω συνεργασια με τον eric clapton προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
newmind Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Χρονια πολλα. Ρε φιλε whiteNoise o eric θα πρεπει να ευχεται για συνεργασια με εσενα. Ειναι πια (οχι με κακη ενοια) παπους, ε, καπου δεν πρεπει να αφησει το θρονο του;
whiteNoise Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Χρονια πολλα. Ρε φιλε whiteNoise o eric θα πρεπει να ευχεται για συνεργασια με εσενα. Ειναι πια (οχι με κακη ενοια) παπους, ε, καπου δεν πρεπει να αφησει το θρονο του; 8) ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Marillion Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Χρονια Πολλα φιλοι μου σε ολους!!! Να ειστε καλα εσεις κ οι οικογενειες σας! Stay tuned! Lets ...Rock!
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 καλη χρονια σε ολους fender k agios o theos
prang Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Καλή Πρωτοχρονιά, και Ευτυχισμένος ο νέος έτος!! Τις καλύτερες ευχές μου για όλους για τις μέρες που έρχονται. Εντάξει, μην τα παραλέμε, όχι ότι επειδή άλλαξε το 07 σε 08 θα σωθεί ο κόσμος, αλλά ήταν μια δυνατή ένεση αισιοδοξίας η αλλαγή αυτή. Χρόνια Πολλά, και καλή συνέχεια!!! http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 hippy birthday! υγεια να αγαπατε κ να αγαπιεστε! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
keyman Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Καλή χρόνια παιδιά με υγεία πάνω από όλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση