longshadow Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Έχω την εντύπωση πως οι σύγχρονοι drummer έχουν πέσει ένα σκαλί πιο κάτω εν συγκρίσει με τους παλιούς. φιλε Pastelius ,καλο θα ειναι να μην γενικολογουμε ετσι... ;) :) http://www.youtube.com/watch?v=CmZjHh1sWfQ http://www.youtube.com/watch?v=pNaQub7Gru0&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Οντως.. :) http://www.youtube.com/watch?v=TesSAq6uY34&feature=related www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
less40 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Χρονια πολλα και απο μενα ,επειδη ο Κωστας ειναι φιλος και συνεργατης μαλλον δεν μετραει η γνωμη μου λογω ελλειψης αντικειμενικοτητας.Ομως θελω να θεσω τα εξης: οταν για μια κιθαρα η ενα ενιχυτη η οτιδηποτε εξαρτημα γραφονται ολοκληρα κατεβατα με κριτικες ,σχολια , χαρακτηριστικα,κλπ πως ειναι δυνατον να κρινουμε μουσικους μεσα σε λιγες σειρες? Ειδικα μουσικους σαν τον Κωστα και τον Νικο αλλα και οποιονδηποτε αλλο που εχει αφιερωσει ολη του την ζωη γυρω απο την μουσικη.Εχω πεσει και εγω στην παγιδα της κριτικης αλλα ολο και πιο πολυ καταλαβαινω οτι ο καθενας βλεπει και ακουει οτι θελει ..(καμια φορα και λιγο εγωιστικα) αρα ειναι λιγο αδικο για εναν μουσικο να προσπαθησουμε να τον χωρεσουμε σε μερικες προτασεις. Νομιζω οτι πρεπει να αναρωτηθουμε ξερα αν μας αρεσει κατι οταν το ακουμε η οχι ,και αυτο ειναι δικαιωμα του καθενα.. http://youtube.com/user/zaxakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Χρονια πολλα και απο μενα ,επειδη ο Κωστας ειναι φιλος και συνεργατης μαλλον δεν μετραει η γνωμη μου λογω ελλειψης αντικειμενικοτητας.Ομως θελω να θεσω τα εξης: οταν για μια κιθαρα η ενα ενιχυτη η οτιδηποτε εξαρτημα γραφονται ολοκληρα κατεβατα με κριτικες ,σχολια , χαρακτηριστικα,κλπ πως ειναι δυνατον να κρινουμε μουσικους μεσα σε λιγες σειρες? Ειδικα μουσικους σαν τον Κωστα και τον Νικο αλλα και οποιονδηποτε αλλο που εχει αφιερωσει ολη του την ζωη γυρω απο την μουσικη.Εχω πεσει και εγω στην παγιδα της κριτικης αλλα ολο και πιο πολυ καταλαβαινω οτι ο καθενας βλεπει και ακουει οτι θελει ..(καμια φορα και λιγο εγωιστικα) αρα ειναι λιγο αδικο για εναν μουσικο να προσπαθησουμε να τον χωρεσουμε σε μερικες προτασεις. Νομιζω οτι πρεπει να αναρωτηθουμε ξερα αν μας αρεσει κατι οταν το ακουμε η οχι ,και αυτο ειναι δικαιωμα του καθενα.. [move]ΕΓΡΑΨΕΣ...[/move] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Οντως.. :) http://www.youtube.com/watch?v=TesSAq6uY34&feature=related I know Nick.. ;)....ο drummer αυτος μου εχει κανει κι εμενα μεγαλη εντυπωση κι ας μην ξερω τ'ονομα του.....απλα ποσταρα drummers που ειναι κοντυτερα στην μουσικη που υποθετω πως ακουει ο φιλος Pastelius... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Επειδή τυχαίνει κάποτε πριν αρκετά χρονάκια να τον είχα δάσκαλο έχω να πω ότι απλά είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η Ελλάδα σε αυτό το χώρο. Ο Νίκος άν βρεθεί σε άδειο σημείο και του δίνεται η ευκαιρεία να γεμίσει θα το κάνει. Τώρα άν αυτό το γέμισμα είναι flams, έ αυτό του ήρθε του ανθρώπου. ;D Για το "ότι καλύτερο" θα διαφωνήσω.Αν και είναι κάτι τελείως υποκειμενικό..Ίσως μου αρέσουν διαφορετικά παιξίματα τι να πω,η άποψή σου σεβαστή, όμως, εννοείται έτσι?? :) :) Όπως είπε και ο φίλος less40 εξάλλου ,ο καθένας ακούει ότι θέλει..Στα δικά μου αυτιά δεν ηχεί ωραία,αλλά μόνο καλά. Όσο για τον κ. Καπηλίδη,να ναι καλά ο άνθρωπος,δεν θέλω να βγάλω την ..κατίνα απο μέσα μου.. ;D Κρατάω την φράση του φίλου less40, για το -όντως- πόσο άδικο είναι να κρίνουμε κάποιον απο μόνο τόσα λίγα δεδομένα.. Συγχωρήστε με για το εριστικό σχόλιο για τους σύγχρονους drummer, ήταν όντως λίγο υπερβολικά γενικευμένο :) :-X by the way,πολύ ωραία video ανεβάσατε κύριοι, τα φχαριστήθηκα πολύ! :D Καλή χρονιάααα σε όλους με ειρήνη και δημιουργικότητα!! feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Eμένα μου θύμισε λίγο από Dave Weckl αλλά για να κρίνεις ένα μουσικό ,εκτός από το υποκειμενικό μέρος του θέματος ,πρέπει να έχεις ακούσει αρκετά κομμάτια-δουλειές του και όχι ένα drum solo. Για το βιντεάκι το μόνο που έχω να πώ είναι ότι ο τύπος έχει εξαιρετική τεχνική και φαίνεται η εμπειρία του στο τρόπο παιξίματος. Τώρα εαν υπάρχουν καλύτεροι και τέτοια πιστεύω ότι συζητήσεις αυτού του είδους είναι ανούσιες και βαρετές. Καλύτερα αφιερώστε το χρόνο σας αντί για τέτοια ποσταρίσματα σε εξάσκηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Έχω την εντύπωση πως οι σύγχρονοι drummer έχουν πέσει ένα σκαλί πιο κάτω εν συγκρίσει με τους παλιούς.Τεχνικός, αλλά φλύαρος.Μετρημένος, αλλά χωρίς καλό groove..Ένα πράγμα σαν τον Kαπηλίδη, που αυτο-πασάρεται σαν υπερ-σουπερ-high class-μάστορα των μονών ρυθμών.. :o :o Μπήκα στο myspace του και έπαθα σοκ!Ο άνθρωπος φλαμάρει μόνος του στο σετ!! Έλεος ! Ο κ. Αναστασιάδης παίζει καλά, αλλά τελείως "άτυπα" κατ' εμέ, για να καταλήξω.. ;) Να ναι καλά ο άνθρωπος Επειδή έχω καλή διάθεση μέρες που 'ναι, θα υποθέσω ότι είσαι νέος κι ωραίος, οπότε έχεις εν μέρει το ακαταλόγιστο. Γιατί αν δεν έχεις απόλυτες απόψεις και διάθεση για αυστηρή και άκαμπτη κριτική όταν είσαι πιτσιρικάς, ε τι σκατά έχεις τελικά; Αν πάλι είσαι παλιός, και θεωρητικά αλλιώς, και παρ' όλα αυτά αντιμετωπίζεις μουσικούς όπως ο Αναστασιάδης και ο Καπηλίδης με αυτό το "έλα-μωρέ-τώρα-τι-να-μας-πουν-κι-αυτοί-οι-καημένοι" στυλ - ναι, ξέρω δεν το είπες ακριβώς έτσι, αλλά και τα δύο posts σου το φωνάζουν - ειλικρινά θλίβομαι παιδί μου… Κρίμα... Πέρα όμως από το "εμένα δε μ' αρέσουν", που ομολογουμένως είναι ατράνταχτο επιχείρημα, και θα ήταν αρκετό για να λήξει η συζήτηση εκεί, κάνεις δηλώσεις που πολύ απλά είναι εντελώς λανθασμένες. "Έχω την εντύπωση πως οι σύγχρονοι drummer έχουν πέσει ένα σκαλί πιο κάτω εν συγκρίσει με τους παλιούς": Όχι. Μπορεί να μην σου αρέσουν - ούτε εγώ τρελαίνομαι για πολλούς απ' αυτούς, θα μπορούσα να κοιμηθώ ακούγοντας σόλο του Donati - αλλά γενικά οι σύγχρονοι drummers είναι τεχνικά καλύτεροι απ' τους παλιότερους. "Μετρημένος αλλά χωρίς καλό groove": Πάλι όχι. Γκρουβάρει του κερατά, και αυτό δεν είναι υποκειμενικό. Ή το 'χεις ή δε το 'χεις. Και αυτό το "μετρημένος" μήπως θα μπορούσες να το σπάσεις και να το ξαναρίξεις, γιατί δεν αντελήφθην καλώς (που έλεγε και ο αείμνηστος Καραβανέας…) "..που αυτο-πασάρεται σαν υπερ-σουπερ-high class-μάστορα των μονών ρυθμών…" Ξανά-μανά όχι. Ο Καπηλίδης δεν αυτοπασάρεται ως τίποτα τέτοιο (παρεμπιπτόντως, είναι…). Απλά γράφει και παίζει μουσική που βασίζεται κατά μεγάλο μέρος σε μονούς ρυθμούς. Τελεία. Και ειλικρινά αναρωτιέμαι τι είδους Κατίνα μπορεί να βγάλει από μέσα σου ο Καπηλίδης… Κι αυτή δεν είναι ρητορική ερώτηση, πραγματικά θα ήθελα να ξέρω. Αυτά. Τι κατάλαβες τώρα που με σύγχυσες, ακόμα δε μπήκε καλά-καλά το 8; ;) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konio Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 μπορειτε να μου γραψετε την διευθυνση του αναστασιαδη στο myspace? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 γυρνα στη σελιδα 1 και αν παρατηρησεις υπαρχει γραμμενη..... ;) ΑΚΥΡΟ [move]ΑΚΥΡΟ[/move] λαθος ονομα διαβασα....sorry RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση