leftshreder Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Το Σάββατο που μας πέρασε σερφάροντας , ανακάλυψα το παρακάτω.Για ρίχτε μια ματια ρε παιδιά , γιατί μου φαίνεται πολυ καλό για να είναι αληθινό.Αν κάποιος έχει αγοράσει κάτι απο εκεί, ας μου πει τι παίζει.Thanx. www.bestmusicprices.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Το στοκατζιδικο του Zozef... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
block Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Απο ότι είδα είναι στοκ του μαγαζιού Ζοζεφ του έχουν μείνει κάποια όργανα και τα δίνει . Οπότε δεν είναι κάποιο διαδυκτιακό μαγαζί μπορείς να πάς και απο εκεί . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leftshreder Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστώ παιδιά.Θα παω μολις περάσει το κρυωμα.Απο τις πολλες ευχές για υγεία δεν έπιασε καμμία στο ξεκίνημα της χρονιάς.Καλη χρονιά με έμπνευση και καλες μουσικές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnRageOn Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Η Taylor είναι πολύ καλή ευκαιρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Ααααααχχχχ , εγω βλεπω την Gibsonια και μου τρεχουνε τα σαλια.... 2700 την εχει ο Θωμας :o ....καταραμενο GAS ;D ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Η Taylor είναι πολύ καλή ευκαιρία αν αυτες οι taylor ειναι απο το (πρωην?) μαγαζι της Θεσσαλονικης, προσοχη! υπηρχε φημη οτι ειναι χαλια. βεβαια, οι φημες ειναι παντα ...φημες! ;) τσεκαρε απο μονος σου πριν κανεις κατι. ποτε στα τυφλα. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση