mechmg93 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 δε νομίζω να μας δίνει vintage tele έτσι; ακριβως αυτο ειπα και γω ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Κι εγώ ;D Απλά στον elavd ήθελα να το πω και πόσταρες πρώτος! :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 οπως και να χει, οτι και να χρησιμοποιει ο greenwood, θεωρω οτι ο χαρακτηρισμος κιθαριστας ειναι πραγματικα υποτιμητικος γι αυτον. προκειται για εναν μεγαλου ταλεντου πολυμουσικο ο οποιος τελικα αποδεικνυεται το κερασακι στην τουρτα του ηχου των radiohead. ειναι ο τυπος μουσικου που απλα θελει ενα οποδηποτε οργανο για να μπορεσει να εκφραστει, ειτε αυτο ειναι κιθαρα ειτε οκαρινα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 ...προκειται για εναν μεγαλου ταλεντου πολυμουσικο ... .... ειναι ο τυπος μουσικου που απλα θελει ενα οποδηποτε οργανο για να μπορεσει να εκφραστει, ειτε αυτο ειναι κιθαρα ειτε οκαρινα. ;D Ρε σεις .... λέτε η λύση για την περίπτωσή μου να είναι η οκαρινα? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 @ harilatron Τσαμπούνα δοκίμασες? ;D ;D Eιναι αυτό που λέγαμε εδώ,ότι ο blue ls είναι πολύ γκαζωμένος (για στρατ) στη θέσh bridge ,και όμως προτείνεται για neck ..Ο κόκκινος είναι...φωτιά και σε Χαμπουργερ mode κιόλας..... ;D http://www.noiz.gr/index.php?topic=153167.0 Aλλά βέβαια,αφου ο άνθρωπος βγάζει τον ήχο του και κάνει ωραία μουσική,τι μας νοιαζει αν είναι vintage correct η tele του...(που είναι όντως imho κακάσχημη,και με ξέρετε εμένα ,συνήθως λατρευω τις μπασταρδεμενεςντοπαρισμένεςoutofthebeatentrack strat και tele... 8) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 revolution >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(.............οχι αλλη vintage correctness :P :P :P :P :P :P :P 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 revolution >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(.............οχι αλλη vintage correctness :P :P :P :P :P :P :P ΒΑΛΤΕ P90 ΣΤΙΣ ΤΕΛΕ ΤΩΡΑ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση