GEOfx Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ Sylenth1 ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2008 To rapture καλυτερο απο το fm8?? ???ειμαι ο μονος που πιστευω το αντιθετο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πιστεύω πάντως ότι δικαίως θεώρησαν οι αναγνώστες, ότι το rapture είναι καλύτερο από το fm8. Επίσης θεωρώ το sytrus 2 λίγο καλύτερο από το fm8. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2008 To rapture καλυτερο απο το fm8?? ???ειμαι ο μονος που πιστευω το αντιθετο?? Mα το rapture εχει ογκο και μοναδικα leads.Το fm8 σε σχεση.. ειναι παιχνιδακι. Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 To rapture καλυτερο απο το fm8?? ???ειμαι ο μονος που πιστευω το αντιθετο?? Mα το rapture εχει ογκο και μοναδικα leads.Το fm8 σε σχεση.. ειναι παιχνιδακι. Εμμ ναι ... αλλα μια μικρη λεπτομέρεια .................το FM8 καταναλώνει μόνο το 1%(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) :o :o :o της CPU του iMAC μου. Παιχνάδακι είπες ή μου φάινεται????? Δεν το συζητάω ότι το Zebra2 είναι ο βασιλιάς των synth. Απίστευτό συνθ. Απίστευτος ήχος . Απιστευτή ευκολία . Απιστευτη ευελιξία. Οτι και να πω για αυτο το synth είναι λίγο. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Και 3o στα εμπορικά συνθ έβγαλαν το z3ta+ που αναφέρεις σε ένα άλλο θρεντ, kilon... Αλήθεια, τι γνώμη έχετε για το ReFX Nexus που ακούω πολλά τώρα τελευταία; Θα με ενδιέφερε πολύ η γνώμη των "πληκτράδων" (και μη) του φόρουμ. Nα μην ανοίγω καινούργιο θρεντ μιας και είναι, όπως όλα τα άλλα, soft... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 To rapture καλυτερο απο το fm8?? ???ειμαι ο μονος που πιστευω το αντιθετο?? Mα το rapture εχει ογκο και μοναδικα leads.Το fm8 σε σχεση.. ειναι παιχνιδακι. Εμμ ναι ... αλλα μια μικρη λεπτομέρεια .................το FM8 καταναλώνει μόνο το 1%(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) :o :o :o της CPU του iMAC μου. Παιχνάδακι είπες ή μου φάινεται? Εγω δεν εχω κανενα προβλημα σε ισχυ με το rapture, εχω βεβαια core2duo.Το fm8 καταναλωνει λιγο ισως επειδη δεν εχει και τιποτα να καταναλωσει. Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GEOfx Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 MIA ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ NEXUS.ΚΟΙΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο Manuel Schleis (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΗΧΟΥ) ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΚΑΠΟΙΟ Synth ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ REFX ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ...ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ Synth ΑΛΛΑ ΕΝΑ ROMPLER ΞΕΝΕΡΩΣΑ...ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "HUGE" ROMPLER ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ.1)ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΗ CPU.2)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΗΧΟΥΣ.3)ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΗΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ FANTOM X ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ SRX ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ROLAND ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ(ΟΠΩΣ ΕΓΩ)ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΑΧΡΗΣΤΟΙ".4)ΟΙ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ" ΗΧΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΙ... ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΨΟΓΟ INTERFACE ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ EXPANSIONS ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 bloody το z3ta+ το έχω χρησιμοποιήσει σε πάρα πολλά κομμάτια μου και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο . Tα arpeggios του σκοτώνουν. Δεν ξέρω αν έχουν ήδη αναφερθεί αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα φοβερά σύνθ 1) TERA3 2) CUBE 3) Rob Papen BLUE 4) Sytrus Ειδική προσοχή θέλει το CHAMELEON 5000 , απίστευτη συλογή PADS. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση