Προς το περιεχόμενο

Τι άλλα Soft Synth;

KOTS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γι αυτο ρωταω ποσο κανουν. Αυτα που εχω τα εχω πληρωσει φυσικα. Θα παω να αγορασω και το jupiter 8 απο την ελινα.

Κοιτα. Δεν ειμαι οπαδος του αριθμου των synths αλλα δε ξερω για ποιο λογο λατρευω να εχω απειρους ηχους. Και γι αυτο ψαχνω synths

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 48
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δυστυχώς το Karmafx δεν είναι πια free ούτε donationware (σε αντίθεση με το karmafx plugin pack με τα εφφέ) - το license του είναι 68 eu + φπα. Τα αξίζει βέβαια και με το παραπάνω. Φοβερό synth.

Δυστυχώς το έμαθα προχθές αυτό (σε άσχετη συζήτηση σε 1 φορουμ), αλλά παρόλα αυτά είναι ελάχιστα τα όσα ζητάει, με τα όσα προσφέρει.

Για άπειρους ήχους, πάρε κάποιο κορυφαίο sampler σαν τα kontakt/halion, βρες και ήχους (από τσαμπέ ως και πανάκριβες βιβλιοθήκες) και με τα εργαλεία που κουβαλούν και κάτσε χάσου με τις ώρες!  ;)

Είναι κατά τη γνώμη μου καλύτερη λύση αυτή (μαζί με 1-2 κορυφαία συνθια), για να έχεις μια εκπληκτική γκάμα ήχων.  :)

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Eπισης παρα πολυ καλη η ιδεα σου acidfix. Ειναι ομως κατι για πιο μετα. Προς το παρον μαζευω τα πιο ευκολα και σιγουρα στο αμεσο μελλον θα αγορασω ενα sampler.

Προς το παρον σκεφτομαι να αγορασω ενα μεταχειρισμενο παλαιοτερης σειρας korg. Σκεφτομουν το korg 01 με το οποιο ειμαι ερωτευμενος απο μικρο παιδι οταν ακουγα το 1492 του Βαγγελη. Το θεωρειτε καλη ιδεα? το θελω βασικα γιατι εχει πολυ ωραιους ατμοσφαιρικους ηχους τους οποιους χρησιμοποιω.

Και κατι αλλο. Αγορασα πριν απο μια βδομαδα την M-Audio Firewire 410. Μου ειπαν οτι ειναι καλη καρτα και οτι δινει καλη ποιοτητα ηχου. Πανω κατω τα χαρακτηριστικα της τα ξερετε. Νομιζω ομως οτι θα χρειαστω και κονσολα για να συνδεσω ενα δευτερο συνθ εφοσον εχει 2 inputs πισω και 2 inputs μπροστα τα οποια ειναι mic/line.

Eπισης παρα πολυ καλη η ιδεα σου acidfix. Ειναι ομως κατι για πιο μετα. Προς το παρον μαζευω τα πιο ευκολα και σιγουρα στο αμεσο μελλον θα αγορασω ενα sampler.

Προς το παρον σκεφτομαι να αγορασω ενα μεταχειρισμενο παλαιοτερης σειρας korg. Σκεφτομουν το korg 01 με το οποιο ειμαι ερωτευμενος απο μικρο παιδι οταν ακουγα το 1492 του Βαγγελη. Το θεωρειτε καλη ιδεα? το θελω βασικα γιατι εχει πολυ ωραιους ατμοσφαιρικους ηχους τους οποιους χρησιμοποιω.

Το 01 ήταν και είναι ένα πολύ ωραίο κομμάτι.

Και εγώ είμαι ερωτευμένος με αυτό,

αλλά λάβε υπόψη σου πως οι ήχοι του είναι χιλιοακουσμένοι,

και ειδικά οι ατμοσφαιρικοί.

Άλλωστε το Μ1 και το Wavestation που έχουν παρόμοιο χαρακτήρα,

υπάρχουν και σε vsti. 

ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ

Και εγώ είμαι ερωτευμένος με αυτό,

αλλά λάβε υπόψη σου πως οι ήχοι του είναι χιλιοακουσμένοι,

και ειδικά οι ατμοσφαιρικοί.

Nαι αλλα αυτο το freeland pad ειναι ονειρεμενο!!!!!

Γι αυτο ρωταω ποσο κανουν. Αυτα που εχω τα εχω πληρωσει φυσικα. Θα παω να αγορασω και το jupiter 8 απο την ελινα.

Πριν 10-15 μέρες το πήρα, και 10-15 ευρώ φθηνότερα απο το θωμά.

Απίστευτο synth, πλεον στο Top 3 μου, αξίζει τα €€€  :D

Προσωπικά λιγουρεύομαι για μετά το Korg Legacy (που έχεις), το Prophet V, και το Gladiator που είναι απλά  :o  :o  :o

Επίσης το Minimonsta που έχω άπαιχτο.

Πριν 10-15 μέρες το πήρα, και 10-15 ευρώ φθηνότερα απο το θωμά.

Απίστευτο synth, πλεον στο Top 3 μου, αξίζει τα €€€  :D

Προσωπικά λιγουρεύομαι για μετά το Korg Legacy (που έχεις), το Prophet V, και το Gladiator που είναι απλά  :o  :o  :o

Επίσης το Minimonsta που έχω άπαιχτο.

αν θυμάμαι καλά χρησιμοποιείς mac/logic σωστά?

το gladiator το δοκίμασα και η AU  έκδοση του είναι εξαιρετικά ασταθής (είναι σε beta φαση ακόμα). χρησιμοποιεί 80/90% της cpu και οταν πας να το αφαιρέσεις κολάει και το logic. απο ήχο μου άρεσε αρκετά ίσως το πάρω και εγώ κάποια στιγμή αν και έχω το mx4 της motu που μοιάζει. γενικά είναι λίγο υπερβολικό να έχεις πάνω απο 2-3 va synth,απο τη στιγμή που έχεις και τα πολύ καλά synth του logic.  :)

αν θυμάμαι καλά χρησιμοποιείς mac/logic σωστά?

το gladiator το δοκίμασα και η AU  έκδοση του είναι εξαιρετικά ασταθής (είναι σε beta φαση ακόμα). χρησιμοποιεί 80/90% της cpu και οταν πας να το αφαιρέσεις κολάει και το logic. απο ήχο μου άρεσε αρκετά ίσως το πάρω και εγώ κάποια στιγμή αν και έχω το mx4 της motu που μοιάζει. γενικά είναι λίγο υπερβολικό να έχεις πάνω απο 2-3 va synth,απο τη στιγμή που έχεις και τα πολύ καλά synth του logic.  :)

Ναι σε logic είμαι,

Για το gladiator έχει δίκιο είναι ακόμη beta 1. Έπαιξα με το trial όμως σε PC και μου άρεσε, έχει όντως πολύ προτότυπο τρόπο σύνθεσης. Για Mac όταν σταθεροποιηθεί βέβαια θα μπεί στη λίστα μου.

Εχεις δίκιο για τα synths του Logic, τα λατρέυω, κι εγώ δεν αγοράζω πολλά, απλά ότι μου λείπει όπως με το Jupiter 8V. Τον ήχο του δεν τον έχω ξανασυναντήσει σε άλλο virtual synth.  :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου