Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Αυτό το thread είναι το άντρο της ακολασίας! :D Μπράβο ρε μάγκες με το καλό να σας έρθουν οι καλλονές. ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 παίδες το σωματάκι είναι απίστευτο(φαντάζομαι θα συμφωνήσει και ο vrass) παναλαφρο(ζήτημα να είναι ενα κιλό με το ζόρι) και τέλεια βαμμένο. ευτυχώς η απόχρωση aged white ειναι ακριβώς όπως την ήθελα και ταιριάζει τέλεια με το perloid pickguard συγκρινοντας το με το λευκο χρωμα μιας κολλας χαρτι Α4 εκτυπωτη ειναι σαν να λεμε ενα τονο πιο σκουρο λευκο. σε λίγο έρχονται φωτο ΥΓ : ήταν της μοίρας μου φαίνεται να μην δώσω ποτέ πανω απο 1000 Ευρώ για κιθάρα αλλα παραλληλα να ειμαι και απολυτα ικανοποιημενος 8) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 πως ανεβαζουμε φωτο ρε παιδες??σας εχω πραμα μπολικο ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 www.xs.to αφου τις ανεβάσεις, πόσταρε το μακρυναρι που λεει thumbnail για forum που οδηγεί στο full image ή κάπως έτσι one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 για να δουμε τωρα τι θα καταφερουμε... προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 συνεχεια... προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Μα καλα πως γινεται να εχουν το ιδιο serial number οι κιθαρες μας......?? :-\ ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 οπως καταλαβατε,αλλαξα γνωμη στην πορεια με τους μαγνητες οποτε παμε και για αλλο pickguard ;) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Έτσι μπράβο, οι τσόντες μετά τις 12 :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Δωσε τσοντα στο λαο...... ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση