whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Τρεμολο 2 σημειων η΄ 6 σημειων ?? και γιατι ?? υπαρχει κανενα κρυμμενο μυστικο ?? καντε και καμμια προταση ... (για κορυφαια ποιοτητα μιλω) Ευχαριστω είναι δυο εντελώς διαφορετικά τρεμολος στην χρήση και στον ήχο τους. το 2 point είναι πολύ πιο μαλακό στην αίσθηση και πιο εύκολο στην χρήση αλλά δεν έχει τον ιδιαίτερο καμπανιστό vintage ήχο που εχει το εξαβιδο.(αυτό δεν σημαίνει πως δεν ακούγεται μια χαρά) τα βάζεις λοιπόν κάτω και αποφασίζεις τι θέλεις περισσότερο και τι προτιμάς να θυσιάσεις... προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Με το σώμα κανα νεότερο?? είμαστε λίγο άτυχοι vrass. :) πέσαμε πάνω στις γιορτές τους(ήταν κλειστά τα ταχυδρομεία τους για την ημέρα του martin luther king) :-\ προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 τα περισσοτερα stainless steel ΔΕΝ ειναι μαγνητικα το ξέρω, γι’αυτο ανησύχησα για το block επειδή κολλάει ο μαγνήτης πάνω του κανονικά όπως στο κανονικό σίδερο. προφανώς είναι δεύτερης κατηγόριας ατσάλι.(διαφορετικό κράμα) όπως είπα και πιο πριν στα saddles του όμως ο μαγνήτης δεν κολλάει, οπότε είναι 100% stainless steel πρώτης ποιότητας. anyway..τωρα μας καινε αλλαααα.... που'σαι ρε aged white κορμαραααααα ;D ;D θελω το κορμι σου κολασμενααα ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Θέλω και γω το κορμί το νατουράλ μου! Τώρα! Αααααααααγκρρρρρ... >:( >:( >:( Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Θέλω και γω το κορμί το νατουράλ μου! Τώρα! Αααααααααγκρρρρρ... >:( >:( >:( ;D ;D ;D με καθησυχάζει το γεγονός οτι ακόμη και να είχα ήδη λάβει το σωμα, ο μάστορας θα μπορέσει να με αναλάβει μετά απο 2-3 βδομάδες. Χαλάλι του η αναμονή αν είναι τόσο καλός όσο συζητιέται…. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν, η τελευταία πληροφορία από το tracking είναι ότι το κορμί έφυγε από Miami (πσςςς) στις 21/1. Από τότε τίποτα άλλο.Μαλλον έχει περασει ευρώπη και το tracking δε μας κάνει τη χάρη. ::) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν, η τελευταία πληροφορία από το tracking είναι ότι το κορμί έφυγε από Miami (πσςςς) στις 21/1. Από τότε τίποτα άλλο.Μαλλον έχει περασει ευρώπη και το tracking δε μας κάνει τη χάρη. ::) ;D εμένα έφυγε στις 10 παρά τέταρτο το πρωί στις 20 Ιανουαρίου και δεν έχει έρθει ακόμη.. αν σε παρηγορεί αυτό :P παίρνε και Κανενα τηλ στα κεντρικά του ταχυδρομείου πάντως,δεν χάνεις και τίποτα... να έχεις τον κωδικό(tracking) εύκαιρο όμως γιατί αλλιώς δεν σου λένε τίποτα 8) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2008 vrass ηρθε η κορμαρα μου...αυριο παω ταχυδρομιο να την παραλαβω και ειμαι ετοιμος.. yeahhhhhhhhhh ;D λογικα θα σου εχει ερθει και εσενα το νατουραλ σου ;) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 vrass ηρθε η κορμαρα μου...αυριο παω ταχυδρομιο να την παραλαβω και ειμαι ετοιμος.. yeahhhhhhhhhh ;D λογικα θα σου εχει ερθει και εσενα το νατουραλ σου ;) ε και τι μας το λες χωρις να μας το δειχνεις???? για δειξε ....να δουμε ποσο "παπους" ειναι το σωμα αυτο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 ....και εγω , μολις παρελαβα τα...μαγιοξυλα μου , ωραια ειναι και πολυ μουρατα ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση