whiteNoise Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Πότε πήρες το aged white? Σου έχει έρθει? ελεγα και εγώ να παραγγείλω τέτοιο, αλλά το χρώμα όπως το δείχνει στη φωτογραφία περισσότερο σε άσπρο-γκρι μου έκανε και κόλλησα λίγο. Τελικά πήρα ένα natural που από τα νερά είδα ότι είναι δύο κομματιών, ενώ άλλα είναι τριών, και είχε και ωραία νερά. Μεσα στη βδομάδα θα έρθει και θα το δω και από κοντα... :P Θα με ενδιέφερε και μια φωτογραφιούλα από το ασπράκι να το δω γιατί αυτές που ανεβάζει αυτός τελικά δεν πρεπει να είναι και τόσο ακριβείς... ::) νομίζω το έχουν στείλει απτις 15/1 και δεν έχει έρθει ακόμη, λογικά αύριο-μεθαυρίο θα το έχω στα χέρια μου. την ακριβη αποχρωση λοιπον θα την μαθουμε συντομα ;) αν παρατηρήσεις στις Φώτο έχει και alpine white το οποίο είναι εμφανέστατα πιο ανοιχτό λευκό(ξενερα δηλαδή.. ;D) ωραίο το σωματάκι που διάλεξες απλά εμένα ποτέ δεν μου έκατσαν καλά οι natural strats ενώ αντίθετος πιστεύω ότι είναι οτι καλύτερο για τις tele ;). ο τυπακος στο παρακατω βιντεο παιζει με mighty mite strat(natural μαλιστα) http://www.youtube.com/watch?v=DoshcX7M4Ng&feature=related προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Χμμμ !!! της παει αυτο το pickguard , δεν ειναι ασχημη . Τι μαγνητες ειναι αραγε αυτοι ? Αντε να δουμε βρε ασπροθορυβε ,με τις φωτιες που μας αναψες , τι θα προκοψουμε ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Χμμμ !!! της παει αυτο το pickguard , δεν ειναι ασχημη . Τι μαγνητες ειναι αραγε αυτοι ? Αντε να δουμε βρε ασπροθορυβε ,με τις φωτιες που μας αναψες , τι θα προκοψουμε ;D ;D ;D fender noiseless φοραει(ο τυπος πριν μερικες μερες ειχε κειμενο στο βιντεο τουπου τα περιεγραφε ολα αλλα το αλλαξε) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Και εγώ στις 16 το "έκλεισα" το σώμα οπότε στις 17 πρέπει να το'στειλε αν θυμαμαι καλα. Αν υπολογίσουμε καμια βδομαδα, προς το τέλος αυτής που διανύουμε το βλέπω. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 σημερα μου ηρθαν το perloid pickguard (συνολικα περιπου 13 ευρω)και ενα σετακι απο 20 ατσαλινες βιδες με τις οποιες θα το βιδωσω.(συνολικα 3 ευρω νομιζω) :-* προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 σημερα μου ηρθε και το τρεμολο απτο guitarfetish,αψογο αλλα δεν εχει stainless steel block(ουτε της fender ειναι stainless steel βεβαια). τα saddles ομως ειναι stainless steel(της fender δεν ειναι) τα δοκιμασα ολα με μαγνητη!! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Α, καλή φάση... Και να φανταστείς το διατυμπανίζει ότι είναι steel block... Δεν πειράζει όμως, όπως και να'χει σε αυτά τα λεφτά δεν παίζει κάτι καλύτερο. Με το σώμα κανα νεότερο?? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 σημερα μου ηρθε και το τρεμολο απτο guitarfetish,αψογο αλλα δεν εχει stainless steel block(ουτε της fender ειναι stainless steel βεβαια). τα saddles ομως ειναι stainless steel(της fender δεν ειναι) τα δοκιμασα ολα με μαγνητη!! τα περισσοτερα stainless steel ΔΕΝ ειναι μαγνητικα οποτε ΔΕΝ ειναι σωστος τροπος να κολλας μαγνητακια για να διαπιστωσεις αν ειναι.. ;D :) http://www.physlink.com/Education/AskExperts/ae546.cfm www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Τρεμολο 2 σημειων η΄ 6 σημειων ?? και γιατι ?? υπαρχει κανενα κρυμμενο μυστικο ?? καντε και καμμια προταση ... (για κορυφαια ποιοτητα μιλω) Ευχαριστω ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Α, καλή φάση... Και να φανταστείς το διατυμπανίζει ότι είναι steel block... αν ειναι ετσι οπως τα λεει το αρθρο του σουπερ πιθανοτατα να ειναι τελικα stainless steel και το block. η αλήθεια είναι βέβαια πως επειδή στην δουλεία μου χρησιμοποιώ κάποια ατσάλινα προϊόντα(καμία σχέση με μουσική) ξεχωρίζουμε το καλής ποιότητας ατσάλι με μαγνήτη το οποίο είναι πιο ακριβό και δεν οξειδώνεται ποτέ(αντίθετα με το άλλο που το πιάνει ο μαγνήτης και είναι πιο οικονομικό και με λιγότερες αντοχές στην οξείδωση) στον ήχο ενός τρεμολο όμως μπορεί να μην έχουν καμία απόλυτος διάφορα το ένα ατσάλι απτό άλλο. Δεν πειράζει όμως, όπως και να'χει σε αυτά τα λεφτά δεν παίζει κάτι καλύτερο το γνήσιο fender δεν έχει τίποτα απολύτως stainless steel επάνω του και κοστίζει 125 euro + μεταφορικά(στον θωμα…). όποτε μην το βλέπεις έτσι(ότι συμβιβάζεσαι δηλαδή με κάτι φτηνό και μέτριο...είναι κλάσεις ανώτερο από αυτό που φοράνε οι αμερικάνες fender και δεν πληρώνεις ούτε τα μισά) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση