JesseJames Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2008 τσίμπησα αούτo: http://img88.imageshack.us/img88/1150/necktg8.jpg επειδή μου φάνηκε πιο ψημένο/tinted (που μ'αρέσει) σε σχέση με τα άλλα, και με έτρωγε ο ποπός μου να δω τι εστί v-shape(ελπίζω να είναι πιο παχύ από αυτό που ήδη έχω -λεσπολιάρης γαρ ;D). ελπίζω να κάτσει στην squire μου... ο τύπος το έδινε $119.99 και εγώ με best offer το τσίμπησα $94 ίδωμεν Soulshine is better that sushine, is better than moonshine, damn sure better than rain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2008 τσίμπησα αούτo: http://img88.imageshack.us/img88/1150/necktg8.jpg επειδή μου φάνηκε πιο ψημένο/tinted (που μ'αρέσει) σε σχέση με τα άλλα, και με έτρωγε ο ποπός μου να δω τι εστί v-shape(ελπίζω να είναι πιο παχύ από αυτό που ήδη έχω -λεσπολιάρης γαρ ;D). ελπίζω να κάτσει στην squire μου... ο τύπος το έδινε $119.99 και εγώ με best offer το τσίμπησα $94 ίδωμεν μια χαρα θα ειναι το μπρατσακι,θα δεις...αλλα εγω στην θεση σου θα επαιρνα ενα birdeye που τα εχει και αυτα σε πολυ καλη τιμη (ελαχιστα δολαρια παραπανω) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2008 Το θεμα βεβαια ειναι αλλο,ειναι οτι ξεκολανε και γρηγορα μαλιστα.Δεν ξερω τι υλικο ηταν αυτο που χρησιμοποιουσε η Fender αλλα αυτα που πωλουν στο εμποριο διαφοροι,ειναι κακης ποιοτητας(ala Σιμιτης!) Φιλε whitenoiz θα μας πεις σε λιγο καιρο. ;) Τι string retainer εβαλες? γιαυτο και εγω ετριψα το headstock πριν βαλω το decal και τωρα βαζω το βερνικακι 8) string tree δεν θα βαλω εφοσον θα βαλω sperzel κλειδια. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Το θεμα βεβαια ειναι αλλο,ειναι οτι ξεκολανε και γρηγορα μαλιστα.Δεν ξερω τι υλικο ηταν αυτο που χρησιμοποιουσε η Fender αλλα αυτα που πωλουν στο εμποριο διαφοροι,ειναι κακης ποιοτητας(ala Σιμιτης!) Φιλε whitenoiz θα μας πεις σε λιγο καιρο. ;) Τι string retainer εβαλες? γιαυτο και εγω ετριψα το headstock πριν βαλω το decal και τωρα βαζω το βερνικακι 8) string tree δεν θα βαλω εφοσον θα βαλω sperzel κλειδια. Και πολυ καλα εκανες! Αλλο τωρα,δυστυχως χωρις string retainer χανεις σε sustain,ετσι λειτουργησα κι εγω αρχικα αλλα ειδα οτι οι δυο πριμα χορδες ηταν λιγο "μουντες".Μενει ανετα στον τονο και χωρις string tree,αλλα αν δεν παιζεις με πολυ Gain χρειαζεσαι κατι τετοιο- http://www.stewmac.com/shop/Hardware,_parts/Electric_guitar:_String_trees_retainers/Graph_Tech_String_Retainers.html 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 http://cgi.ebay.com/FENDER-TELE-3TONE-BURST-QUILT-MAPLE-TOP-ASH-GUITAR-BODY_W0QQitemZ160200267350QQihZ006QQcategoryZ41406QQtcZphotoQQcmdZViewItem αυτα ειναι...θα μας τρελανει η mighty mite... 164 δολαρια = 112 ευρω!!! παρε κοσμε QUILT MAPLE bodys ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Ωραίο κορμί... :o Αν δεν είχα ήδη παραγγείλει το δικό μου θα έμπαινα σε πειρασμό. Στο επόμενο project ίσως... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Ωραίο κορμί... :o Αν δεν είχα ήδη παραγγείλει το δικό μου θα έμπαινα σε πειρασμό. Στο επόμενο project ίσως... και εγω το ιδιο γαμωτο,αν και μου αρεσει η ιδεα του aged white body που παραγγειλα με perloid pickguard. αυτα τα σωματα τα εβαλε σημερα και εχω παθει πλακα. εχει πολλα καλα νεα κομματια. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Πότε πήρες το aged white? Σου έχει έρθει? ελεγα και εγώ να παραγγείλω τέτοιο, αλλά το χρώμα όπως το δείχνει στη φωτογραφία περισσότερο σε άσπρο-γκρι μου έκανε και κόλλησα λίγο. Τελικά πήρα ένα natural που από τα νερά είδα ότι είναι δύο κομματιών, ενώ άλλα είναι τριών, και είχε και ωραία νερά. Μεσα στη βδομάδα θα έρθει και θα το δω και από κοντα... :P Θα με ενδιέφερε και μια φωτογραφιούλα από το ασπράκι να το δω γιατί αυτές που ανεβάζει αυτός τελικά δεν πρεπει να είναι και τόσο ακριβείς... ::) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 http://cgi.ebay.com/FENDER-TELE-3TONE-BURST-QUILT-MAPLE-TOP-ASH-GUITAR-BODY_W0QQitemZ160200267350QQihZ006QQcategoryZ41406QQtcZphotoQQcmdZViewItem αυτα ειναι...θα μας τρελανει η mighty mite... 164 δολαρια = 112 ευρω!!! παρε κοσμε QUILT MAPLE bodys ;D ;D Κινα αγορι,τσαμπα πραγμα!Και "δουλευει".. Ειναι 3 κομμματια βεβαια,αλλα ποιος νοιαζεται.. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 http://cgi.ebay.com/FENDER-TELE-3TONE-BURST-QUILT-MAPLE-TOP-ASH-GUITAR-BODY_W0QQitemZ160200267350QQihZ006QQcategoryZ41406QQtcZphotoQQcmdZViewItem αυτα ειναι...θα μας τρελανει η mighty mite... 164 δολαρια = 112 ευρω!!! παρε κοσμε QUILT MAPLE bodys ;D ;D Κινα αγορι,τσαμπα πραγμα!Και "δουλευει".. Ειναι 3 κομμματια βεβαια,αλλα ποιος νοιαζεται.. ενω η αμερικανες fender? 8) :P :P προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση