Προς το περιεχόμενο

mighty mite guitar parts

whiteNoise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ελαφρώς off-topic:

Επειδή πολλά και διάφορα λέγονται για την μεταπωλητική αξία των USA Fender, έχω να σας πω να μην βασίζεστε και πολύ σε αυτό.

Φίλος που πήρε αριστερόχειρη αμερικάνα στρατο γύρω στο 1300άρι (από ελλάντα, ουγκ) αν θυμάμαι καλά, δεν μπορεί με τίποτα να την ξεφωρτωθεί πάνω από 800 ευρά, και υπόψιν είναι σε πραγματικά άριστη κατάσταση, και έχει και SD μονόδιπλο στην γέφυρα. Φυσικά του είπα ότι δεν αξίζει να την σπρώξει, να την κρατήσει μπας και γίνει κανένας 3ος παγκόσμιος πόλεμος και (αν επιβιώσει) πάρουν αξία τα προπολεμικά κουπιά.

Παρακαλώ συνεχίστε.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 222
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εγω εχω μια διαφορετικη προσεγγιση (ισως λογω καψιματος) , χρονια με Gibson δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη  στην fender στα θεματα κατασκευης , και

οι 3 fender που εχω ειναι για τον .....λουτσο,σε σχεση με οποιαδηποτε gibson σε θεμα κατασκευης , με καλυτερη (γενικα)την ...classic player

των ....600€ , βλεπω καλες fender αλλα ανω των 1700€ ,πραγμα απαραδεκτο για κιθαρες τετοιου τυπου . (εξαλου ακομη και η ιδια η fender λεει οτι βαζει οτι βρει μπροστα της , το βαφει απο επανω και ...καθαρισε)

Τα parts τα θεωρω καλυτερα διοτι ξερεις ακριβως τι παιρνεις , επιλεγεις τι ακριβως θελεις και απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα η ποιοτητα ειναι αριστη.

Οποιαδηποτε εταιρεια που βγαινει στην αγορα με parts τυπου fender για να σταθει στην αγορα θα πρεπει τα προιοντα της να ειναι εφαμιλλα η' καλυτερα απο την ...μαμα  η οποια πουλα ονομα.

Συμφωνω οτι στο θεμα μεταπωλησης προφανως το ονομα μετρα , αλλα για τους ¨γνωστες" ισως τελικα μετρα  "η κιθαρα" και οχι το ονομα.

Επελεξα ενα σωμα ΜΜ ash-maple με fat 50 neck allparts ,τι θα βγει στο τελος φυσικα δεν ξερω αλλα  θα κανω οτι χρειαστει ωστε αυτο που θα βγει να ειναι  οπως ακριβως το θελω .

Οπως θα εχετε καταλαβει δεν με απασχολει καθολου ποσο θα στοιχισει η κιθαρα

διοτι πολυ απλα η fender δεν εχει  κιθαρα με αυτα τα specs , ουτε φυσικα με τους μαγνητες που θα βαλω επανω.

...γηρασκω αει διδασκομενος...

εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον dekal σε ότι ακριβώς είπε.

μια σωστά συναρμολογημένη partcaster είναι δεκάδες σκάλες ανώτερη από μια εργοστασιακή fender και σίγουρα σου στοιχίζει πολύ πολύ λιγότερο.(και την φτιάχνεις και όπως ακριβώς την θέλεις)

επειδή δοκίμασα τις προάλλες warmoth έχω να πω πως τα mighty mite parts δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απολύτως....μα απολύτως!!!

παρά πολύ καλά ξύλα, το nut θέλει αλλαγή βέβαια αλλά αν σκεφτείς οτι η warmoth στα δίπλα ακριβώς χρήματα σου στέλνει neck χωρίς καθόλου nut(εκτός αν το πληρώσεις extra) είναι λοιπόν ακριβώς το ίδιο(αλλά πληρώνεις πολύ λιγότερα).

Τα τάστα είναι φανταστικά κομμένα και τριμμένα και ίσως να θέλουν ελάχιστη εως και καθόλου δουλίτσα απτών τεχνίτη που θα συναρμολογήσει την κιθάρα(και τα warmoth θέλουν όπως οι ίδιοι συνιστούν στο site τους)

Τα mighty mite σώματα πάλι είναι πανάλαφρα και είναι2 - 3 κομμάτια(όπως ακριβώς και οι αμερικάνες fender..με την διάφορα πως είναι απo ash το οποίο είναι ακριβότερο απτό alder των fender)

3. χαρακτηρας. οι warmoth παιζουν καλα (εγω ετοιμαζομαι να παραγγειλω μια), αλλα δεν εχουν τον χαρακτηρα των fender (βεβαια αυτο εχει αξια για καποιον μονο αν το ακουει, η αν τον ενδιαφερει σαν ηχος).

ο ηχητικός χαρακτήρας του κάθε οργάνου δεν προκύπτει από το ποιος το έφτιαξε η τι γράφει το headstock αλλά από πρακτικά πράγματα όπως τι μαγνήτες φοράει, τι διάταξη έχουν οι μαγνήτες, το μήκος της σκάλας του neck, το υλικό του nut και ο τύπος του τρέμολο.

Εφόσον λοιπόν μια κιθάρα πληρει όλες τις προδιαγραφές που έχει μια fender strat τότε θα ακούγεται 100% fender strat.

Και αυτό σχετικό είναι..... διότι έχω δυό MiM και μια USA και στο παίξιμο η μιά δεν πιάνεται σε σχέση με την ΑΨΟΓΗ USA....

εαν την partcaster την συναρμολόγησε κάποιος που δεν έχει πείρα για αυτή την δουλεια η ένας απτούς πολύ κακούς τεχνίτες των Αθηνων τότε ναι,η fender δείχνει άψογη μπροστά της!!!

Το κλασσικό λάθος που κάνουν όλοι,…

έλα μωρε,10 βίδες είναι, τρυπάνι έχω…σιγά μην πληρώσω 150 Ευρώ!

Και μετά τρέχουν και δεν φτάνουν…..

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Tετοια ν'ακουω,τετοια ν'ακουω και ειμαι σχεδον ετοιμος για το εγχειρημα.

Να σαι καλα ρε συ whiteNoise.

Δηλαδη να μην παω καν Warmoth?

Kατ'ευθειαν στα MIM να στραφω?

για μενα,ναι!!!(16 χρονια παιζω κιθαρα)

εκτος αν θελεις κατι πολυ συγκεκριμενο που δεν υπαρχει σε mighty mite ;)

για μενα,ναι!!!(16 χρονια παιζω κιθαρα)

εκτος αν θελεις κατι πολυ συγκεκριμενο που δεν υπαρχει σε mighty mite ;)

Εγω παντως σημερα χαιδευω το καινουργιο μου αποκτημα. Ενα μπρατσο Warmoth, Quarter Sawn Maple, απο το Showcase, ταστα ανοξειδωτο ατσαλι, πλαινο truss rod adjuster, κοκκαλινο nut, μια χαρα πραγματακι....

Δεν μιλαω για την συνεισφορα του στον ηχο κλπ αλλα στο χερι αφηνει μια αισθηση μη-ευτελειας, ενα οχι "ΙΚΕΑ" feeling...

Τωρα για τα mighty mouse [1] τι να πω, δεν τα εχω παιξει, δεν τα εχω δει, ειμαι σιγουρος οτι καλα θα ειναι και αυτα. Ειδικα αν παρει κανεις 3 τετοια και τα ενωσει με ενα σελοτειπ σαν τριγωνο κανει ενα πολυ ωραιο stand για το warmoth μπρατσακι του :)

Ακου mighty mouse.... και τελεια να'ναι .... με τι καρδια να τα χαιδευεις ομως με τετοιο ονομα ?

(let the flames begin!)

[1] actual names may vary

My love for you is ticking clock, Berserker

Τωρα για τα mighty mouse τι να πω, καλα θα ειναι και αυτα, ειδικα αν παρει κανεις 3 τετοια και τα ενωσει με ενα σελοτειπ σαν τριγωνο κανει ενα πολυ ωραιο stand για το warmoth μπρατσακι του :)

(let the flames begin!)

τα warmoth είναι πολύ καλα parts.

ειδικά αν τα πετάξεις στο τζάκι κρατάνε απίστευτα καλά την θερμοκρασία έτσι ώστε να μην ξεκουρδίζονται με τις αλλαγές της οι mighty mite strats ;D ;D

μια σου και μια μου ;D ;D

Τωρα για τα mighty mouse τι να πω, καλα θα ειναι και αυτα, ειδικα αν παρει κανεις 3 τετοια και τα ενωσει με ενα σελοτειπ σαν τριγωνο κανει ενα πολυ ωραιο stand για το warmoth μπρατσακι του :)

(let the flames begin!)

τα warmoth είναι πολύ καλα parts.

ειδικά αν τα πετάξεις στο τζάκι κρατάνε απίστευτα καλά την θερμοκρασία έτσι ώστε να μην ξεκουρδίζονται με τις αλλαγές της οι mighty mite strats ;D ;D

μια σου και μια μου ;D ;D

Ειναι βεβαια και το ζητημα του ονοματος που αποφευγεις να θιξεις...

- Αντε, θα παιξουμε τιποτα?

- Περιμενουμε και τον mighty mouse...

My love for you is ticking clock, Berserker

Ειναι βεβαια και το ζητημα του ονοματος που αποφευγεις να θιξεις...

- Αντε, θα παιξουμε τιποτα?

- Περιμενουμε και τον mighty mouse...

αυτο μαλιστα.. ;D ;D ;D

ειναι λογος σοβαρος;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου