dkall Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Τουλαχιστον , απο εμενα , αν εισαι Αθηνα, οταν τελειωσει , περνεις την κιθαρα σου , ερχεσαι σπιτι και κανεις οτι δοκιμες θελεις ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Και αυτό σχετικό είναι..... διότι έχω δυό MiM και μια USA και στο παίξιμο η μιά δεν πιάνεται σε σχέση με την ΑΨΟΓΗ USA.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Φυσικα ! ολα σχετικα ειναι , μηπως ξερουμε εμεις τι θα βγει στο τελος ? φιλοδοξουμε........ ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Ηοt roddin' brothers μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Ο φιλος Whitenoise ξερει την αποψη μου περι ΜΜite (πολυ καλη) ΑΛΛΑ..η american Fenders ειναι ΚΑΙ επενδυση,δεν προκειται ποτε να χασεις αγοραζοντας US strat,tele etc.Ισως μαλιστα καποια στιγμη μελλοντικα να βγεις και κερδισμενος. Κυκλοφορουν ΜΜ projects στο ebay και οχι μονο,με της παναγιας τα ματια επανω απο περιφερειακα (κυριολεκτικα) και δεν "πιανουν" πανω απο 500$..ποτε. Δηλαδη εαν καποιος ρωταει και λεει "να παρω μια SRV Fender η να φτιαξω μια SRV MMite?" τι να πουμε εμεις μετα,φτιαξε μια MMite??!! Ε,αφου εχεις τα φτα-λε παρε την γνησια που ειναι και επενδυση,αλοιμονο.. ΜΗΝ συγκρινουμε US Fenders με ΜightyMite parts,αλλο το ενα,αλλο το αλλο. Ειμαι φαν MM,με δικο προτζεκτ αλλα λιγο να προσγειωθουμε. ;) ΥΓ Επειδη εχω και Warmoth guitar project ala Kramer '84 (διαθεσιμο βιντεακι σε ποιον ενδιαφερεται,να μην λεμε και λογια του "αερα"..) πρεπει να πω οτι ειναι καλυτερης ποιοτητας (ταστα,φινιρισμα,υλικα) σε σχεση με ΜΜ ειναι ομως πολυ ακριβοτερα.. Και ερχομαστε στο ρητο "ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ"..απλα πραγματα. Ναι στα ΜΜ γιατι ειναι ΚΑΛΑ και ΦΤΗΝΑ,κυριως ΦΤΗΝΑ. Αυτα kai μπαι :) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Eιμαστε 3 , απο οσο ξερω που εχουμε ανοιχτα project απο ΜΜ . Δεν εχεις λοιπον , παρα να περιμενεις λιγο να τελειωσουν , βλεπεις τα αποτελεσματα και αποφασιζεις μονος σου. Σιγουρα θα περιμενω και δικες σου γνωμες οταν με το καλο τελειωσει το project σου αλλα δεν μου φτανει μονο να δω. Μ'ενδιαφερει ν'ακουσω και να πιασω και κυριως να ακουσω αποψεις και γνωμες απο ανθρωπους οι οποιοι εχουν ηδη κανει ενα τετοιο βημα. Και κυριως εχουν ενα τουλαχιστον original fender usa αντιστοιχο οργανο και εχουν κανει Α-Β συγκριση. ;) Nομιζω οτι εδωσα απαντηση,ριξε μια ματια. :) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Christos. Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Επειδη εχω και Warmoth guitar project πρεπει να πω οτι ειναι καλυτερης ποιοτητας (ταστα,φινιρισμα,υλικα) σε σχεση με ΜΜ ειναι ομως πολυ ακριβοτερα.. "ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ"..απλα πραγματα. Ναι στα ΜΜ γιατι ειναι ΚΑΛΑ και ΦΤΗΝΑ, κυριως ΦΤΗΝΑ. Thanx Kωστα,μια τετοια λιτη και κατατοπιστικη απαντηση εψαχνα. ;) Δηλαδη εαν καταλαβα καλα,εχουμε την εξης σειρα (συμφωνα με ποιοτητα,φινιρισμα,playability κ.τ.λ κ.τ.λ) : 1) U.S.A strat 2) Warmoth partcaster strat (μαζι με 2-3 ακομα εταιριες) 3) M.I.M partcaster strat Nα σημειωσω λιγο οτι κανοντας ενα search εχτες και διαβαζοντας καποια θεματα γυρω απο partcaster,διαπιστωσα οτι Warmoth με U.S.A δεν εχουν ουσιαστικη διαφορα και σε πολλες περιπτωσεις εαν γινει σωστη επιλογη ξυλων και σωστη δουλεια,προκυπτουν ''καλυτερες'' overall κιθαρες απο τις Fender USA std. Αμφιβαλει κανεις μ'αυτο? ::) Δηλαδη καποιος που θελει κιθαρα εφαμιλλη overall της Αμερικανικης αλλα δεν εχει τα χρηματα (S.R.V) ή δεν παραγεται πια (Richie Sambora MKI) ή δεν παραγεται καν (David Gilmour) , μπορει να την φτιαξει ή να παραγγειλει parts απο Warmoth,και να του'ρθει πολυ φθηνοτερα λογω της σχεσης τιμης δολλαριο-ευρω.? Και ποσο μεγαλη θα ειναι η διαφορα τιμης, της Warmoth απ'την original fender κιθαρα? Μιση τιμη ας πουμε? Τα 2/3 της τιμης? Γιατι,για να κανεις μια τετοια κινηση σημαινει οτι συμφερει,σε ολα τα επιπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 μερικοι αλλοι παραγοντες που παιζουν ρολο (για μενα) στην τελικη αποφαση αγορας ειναι 1. μεταπωλητικη αξια (οπως αναφερθηκε και παραπανω). αν καποια στιγμη αποφασισεις να πουλησεις την κιθαρα, με warmoth θα χασεις περισσοτερα χρηματα απο οτι με fender 2. επιλογη. σε ολες τις μαρκες η ποιοτητα παιζει απο οργανο σε οργανο (ισως στις warmoth λιγοτερο απο αλλες), με fender εχεις τη δυνατοτητα να ψαχνεις μεχρι να βρεις καποια πολυ καλη, ενω με partscaster οχι. 3. χαρακτηρας. οι warmoth παιζουν καλα (εγω ετοιμαζομαι να παραγγειλω μια), αλλα δεν εχουν τον χαρακτηρα των fender (βεβαια αυτο εχει αξια για καποιον μονο αν το ακουει, η αν τον ενδιαφερει σαν ηχος). εμενα ας πουμε μου αρεσει παρα πολυ ο ηχος fender, αλλα ειμαι αριστεροχειρας και για τυφλη παραγγελια θα προτιμησω μια warmoth tele, απο μια 52 reissue η μια japan που θα επαιρνα χωρις να τις παιξω πριν.. και τελος, μη σνομπαρεις τις japan fender. εχω δει και παιξει μερικες καταπληκτικες, που δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τις usa. απλα θελει ψαξιμο.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Christos. Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 μερικοι αλλοι παραγοντες που παιζουν ρολο (για μενα) στην τελικη αποφαση αγορας ειναι: 1. μεταπωλητικη αξια (οπως αναφερθηκε και παραπανω). αν καποια στιγμη αποφασισεις να πουλησεις την κιθαρα, με warmoth θα χασεις περισσοτερα χρηματα απο οτι με fender 2. επιλογη. σε ολες τις μαρκες η ποιοτητα παιζει απο οργανο σε οργανο (ισως στις warmoth λιγοτερο απο αλλες), με fender εχεις τη δυνατοτητα να ψαχνεις μεχρι να βρεις καποια πολυ καλη, ενω με partscaster οχι. 3. χαρακτηρας. οι warmoth παιζουν καλα (εγω ετοιμαζομαι να παραγγειλω μια), αλλα δεν εχουν τον χαρακτηρα των fender (βεβαια αυτο εχει αξια για καποιον μονο αν το ακουει, η αν τον ενδιαφερει σαν ηχος). εμενα ας πουμε μου αρεσει παρα πολυ ο ηχος fender, αλλα ειμαι αριστεροχειρας και για τυφλη παραγγελια θα προτιμησω μια warmoth tele, απο μια 52 reissue η μια japan που θα επαιρνα χωρις να τις παιξω πριν.. και τελος, μη σνομπαρεις τις japan fender. εχω δει και παιξει μερικες καταπληκτικες, που δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τις usa. απλα θελει ψαξιμο. Αlter κοιτα: 1)Μεταπωληση δεν μ'ενδιαφερει.Θα τις φτιαξω για να τις κρατησω επειδη εχω κατασταλαξει τι ακριβως μου χρειαζεται. 2)Για να στραφω στην λυση του partcaster σημαινει οτι δεν υπαρχει καν η δυνατοτητα της δοκιμης,οι 2 (Gilmour+Sambora) δεν παραγονται και η 3η (S.R.V) ειναι ακριβη και ασε που δεν θελω την signature αλλα αυτη την D.I.Y --> http://www.srvguitar.com/DIY.html. 3)O XΑΡΑΚΤΗΡΑΣ FENDER ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Εαν δεν υπαρχει ΑΥΤΟΣ δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε αλλο. Εισαι 100% σιγουρος γι'αυτο? 4)Τις fender Japan οντως τις ειχα ξεχασει.Αλλα και παλι, α)δεν ξερω αν υπαρχουν τα 3 μοντελα που προανεφερα και β)παλι αγοραζεις στα τυφλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 επειδη απο οτι βλεπω εχεις πολυ συγκεκριμενες απαιτησεις, και μαλλον αρκετη πειρα απο οργανα, θα σου προτεινα να εκμεταλλευτεις τη δυνατοτητα μεσω φιλων απο το forum και να δοκιμασεις καποιες partcaster για να δεις αν σε ικανοποιουν σαν οργανα πριν παραγγειλεις.. οσον αφορα το ποσο κοντα στον ηχο fender φτανουν οι partcasters, ειναι κατι τοσο υποκειμενικο.. αν βαλεις και τιποτα μαγνητες fender (custom shop ισως? η αυτους που φοραγαν οι αυθεντικες ?) θα εισαι κοντα.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Christos. Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Α)επειδη απο οτι βλεπω εχεις πολυ συγκεκριμενες απαιτησεις, και μαλλον αρκετη πειρα απο οργανα, θα σου προτεινα να δοκιμασεις καποιες partcaster για να δεις αν σε ικανοποιουν σαν οργανα πριν παραγγειλεις.. Β)οσον αφορα το ποσο κοντα στον ηχο fender φτανουν οι partcasters,αν βαλεις και τιποτα μαγνητες fender (custom shop ισως? η αυτους που φοραγαν οι αυθεντικες ?) θα εισαι κοντα.. Α)Το χω κανει ρε συ Αλτερ αλλα ξερεις πως ειναι τωρα.Αλλο να την παιξεις λιγο και αλλο να την κρατησεις στον χωρο σου με τον δικο σου εξοπλισμο και να τις πιεις το αιμα για κανα δυο βδομαδες.Προσωπικα μονο ετσι καταλαβαινω αν μου κανει κατι ή οχι. Β)Αυτο εχω σκοπο ουτως ή αλλως. ;) Περιμενω και τις αποψεις των υπολοιπων πανω στα καιρια ερωτηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση